LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinski fakultet u Zagrebu

Dan otvorenih vrata najstarijeg medicinskog fakulteta u Hrvatskoj

Studenti i profesori Medicinskog fakulteta u Zagrebu u subotu, 22. travnja, od 10 do 15 sati organiziraju Dan otvorenih vrata na kojem možete saznati sve o brojnim sadržajima Fakulteta.

Studenti i profesori Medicinskog fakulteta u Zagrebu u subotu, 22. travnja, od 10 do 15 sati organiziraju Dan otvorenih vrata na kojem možete saznati sve o brojnim sadržajima Fakulteta.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, smješten na svima dobro znanoj adresi na Šalati, i ove je godine pripremio Dan otvorenih vrata na kojem će se svi zainteresirani za studij na najstarijem medicinskom fakultetu u državi moći informirati o bogatoj fakultetskoj ponudi, studiranju i svim dodatnim aktivnostima koje fakultet nudi. Tako ćete, ako se na Šalati nađete u subotu, 22. travnja, između 10 i 15 sati, od profesora i studenata saznati sve potrebne informacije o upisima i studiranju na MEF-u, a osim toga, dobit ćete priliku i obići Katedre i Zavode na kojima ćete se upoznati s nastavnim i znanstvenim radom. Predstavit će se i studentske udruge koje će posjetiteljima dati priliku da se okušaju u vještinama kojima se bave.

U Dan otvorenih vrata uključene su katedre za fiziku, biologiju, kemiju, anatomiju, fiziologiju, histologiju, patologiju, farmakologiju te Hrvatski institut za istraživanje mozga.

Program je sljedeći:

10:00 – 10:15 okupljanje posjetitelja u predvorju glavne zgrade Dekanata, Šalata 3

10:15 – 12:00 obilazak Katedri, Zavoda i studentskih prostora uz voditelje

12:00 – 12:45 predstavljanje Medicinskog fakulteta
– prof. dr. sc. Marijan Klarica, dekan Medicinskog fakulteta

12:45 – 13:00 okupljanje posjetitelja u predvorju glavne zgrade Dekanata, Šalata 3

13:00 – 15:00 obilazak Katedri, Zavoda i studentskih prostora uz voditelje.

Ovogodišnje je izdanje posebno jer se obilježava stota godišnjica djelovanja Fakulteta, a bit će obogaćeno i kongresom Cross. Osim navedenoga, organizatori posebno izdvajaju predavanje u Biološkoj dvorani koje će se održati od 11:00 do 11:30 sati, a na kojem će sudjelovati prof. dr. sc. F. Bulić-Jakuš, doc. dr. sc. N. Sinčić i doc. dr. sc. A. Katušić Bojanac s Katedre za medicinsku biologiju MEF-a te dr. sc. A. Fučić iz Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada.

Ako ste se oduvijek pitali kako funkcionira Medicinski fakultet te kakvim se sve čudesima tamošnji studenti bave, subotu rezervirajte za posjet Šalati. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici Fakulteta i Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK