Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

naslovna

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u petak 26. svibnja s početkom u 10.30 sati održat će se četvrta po redu College2Business konferencija koju su pripremili studentska udruga Somnium, Studentski zbor EFZG, Debatni klub EFZG i Hrvatska Poštanska Banka. 

Samo u posljednjih pet godina Hrvatsku je u potrazi za poslom napustilo više od 150 tisuća mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi. No, što je s onima koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj i žele ovdje ostati? Upravo za njih pokrenuta je College2Business konferencija na kojoj će i zagrebački studenti imati priliku poslušati savjete uspješnih poduzetnika i poslovnjaka koji su svoju karijeru izgradili u Hrvatskoj. College2Business konferencija zamišljena je kao kombinacija inspirativnih govora, panela i predavanja s naglaskom na suočavanje mladih s poslovnom stvarnošću, unapređenje poslovnih vještina te širenje iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Neki od predavača koji će govoriti o svojim iskustvima su: Damir Ciglar, vlasnik Imago Ogilvy reklamne agencije, Davor Debrecin, direktor agencije Svinaweb, Viktor Drago, Cro A Porter, Boris Zatezalo, Degordian, Isabella Rakonić te mnogi drugi. Program konferencije možete vidjeti u nastavku, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici College2Business konferencije. 

Komentari na članak

Vezani članci

Karijera pod povećalom

Konferencija za učenike srednje škole

„Karijera pod povećalom” otvara vrata karijera srednjoškolcima

Poduzetnici i kompanije predstavit će spektar poslova koji nude unutar svoje strukture, a poznati predavači podijelit će priču o njihovom putu u karijeri.

Luka Buntić

Intervju: Luka Buntić

Ekonomski fakultet u Zagrebu ima svoj debatni klub!

Jeste li znali da od sada i Ekonomski fakultet u Zagrebu ima svoj debatni klub?

Međunarodni dan studenata

Na današnji dan

Kako se u Hrvatskoj obilježava Međunarodni dan studenata

Danas mladi širom svijeta slave različitost, toleranciju, ravnopravnost, multikulturalizam i međusobnu suradnju. Slave li hrvatski studenti svoj dan?

Silente

Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Brucoši dobili brojne informacije vezane uz život i studij u Zagrebu

„Informativni ponedjeljci" održavaju se u u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a jučerašnji je okupio zagrebačke brucoše.