Natjecanje u organizaciji Geodetskog fakulteta

Copernicus Hackaton održava se u Srcu, a prijaviti se mogu i studenti

https://pixabay.com/photos/up-growth-success-arrow-graphic-2081170/

Natjecanje će objediniti područja pametnih gradova i pametne uprave, zaštite okoliša i klime te primjene EO-a, a prijaviti se mogu stručnjaci, znanstvenici, istraživači, inovatori, ali i studenti i učenici.

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kroz program Copernicus organizira natjecanje Copernicus Hackaton. Održat će se u u Srcu –Sveučilišnom računskom centru – 23. i 24. listopada 2019. godine

U natjecanju će biti objedinjena tri tematska područja: pametni gradovi i pametna uprava, zaštita okoliša i klima te primjena EO-a u industriji, poljoprivredi i šumarstvu. Natjecanje se sastoji od dvije kategorije. Prva je namijenjena stručnjacima, znanstvenicima, istraživačima, inovatorima i studentima, a druga učenicima srednjih škola koja se dodatno organizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

Najbolje osmišljene aplikacije u svakom području bit će nagrađene ArcGIS profesionalnom licencom u trajanju od 12 mjeseci za svakog člana tima, a podjela nagrada održat će se nakon završetka dvodnevnog natjecanja, 25. listopada. Prijavnice za sudjelovanje zaprimaju se na linku.

Komentari na članak

Vezani članci

Linija u menzi na Cvjetnom

Subvencija za prehranu

Gdje sve možemo provjeriti stanje na iksici?

Bez subvencije na iksici svakom bi studentu život bio izuzetno otežan. Donosimo informacije o načinima provjere stanja subvencije.

EWoB Business Hackathon

Studentsko natjecanje

EWoB Business Hackathon: potraga za 1% najboljih studenata u Osijeku

U Poduzetničkom inkubatoru „BIOS” održat će se finalno natjecanje EWoB Businesss Hackathona za koji su prijave već nekoliko dana u tijeku. Pobjedniku je namijenjena nagrada od 1500 kuna.

Laptop

Edukacije Sveučilišnoga računskog centra

U nekoliko sati do vrijednih uredskih i multimedijskih znanja

Sveučilišni računski centar i u studenome organizira niz besplatnih radionica u trajanju od pet školskih sati namijenjenih studentima i ostalim članovima akademske zajednice.

BNW vizual

Futuristički sport

Osjeti uzbuđenje utrke bespilotnih letjelica

Naredna dva vikenda zagrebačke posjetitelje očekuje bogat program u sklopu festivala novih tehnologija "Brave New World". Svi su sadržaji besplatni, ali je nužna prethodna prijava.

Geodetski fakultet unutrašnjost

Sveučilište u Zagrebu

Znanstveno-stručni skupovi na Geodetskom fakultetu u Zagrebu; studentima besplatne akreditacije

U ponedjeljak 29. rujna te od 3. do 5. listopada 2014. na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održavat će se zanimljivi znanstveno-stručni skupovi koji imaju za cilj pomoći mladima u njihovu karijernom usmjeravanju.