LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna znanstvena konferencija o integriranoj komunikaciji

„Communication Management Forum" u organizaciji Bernaysa

Osim što konferencija omogućava svim znanstvenicima da prezentiraju svoje radove i istraživanja iz područja komunikacijskih i srodnih znanosti, ona je također prilika i svim praktičarima da svojim radovima uđu u znanstvenu sferu i pretoče svoja praktična iskustva u vrijedne znanstvene radove.

Osim što konferencija omogućava svim znanstvenicima da prezentiraju svoje radove i istraživanja iz područja komunikacijskih i srodnih znanosti, ona je također prilika i svim praktičarima da svojim radovima uđu u znanstvenu sferu i pretoče svoja praktična iskustva u vrijedne znanstvene radove.

Prvo izdanje međunarodne znanstvene konferencije „Communication Management Forum" koja će se održati 8. i 9. svibnja 2015. godine posvećeno je integriranoj komunikaciji, relativno novom znanstvenom fenomenu unutar komunikacijske industrije. Budući da su se načini na koje se organizacije i mediji prilagođavaju novim okolnostima suvremene komunikacije u odnosu na prethodne godine uvelike promijenili, Bernaysov „Communication Management Forum" pružit će analizu i znanstveni osvrt stručnjaka na novonastale okolnosti i promjene koje su ih uzrokovale.

Kako bi detaljnije analizirali pojavu kao što je integrirana komunikacija, stručnjaci će se također osvrnuti i na načine na koje se tradicionalni komunikacijski alati, kanali i strategije preklapaju sa suvremenim i utječu jedni na druge te u kojoj mjeri moderne tehnologije današnjice uzrokuju promjene u komunikacijskim paradigmama unutar organizacija.

Ključni govornici bit će prof. dr. sc. Dejan Verčič i prof. emer. dr. sc. van Ruler, dvoje renomiranih stručnjaka u području odnosa s javnošću i korporativne komunikacije te autori brojnih izdanja koja godinama obrazuju komunikacijske stručnjake.

„Communication Management Forum" postat će tradicionalno okupljanje stručnjaka i akademika iz područja komunikacijske industrije na kojem će se razmjenjivati mišljenja, saznanja i spoznaje te prezentirati rezultati istraživanja vezanih za komunikacijski menadžment. Tako je, uz znanstvenike koji u sklopu svog djelovanja imaju sudjelovanja na brojnim konferencijama i značajan broj objavljenih znanstvenih i istraživačkih radova, mogućnost za sudjelovanjem na konferenciji pružena također i praktičarima kojima je ova konferencija prilika da svoje bogato praktično iskustvo pretoče u znanstvene radove i prenesu svim sudionicima, ali i šire.

Ovogodišnja konferencija održat će u sklopu obilježavanja druge obljetnice djelovanja Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, prve visokoobrazovne institucije u regiji specijalizirane za područje komunikacijskog menadžmenta i odnose s javnošću.

Sudionici za sudjelovanje na konferenciji mogu aplicirati najkasnije do 20. veljače 2015. prijavom sažetka putem kontakt forme na službenoj stranici konferencije.

FOTO: VISOKA ŠKOLA EDWARD BERNAYS