Članstvo u akademskom zboru

Concordia discors prima nove pjevače, audicije su na Filozofskom fakultetu

Concordia discors

Audicije za nove članove mješovitog pjevačkog zbora koji okuplja studente mnogih zagrebačkih fakulteta održat će se 16. i 21. listopada.

Akademski zbor Filozofskoga fakulteta u Zagrebu Concordia discors poziva sve mlade ljude željne pjevanja, druženja i putovanja da mu se pridruže. Audicije za nove članove održat će se 16. i 21. listopada od 20 do 22 sata, u dvorani 6 na Filozofskom fakultetu.

Concordia discors mješoviti je pjevački zbor koji djeluje od 2010. godine te okuplja studente mnogih zagrebačkih fakulteta. U svojemu radu sustavno potiče glazbeno stvaralaštvo studenata te naglasak daje djelima hrvatskih skladatelja, a njeguje i folklorne napjeve te svjetovna i duhovna djela klasičnih i suvremenih skladatelja.

 

Komentari na članak

Vezani članci

FFOS

Otvoreno predavanje

Gordana Buljan Flander upoznaje studente FFOS-a s traumama u dječjoj dobi

Tijekom svojega gostovanja na FFOS-u prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander održat će predavanje na temu ukradenog djetinjstva, a zatim će predstaviti knjigu o odgoju namijenjenu roditeljima i odgojiteljima.

Mažoretkinje nastupaju

Povratak u Zagreb s tri zlatne medalje

Zagrebačke mažoretkinje obranile titulu europskih prvakinja!

Među čak 170 formacija i neformacija s preko 1600 mažoretkinja, Zagrebačke mažoretkinje ponovno su dokazale svoju izvrsnost osvojivši europsko zlato u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj skupini. Europsko prvenstvo mažoretkinja održavalo se od 27. do 30. kolovoza 2015. u francuskom gradu Albiju.

Note

Zborsko pjevanje

Akademski muški zbor FER-a prima nove članove

Poziva se "alumni" zajednica ETF-a/ FER-a da se uključi u Akademski muški zbor FER-a. Prijave se primaju do 13. veljače.

tv

Traži se muški voditelj emisije za mlade

Audicija za voditelja emisije „Zajedno u mladosti”

Emisija „Zajedno u mladosti” ili „ZUM” brendirana je emisija Laudato televizije koja će se po zamišljenom programu emitirati jednom tjedno.

zbor HRT-a

Potraga za pjevačima

Pridružite se zboru HRT-a

Sigurni smo da je sudjelovanje u kolektivu kao što je Zbor HRT-a dragocjeno iskustvo za svakog mladog glazbenika pa pozivamo sve mlade nade da pokažu svoj talent.