LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odlične vijesti iz CineStara za studente

Ugrabite jeftine studentske karte za kino već danas!

Iz CineStara stižu super vijesti za sve redovne studente. Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to naravno u korist studenata.

Iz CineStara stižu super vijesti za sve redovne studente. Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to naravno u korist studenata.

Iz CineStara stižu super vijesti za sve redovne studente. Studentska Loyalty kartica je u potpunosti unaprijeđena i to naravno u korist studenata. Nove pogodnosti za studente koji tek otvore, ali i dosadašnje brojne studente koji već imaju CineStarovu Studentsku Loyalty karticu, od sada su: 2D kinoulaznica za samo 23 kune, mogućnost kupnje Studentskog menija za 23 kune te besplatno članstvo do kraja godine za sve nove članove. Studentska kartica i dalje omogućava razne pogodnosti poput skupljanja Index bodova i zamjenu istih za određene poklone, mogućnost kupnje dvije kino-ulaznice po povoljnijoj cijeni i to svaki dan u tjednu, povoljniju cijenu IMAX ulaznica i sl.

Ova akcija traje do 31. prosinca, a sve što je potrebno je doći na blagajnu CineStara s važećim indeksom ili potvrdom s fakulteta, te zatražiti Studentsku Loyalty karticu (pristupnicu za istu možete preuzeti i online). Od tog trenutka možete ostvariti sve studentske pogodnosti u CineStaru. Ukratko nove pogodnosti su: besplatno članstvo, cijena kino ulaznice od 23 kune i Studentski meni za 23 kune.

Studenti upišite se bez prijemnog u CineStar Semestar i tako spremni dočekajte najveće hitove godine kao što su Spectre - novi James Bond, najnoviji nastavak Star Wars sage Ratovi zvijezda: Sila se budi ili Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio. Više informacija potražite na službenim stranicama!

FOTO: CINESTAR