Natjecanje u organizaciji Geodetskog fakulteta

Copernicus Hackaton održava se u Srcu, a prijaviti se mogu i studenti

https://pixabay.com/photos/up-growth-success-arrow-graphic-2081170/

Natjecanje će objediniti područja pametnih gradova i pametne uprave, zaštite okoliša i klime te primjene EO-a, a prijaviti se mogu stručnjaci, znanstvenici, istraživači, inovatori, ali i studenti i učenici.

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kroz program Copernicus organizira natjecanje Copernicus Hackaton. Održat će se u u Srcu –Sveučilišnom računskom centru – 23. i 24. listopada 2019. godine

U natjecanju će biti objedinjena tri tematska područja: pametni gradovi i pametna uprava, zaštita okoliša i klima te primjena EO-a u industriji, poljoprivredi i šumarstvu. Natjecanje se sastoji od dvije kategorije. Prva je namijenjena stručnjacima, znanstvenicima, istraživačima, inovatorima i studentima, a druga učenicima srednjih škola koja se dodatno organizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

Najbolje osmišljene aplikacije u svakom području bit će nagrađene ArcGIS profesionalnom licencom u trajanju od 12 mjeseci za svakog člana tima, a podjela nagrada održat će se nakon završetka dvodnevnog natjecanja, 25. listopada. Prijavnice za sudjelovanje zaprimaju se na linku.

Komentari na članak

Vezani članci

Društvene mreže

Srce DEI 2019

Otvara se pitanje novih alata i tehnologije u obrazovanju

– U okviru Centra za e-učenje u Srcu svakodnevno radimo s nastavnicima i pomažemo im da steknu znanja o tehnologijama e-učenja, kako implementirati te tehnologije u nastavu te kako poboljšati njihove digitalne kompetencije. Time smo se vodili i prilikom izbora tema za interaktivne rasprave: Digitalne kompetencije potrebne visokoškolskim nastavnicima i Vrednovanje e-kolegija. – poručuju iz Srca. 

SRCE logo

Besplatna edukacija

Nauči nešto novo - SRCE nudi besplatne online tečajeve!

Budite spremni za nove izazove, budite jedan od onih koji će na svom prvom radnom mjestu znati više od drugih jer je radio na sebi i izvan studija. Iako mnogi to zanemaruju, istraživanja pokazuju kako baš ta neformalna edukacija čini presudnu točku pri zapošljavanju. Iskoristite ove mogućnosti koje SRCE nudi.

Konferencija

Srce DEI 2017.

Konferencija o novim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama u obrazovanju

Konferencija za stručnjake koji se bave planiranjem, implementacijom i primjenom novih informacijskih tehnologija u znanosti i visokom obrazovanju, napredne korisnike takvih tehnologija, ali i sve one koje takve vrste tehnologija profesionalno zanimaju.

Dan e-učenja - sudionici

ODRŽAN DAN E-UČENJA

„Teorija konstruiranja” (FSB) najbolji e-kolegij!

Zagrebačko sveučilište želi postati regionalni lider u području e-učenja.

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Dani e-infrastrukture

Srce daje priliku studentima da izlože ideje o unaprjeđenju sustava

Pozivaju se studenti da do 25. siječnja 2019. godine prijave svoje prijedloge ili radove povezane s odabranim temama nadolazećih Dana e-infrastrukture. Srce DEI 2019 održat će se u Zagrebu, 1. i 2. travnja.