LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC Hrvatska u suradnji s lokalnim AIESEC Osijek odborom poziva

Croatia Youth to Business Forum u Osijeku

Croatia Youth to Business Forum je projekt koji organizira AIESEC Hrvatska koji za cilj ima spajanje studentskog i poslovnog svijeta u jednom danu ispunjenom diskusijama, radionicama i panelima kako bi sadržaj učinio zanimljivijim i atraktivnijim za studente.

Croatia Youth to Business Forum je projekt koji organizira AIESEC Hrvatska koji za cilj ima spajanje studentskog i poslovnog svijeta u jednom danu ispunjenom diskusijama, radionicama i panelima kako bi sadržaj učinio zanimljivijim i atraktivnijim za studente.

Najveća studentska organizacija AIESEC Hrvatska u suradnji s lokalnim odborom AIESEC-a u Osijeku ovog proljeća u gradu Osijeku organizira prvi ovogodišnji Croatia Youth to Business Forum, koji će se održati u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku, 10. travnja 2014. godine

Croatia Youth to Business Forum je projekt koji organizira AIESEC Hrvatska koji za cilj ima spajanje studentskog i poslovnog svijeta u jednom danu ispunjenom diskusijama, radionicama i panelima kako bi sadržaj učinio zanimljivijim i atraktivnijim za studente. Svaki Forum ima jedinstvenu temu oko koje se kreiraju radionice i diskusije, a tema nadolazećeg događaja je „Liderstvo u 21. stoljeću“ gdje će tvrtke sudionice moći iznijeti svoje viđenje prepoznatljivog vodstva i predstaviti što čini njihovo poslovanje uspješnim.

U isto vrijeme mladi studenti s imperativom uspjeha, koji pohađaju predavanja, panel te radionicu tvrtke, mogu podijeliti svoja mišljenja, znanja i iskustva. Tvrtke dobivaju inpute od najproaktivnijih studenata u zemlji, dok studenti na početku svoga puta ka uspjehu i liderstvu slušaju priče i konkretne primjere onih koji su već duboko zagazili tim putem. Također ćemo zajedničkim snagama pokušati dati odgovor na pitanja kao što su: „Što znači biti lider danas i u budućnosti? Koje su karakteristike uspješnog vođe? Koje su kompetencije potrebne? Kako možemo doprinijeti poboljšanju zajednice? Koja su sadašnja i buduća mjerila kvalitete i uspjeha u poslovanju? Na ova i mnoga druga pitanja očekuje nas odgovor ukoliko se odlučite priključiti Forumu.

Na dosadašnjim Forumima sudjelovala su brojne domaće i internacionalne tvrtke sa sjedištem u Hrvatskoj kao što su DHL International, PWC Hrvatska, Hrvatski Telekom, Erste&Steiermärkische banka,  INA, Hypo-Alpe Adria Bank, Nestle Hrvatska te Hub Impact Zagreb kao i brojni govornici iz hrvatske i strane poslovne klime sa svojim pričama o uspjehu.

Za sve dodatne informacije uputite se na Facebook stranicu Foruma.

FOTO: AIESEC HRVATSKA