Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

naslovna

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u petak 26. svibnja s početkom u 10.30 sati održat će se četvrta po redu College2Business konferencija koju su pripremili studentska udruga Somnium, Studentski zbor EFZG, Debatni klub EFZG i Hrvatska Poštanska Banka. 

Samo u posljednjih pet godina Hrvatsku je u potrazi za poslom napustilo više od 150 tisuća mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi. No, što je s onima koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj i žele ovdje ostati? Upravo za njih pokrenuta je College2Business konferencija na kojoj će i zagrebački studenti imati priliku poslušati savjete uspješnih poduzetnika i poslovnjaka koji su svoju karijeru izgradili u Hrvatskoj. College2Business konferencija zamišljena je kao kombinacija inspirativnih govora, panela i predavanja s naglaskom na suočavanje mladih s poslovnom stvarnošću, unapređenje poslovnih vještina te širenje iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Neki od predavača koji će govoriti o svojim iskustvima su: Damir Ciglar, vlasnik Imago Ogilvy reklamne agencije, Davor Debrecin, direktor agencije Svinaweb, Viktor Drago, Cro A Porter, Boris Zatezalo, Degordian, Isabella Rakonić te mnogi drugi. Program konferencije možete vidjeti u nastavku, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici College2Business konferencije. 

Komentari na članak

Vezani članci

Plural+ naslovna

PLURAL+ Youth Video Festival 2016.

Snimi video, osvoji 1000 dolara i put u New York

PLURAL+ poziva sve mlade osobe da pošalju svoje originalne i kreativne video uratke na temu migracije, raznolikosti i društvene uključenosti do 29. svibnja 2016.

Laptop

Virtualni ženski poduzetnički centar

Besplatne edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike

Program edukacija uključuje teme poput izrade poslovnoga plana, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, prodajnih tehnika i još mnogih drugih prilagođenih potrebama svake poduzetnice i poduzetnika i onih koji će to tek biti.

Rad uz čaj i laptop

Projekt za poticanje poduzetništva u Hrvatskoj

Upoznajte Tilio – prvi korak u pokretanju vlastitog biznisa

Na Tilio.hr portalu moguće je besplatno preuzeti e-knjigu „Vodič za pokretanje novog posla” te infografike „Vodič za otvaranje tvrtke” i „Vodič za otvaranje obrta” u kojima su kronološki objašnjeni koraci za sve buduće obrtnike, odnosno vlasnike tvrtki. 

ewob-regrutacija

EWoB prima nove članove

Ako čezneš za iskustvom u poduzetničkim vodama, preporučamo ti EWoB!

Udruga iza sebe ima brojne uspješne projekte, a trenutno su u procesu vršenja regrutacije.

Pravni fakultet u Zagrebu

Studenti javne uprave dobili pravo na daljnje obrazovanje.

Stručni studij javne uprave napokon dobio dodatne dvije godine!

Iako se napokon nešto maknulo s mrtve točke, prije ovog uspjeha trebalo je proći sedam generacija bolonjskog sustava javne uprave. Velika većina studenata još od tada čekala ovu odluku.