Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

naslovna

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u petak 26. svibnja s početkom u 10.30 sati održat će se četvrta po redu College2Business konferencija koju su pripremili studentska udruga Somnium, Studentski zbor EFZG, Debatni klub EFZG i Hrvatska Poštanska Banka. 

Samo u posljednjih pet godina Hrvatsku je u potrazi za poslom napustilo više od 150 tisuća mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi. No, što je s onima koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj i žele ovdje ostati? Upravo za njih pokrenuta je College2Business konferencija na kojoj će i zagrebački studenti imati priliku poslušati savjete uspješnih poduzetnika i poslovnjaka koji su svoju karijeru izgradili u Hrvatskoj. College2Business konferencija zamišljena je kao kombinacija inspirativnih govora, panela i predavanja s naglaskom na suočavanje mladih s poslovnom stvarnošću, unapređenje poslovnih vještina te širenje iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Neki od predavača koji će govoriti o svojim iskustvima su: Damir Ciglar, vlasnik Imago Ogilvy reklamne agencije, Davor Debrecin, direktor agencije Svinaweb, Viktor Drago, Cro A Porter, Boris Zatezalo, Degordian, Isabella Rakonić te mnogi drugi. Program konferencije možete vidjeti u nastavku, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici College2Business konferencije. 

Komentari na članak

Vezani članci

Triatlon

Europski kup u triatlonu 2017.

Zagreb u rujnu postaje sportsko središte mladih triatlonaca

Zagreb je stavljen na kartu gradova organizatora najznačajnijih natjecanja u triatlonu Europe pa će se tako 10. rujna na Jarunskom jezeru natjecati više od 400 mladih sportaša koji će upravo u našem glavnom gradu tražiti kartu za Olimpijske igre mladih, najjače juniorsko svjetsko natjecanje.

Strukturirani dijalog, lokalne konzultacije

Lokalne konzultacije

Poticanje sudjelovanja mladih u europskom društvu kroz strukturirani dijalog

U Klubu mladih KLOOZ će se ove srijede u 19 sati održati lokalne konzultacije u sklopu 5. ciklusa Strukturiranog dijaloga s mladima. Tema je "Omogućimo svim mladim ljudima da sudjeluju u raznolikoj, povezanoj i uključivoj Europi. Spremni za život, spremni za društvo!"

Brkovi2

Brkovi se probili do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja

Nastup zagrebačke punk rock wellness mašine u Beogradu

Iako je počela s malim klubovima, zagrebačka grupa Brkovi se probila do velikih sportskih dvorana. Nakon rasprodanog koncerta u Domu sportova, u travnju će nastupiti u Tvornici kulture i beogradskoj Hali sportova.

Reboot Infogamer 2015., FOTO: Studentski.hr

Rekordne brojke i sretni posjetitelji

FOTO: Ovogodišnji Reboot Infogamer ostvario sva očekivanja

Kao što je već dugo najavljivano, ovogodišnji Reboot Infogamer premašio je sve brojke posjetitelja, ponuda i nagrada, a na sreću vjernih posjetitelja, svega još ima mnogo, mnogo više.

Skype

Tehnološki događaj

Sukreator Skypea Jonas Kjellberg u novom desetljeću Comibs konferencije

Na koje načine disruptivne tehnologije kreiraju nužnost promjene ustaljenog načina razmišljanja, ali i što je sve potrebno kako bismo se uspješno prilagodili ubrzanom razvoju tehnologije, otkrit će Jonas Kjellberg na novom izdanju Combis konferencije koje se održava u Šibeniku.