Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

naslovna

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u petak 26. svibnja s početkom u 10.30 sati održat će se četvrta po redu College2Business konferencija koju su pripremili studentska udruga Somnium, Studentski zbor EFZG, Debatni klub EFZG i Hrvatska Poštanska Banka. 

Samo u posljednjih pet godina Hrvatsku je u potrazi za poslom napustilo više od 150 tisuća mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi No, što je s onima koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj i žele ovdje ostati? Upravo za njih pokrenuta je College2Business konferencija na kojoj će i zagrebački studenti imati priliku poslušati savjete uspješnih poduzetnika i poslovnjaka koji su svoju karijeru izgradili u Hrvatskoj. College2Business konferencija zamišljena je kao kombinacija inspirativnih govora, panela i predavanja s naglaskom na suočavanje mladih s poslovnom stvarnošću, unapređenje poslovnih vještina te širenje iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Neki od predavača koji će govoriti o svojim iskustvima su: Damir Ciglar, vlasnik Imago Ogilvy reklamne agencije, Davor Debrecin, direktor agencije Svinaweb, Viktor Drago, Cro A Porter, Boris Zatezalo, Degordian, Isabella Rakonić te mnogi drugi. Program konferencije možete vidjeti u nastavku, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici College2Business konferencije. 

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje

Književna nagrada Sedmica & Kritična Masa

Kritična masa i Sedmica nagrađuju mlade autore

Svi mladi autori imaju priliku pokazati svoje umijeće pisanja proznih tekstova prijavom na natječaj Kritične mase i Sedmice.

12. Pametna špica

Hrvatsko društvo mladih Pametna špica poziva

12. Pametna špica: „Žene u poduzetništvu i menadžmentu“

„Malo drugačija subotnja špica“ održava se već 12. put po redu i donosi zanimljivu temu koja će zasigurno privući veliki broj posjetitelja.

Ilustracija

Na današnji dan

Međunarodni dan plesa

Ovaj je dan posvećen slavljenju plesa kao umjetničkog oblika izražavanja koji prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke.

Izložba „Ovdje, čini se, nema nikoga“

„Ovdje, čini se, nema nikoga“

Izložba Maše Barišić postavlja pitanje ima li koga u političkim i kulturnim institucijama

Izložbeni postav kroz prikaze urušenih i razbijenih objekata otvara niz pitanja o institucijama – rade li one svoj posao, bi li se nešto promijenilo kada bi propale i jesu li zapravo već propale u svojoj (ne)funkcionalnosti.

Animafest 2017 crtić

Ususret festivalu Svjetskom festivalu animiranog filma

Posjetitelje Animafesta očekuje program na otvorenom, hrvatski autori te brojni međunarodni gosti

Ulaznice i iskaznice mogu se kupiti online u sustavu Kupiulaznicu.hr te na blagajnama kina Europa, Tuškanac i Kinoteka. Festivalske iskaznice omogućuju ulaz na sve projekcije osim svečanog otvaranja po cijeni od 200 kuna (180 kuna za učenike, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom).