Regrutacija članova

„#CheckIn-aj” se u USTEF-u

Zgrada

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta traži nove članove za svoja četiri tima. Regrutacija traje do 20. listopada.

Student si s afinitetima prema turizmu, marketingu, IT-u, grafičkom dizajnu ili možda financijama? Voliš izazove i težiš stjecanju novih znanja iz dana u dan? Proaktivan si, komunikativan ili se možda više pronalaziš u odnosu s računalima i raznim programima? Ako je pozitivan tvoj odgovor na prethodna pitanja i ako dijeliš strast prema nekoj od navedenih tema ili te zanima kako bi se snašao u jednom timu, pravo je vrijeme da se #CheckIn-aš u USTEF-u.

USTEF – Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta – okuplja proaktivne studente, zaljubljenike u turizam s ciljem usavršavanja kroz organiziranje kratkih putovanja edukativnog i zabavnog sadržaja, organizaciju i rad na projektima Udruge te povezivanjem sa stručnjacima i poduzećima iz prakse. Okuplja četiri tima: financije i sponzori, projekti, marketing te predavanja i ljudski potencijali.

Neki su od ciljeva USTEF-a u kojima će pomoći i novi članovi, za kojima je trenutno u potrazi:

  • povezivanje studenata s ciljem stjecanja novih znanja i pružanje dodatne edukacije,
  • udruživanje studenata Turizma Ekonomskog fakulteta Zagreb i svih područja praktične primjene znanja koja se stječu na Katedri za turizam Ekonomskog fakulteta Zagreb,
  • omogućavanje i poboljšanje društvenog i edukativnog napredovanja studenata u području turizma,
  • povezivanje studenata sa stručnjacima iz prakse i akademskim djelatnicima,
  • promocija turizma kao struke i smjera Turizam na Ekonomskom fakultetu Zagreb,
  • komunikacija, povezivanje i razmjena iskustava sa sličnim udrugama.

Regrutacija članova započela je 9. listopada 2017. godine te traje do 20. listopada. Ako želiš biti dijelom ove udruge, pripremi životopis, motivacijsko pismo i naznaku željenog tima. Ako nisi siguran kojem timu želiš pripadati, pomoći će ti kviz na poveznici, na kojoj se, također, nalazi više informacija o prijavama.

Komentari na članak

Vezani članci

EU-Japan Centre

Program Vulcanus in Japan

Odradi stručnu praksu u Japanu uz financijsku potporu EU!

Do 20. siječnja 2016. primaju se prijave za program „Vulcanus in Japan” koji studentima iz zemalja članica EU-a omogućava odrađivanje stručne prakse u nekom od vodećih japanskih poduzeća.

Nizozemska

University of Twente

Ugrabi stipendiju za diplomski studij u Nizozemskoj

Oduvijek sanjaš o upoznavanju države tulipana, klompi i vjetrenjača? Donosimo ti informacije kako vidjeti sve te ljepote u ulozi studenta.

Turnir G2A.COM Overwatch Challenge Adria

G2A.COM Overwatch Challenge Adria

Sudjelujte u prvom regionalnom turniru u Overwatchu i osvojite bogate nagrade

Cilj je turnira Overwatch Challenge Adria omogućiti profiliranje i izgradnju domaće scene igrača, gdje su pravila rađena po uzoru na internacionalne Overwatch turnire.

same

Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za pohađanje tečajeva mađarskog jezika

Natječaj za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve mađarskoga jezika i kulture trajat će dva do četiri tjedna, a prijave traju do 6. ožujka.

Der Deutsche Bundestag

Raspisan natječaj

Njemački parlament traži hrvatske stipendiste

Der Deutsche Bundestag poziva sve zainteresirane mlađe od 30 godina da se prijave za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju i sudjelovanje u radu njemačkoga parlamenta u Berlinu.