LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zavirite u svijet eSTUDENTa na otvorenim danima

Dani otvorenih vrata eSTUDENTa “Laganini do karijere, rušimo sve barijere”

eSTUDENT nastoji okupiti i umrežiti najbolje studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pružiti im dodatna znanja i iskustva kroz rad na projektima. Na otvorenim vratima saznajte kako!

eSTUDENT nastoji okupiti i umrežiti najbolje studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pružiti im dodatna znanja i iskustva kroz rad na projektima. Na otvorenim vratima saznajte kako!

U utorak, 2. lipnja, od 14 do 19 sati i u srijedu, 3. lipnja, od 17 do 21 sati, održavaju se otvorena vrata udruge eSTUDENT pod sloganom “Laganini do karijere, rušimo sve barijere”. Pridružite nam se u Francuskom paviljonu Studentskog Centra u Zagrebu i zavirite u timove i svijet uspjeha. eSTUDENT nastoji okupiti i umrežiti najbolje studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pružiti im dodatna znanja i iskustva kroz rad na projektima. Na otvorenim vratima saznajte kako!

eSTUDENT organizacijom više od 30 projekata i suradnjom s preko 60 renomiranih poduzeća nastoji povezati studente s najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i inozemstvu. Cijelu udrugu, kao i sve projekte, radionice i inicijative, vode sami studenti, a članom može postati svaki student Sveučilišta u Zagrebu.

Svake godine eSTUDENT provodi pristupni proces u listopadu, kojim želimo zainteresirati i privući proaktivne, motivirane i entuzijastične studente različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kako bismo zajednički provodili brojne projekte, kreirali promjene i inicirali uspjehe.

Otvorena vrata prilika su za vas da dođete, pitate sve što vas zanima i saznate male tajne naših brojnih projekata. Upoznajte članove eSTUDENTa koji će vam rado predstaviti sve projekte na kojima rade te objasniti zašto je dobro postati dijelom naše Udruge! Postoji razlog zašto se eSTUDENTi ne boje hoće li dobiti posao.

eSTUDENT studentska je udruga nastala inicijativom proaktivnih studenata i asistenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 2004. godine sa željom da udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, odlično praktično iskustvo te mreža znanja i izvrsnosti. Ove je godine preko 10 000 studenata iz cijele Hrvatske sudjelovalo u projektima eSTUDENTa.

Neovisno o vašem usmjerenju, dođite i uvjerite se da kroz eSTUDENT možete napredovati i učiti u području koje vas zanima, steći neprocjenjivo iskustvo te dobre prijatelje i kolege.