Career and Entrepreneurship Opportunities Conference

CEO konferencija vraća se u Zagreb

CEO 2017

Antonija Blaće, Anita Cvetić Oreščanin te mnogi drugi ove će godine na CEO konferenciji s mladima podijeliti svoje životne i poslovne priče.

Regionalna konferencija za mlade, Career and Entrepreneurship Opportunities Conference, održat će se 6. svibnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posjetitelji će moći saznati kako je to raditi u Facebooku i Appleu te s kakvim su se problemima govornici konferencije susretali.

Između ostalih, svoje će uspješne životne i poslovne priče podijeliti Antonija Blaće, popularna televizijska i radijska voditeljica te Anita Cvetić Oreščanin, jedna od osnivača i članica uprave Poslovne inteligencije. O svojim će iskustvima govoriti i Siniša Slijepčević, profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te osnivač i direktor poduzeća koje se bavi big data i machine learning savjetovanjem vodećih svjetskih poduzeća.

Cilj CEO konferencije upravo je kroz povezivanje s uspješnim ljudima motivirati mlade na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere uz ovogodišnji slogan #TakeActionNow.

Ovogodišnja je konferencija postavila još višu ljestvicu, a informacije o ostalim govornicima pratite na službenom eventu CEO konferencije u Zagrebu. Prijaviti se možete na linku, a za više novosti zavirite na Instagram profil CEO konferencije. 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija MHDZ

Konferencija za novinare

Mladež HDZ-a održala konferenciju „Odlazak mladih i obrazovanih u inozemstvo“

Mladež HDZ-a je 11. travnja u Murskom Središću održala konferenciju za novinare.

Međunarodna konferencija KIF 2014. plakat

Konferenciju je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Otvorena je 12. međunarodna konferencija „Kondicijska priprema sportaša"

12. međunarodna konferencija 'Kondicijska priprema sportaša' održava se na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu te završava u nedjelju 23. veljače.

QED 2017

Konferencija tvrtke CROZ

QED 2017.: Harmonija i radost mogu biti sastavni dijelovi poslovnog okruženja

– Shvatio sam da struktura tvrtke mora biti jednostavna, mjerljiva i vidljiva te da u fokusu moraju biti međuljudski odnosi – istaknuo je Richard Sheridan.

PMIDAYZ

Važnost upravljanja projektima

„Projekti mijenjaju svijet“ na PMIDayz-u u Osijeku

PMIDayz ugostio je preko sto polaznika. Glavno ime konferencije bio je filmski redatelj i scenarist Rajko Grlić, inače redovni profesor s američkog Sveučilišta Ohio.

SpliTech

Sveučilište u Splitu

Konferencija SpliTech uz izvrsne je govornike privedena kraju

Ovogodišnja konferencija o pametnim i održivim tehnologijama oborila je dosadašnje rekorde po pitanju dolaska eminentnih znanstvenika i stručnjaka iz akademske zajednice, ostalih zainteresiranih gostiju iz cijelog svijeta te brojnih studenata.