Natjecanje u organizaciji Geodetskog fakulteta

Copernicus Hackaton održava se u Srcu, a prijaviti se mogu i studenti

https://pixabay.com/photos/up-growth-success-arrow-graphic-2081170/

Natjecanje će objediniti područja pametnih gradova i pametne uprave, zaštite okoliša i klime te primjene EO-a, a prijaviti se mogu stručnjaci, znanstvenici, istraživači, inovatori, ali i studenti i učenici.

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kroz program Copernicus organizira natjecanje Copernicus Hackaton. Održat će se u u Srcu –Sveučilišnom računskom centru – 23. i 24. listopada 2019. godine

U natjecanju će biti objedinjena tri tematska područja: pametni gradovi i pametna uprava, zaštita okoliša i klima te primjena EO-a u industriji, poljoprivredi i šumarstvu. Natjecanje se sastoji od dvije kategorije. Prva je namijenjena stručnjacima, znanstvenicima, istraživačima, inovatorima i studentima, a druga učenicima srednjih škola koja se dodatno organizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

Najbolje osmišljene aplikacije u svakom području bit će nagrađene ArcGIS profesionalnom licencom u trajanju od 12 mjeseci za svakog člana tima, a podjela nagrada održat će se nakon završetka dvodnevnog natjecanja, 25. listopada. Prijavnice za sudjelovanje zaprimaju se na linku.

Komentari na članak

Vezani članci

SRCE logo

Besplatna edukacija

Nauči nešto novo - SRCE nudi besplatne online tečajeve!

Budite spremni za nove izazove, budite jedan od onih koji će na svom prvom radnom mjestu znati više od drugih jer je radio na sebi i izvan studija. Iako mnogi to zanemaruju, istraživanja pokazuju kako baš ta neformalna edukacija čini presudnu točku pri zapošljavanju. Iskoristite ove mogućnosti koje SRCE nudi.

Donacija informatičke opreme

„1000 kompjutera za Vukovar“

Studenti Geodetskog fakulteta donirali informatičku opremu

Studenti Geodetskog fakulteta organizirali su humanitarnu akciju za pomoć osobama s invaliditetom, udrugama osoba s invaliditetom i ostalim socijalno ugroženim i potrebitim osobama.

Infinium Hackathon

Razvijate aplikacije? Ovo je prilika za vas!

Infinum Student Hackathon

Vodeća hrvatska kompanija specijalizirana za dizajn i razvoj softvera - Infinum, 10. svibnja organizira svoj Hackathon namijenjen studentima.

Društvene mreže

Srce DEI 2019

Otvara se pitanje novih alata i tehnologije u obrazovanju

– U okviru Centra za e-učenje u Srcu svakodnevno radimo s nastavnicima i pomažemo im da steknu znanja o tehnologijama e-učenja, kako implementirati te tehnologije u nastavu te kako poboljšati njihove digitalne kompetencije. Time smo se vodili i prilikom izbora tema za interaktivne rasprave: Digitalne kompetencije potrebne visokoškolskim nastavnicima i Vrednovanje e-kolegija. – poručuju iz Srca. 

https://pixabay.com/photos/up-growth-success-arrow-graphic-2081170/

Za inovativne učenike, studente, znanstvenike

Geodetski fakultet organizira natjecanje Copernicus Hackathon

Copernicus Hackathon na jednom mjestu okuplja stručnjake i studente te im pruža priliku za razvoj različitih ideja s područja geoinformatike. Natjecanje će se održati 23. i 24. listopada, a sudionicima izvan Zagreba bit će pokriveni troškovi smještaja i putovanja.