LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agrivi na konferenciji „Should I stay or should I go“

Darko Gebaei otkriva kako je odgovorio na izazove i postigao poslovni uspjeh

Svjetska nagrada za najbolji startup? Zvuči kao Agrivi!

Svjetska nagrada za najbolji startup? Zvuči kao Agrivi!

Najprestižnija marketinška istraživanja softver Agrivi definiraju kao top rješenje u agtech industriji. Naime, on svakom poljoprivredniku omogućava pristup pravom alatu te mu na taj način olakšava upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom i nudi mogućnost stjecanja znanja o najboljim praksama za uzgoj kultura. Isto tako, omogućava mu praćenje financijskog stanja proizvodnje, ali i upozorava na mogućnost pojave štetnika ili bolesti, kako bi poljoprivrednik imao dovoljno vremena za pripremu i prevenciju. 

Važnost ovakvog softvera potvrđuje i činjenica kako je 2014. godine u Seulu osvojio svjetsku nagradu za najbolji startup, a koristi ga preko 35 000 poljoprivrednika u više od 150 zemalja svijeta. Također, softver je dostupan na 17 svjetskih jezika.

Jedno od imena koja stoje iza ovakvog uspjeha jest Darko Gebaei, CTO, koji je u Agriviju radio od samih početaka još kao student, pretvarajući samo još jednu ideju u stvarnost. Danas, pet godina kasnije, voditelj je tima programera te glavna osoba za razvoj same aplikacije. Najveću motivaciju pronalazi u viziji Agrivija, odnosno u činjenici kako samostalnim, ali i timskim radom, doprinosi pozitivnoj promjeni u svijetu. Problemi su za njega izazovi koje treba riješiti da bi se moglo napredovati.

Darko Gebaei inspirirat će vas na predavanju i panel raspravi na konferenciji Should I stay or Should I go, u organizaciji portala Studentski.hr. Događaj će se održati 19. i 20. svibnja u Cinestar dvorani Branimir centra u Zagrebu, od 9 do 16 sati. Svi koji to do sada još niste učinili, svoje besplatne ulaznice možete rezervirati preko sustava Entrio. Više detalja saznajte na samoj stranici konferencije ili službenom Facebook eventu.