LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Learn@CROZ

Croz Code Quest 2014: studentsko natjecanje u programiranju

Croz organizira 17. svibnja natjecanje u programiranju za studentice, studente te netom diplomirane inženjere i inženjerke pod nazivom Code Quest. Vrijeme prijave: do 7. svibnja!

Croz organizira 17. svibnja natjecanje u programiranju za studentice, studente te netom diplomirane inženjere i inženjerke pod nazivom Code Quest. Vrijeme prijave: do 7. svibnja!

Croz, tvrtka usmjerena uslugama u financijskom i javnom sektoru te drugim većim informatičkim sustavima organizira u subotu, 17. svibnja 2014.  natjecanje u programiranju za studentice, studente te netom diplomirane inženjere i inženjerke pod nazivom Code Quest.

Uvjet prijave na natjecanje jest da ste se tijekom studiranja bavili programiranjem ili se još bavite. Code Quest ove godine mijenja program te organizira natjecanje u programiranju u Javi. Natjecanje će se održati u edukacijskom centru Learn@CROZ na adresi Lastovska 23, Zagreb.

Ukoliko se prijavite na natjecanje imat ćete priliku pokazati i testirati svoje vještine kodiranja kao i razmijeniti iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima iz Croza. Najboljim studentima otvara se mogućnost rada preko Student servisa u Crozu kao i mogućnost zaposlenja na dinamičnim i izazovnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pobjednik će osvojiti tablet Samsung Galaxy Note 10.1.

Ukoliko ste se zainteresirali za natjecanje i udovoljavate uvjetima, prijavite se do 7. svibnja putem e-mail adrese codequest@croz.net. U mailu navedite sljedeće podatke:

- ime i prezime

- e-mail adresu

- godinu rođenja

- naziv fakulteta i smjer

- kad planirate završiti studij odnosno kad ste ga završili

- opis programerskog iskustva

Prijavljene osobe koje imaju najbolji opis programerskog iskustva te koje uspješno riješe zadatke preko interneta bit će pozvane na natjecanje. Za sve dodatne informacije uputite se na službenu stranicu Croz-a.

FOTO: CROZ