Career and Entrepreneurship Opportunities Conference

CEO konferencija vraća se u Zagreb

CEO 2017

Antonija Blaće, Anita Cvetić Oreščanin te mnogi drugi ove će godine na CEO konferenciji s mladima podijeliti svoje životne i poslovne priče.

Regionalna konferencija za mlade, Career and Entrepreneurship Opportunities Conference, održat će se 6. svibnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posjetitelji će moći saznati kako je to raditi u Facebooku i Appleu te s kakvim su se problemima govornici konferencije susretali.

Između ostalih, svoje će uspješne životne i poslovne priče podijeliti Antonija Blaće, popularna televizijska i radijska voditeljica te Anita Cvetić Oreščanin, jedna od osnivača i članica uprave Poslovne inteligencije. O svojim će iskustvima govoriti i Siniša Slijepčević, profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te osnivač i direktor poduzeća koje se bavi big data i machine learning savjetovanjem vodećih svjetskih poduzeća.

Cilj CEO konferencije upravo je kroz povezivanje s uspješnim ljudima motivirati mlade na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere uz ovogodišnji slogan #TakeActionNow.

Ovogodišnja je konferencija postavila još višu ljestvicu, a informacije o ostalim govornicima pratite na službenom eventu CEO konferencije u Zagrebu. Prijaviti se možete na linku, a za više novosti zavirite na Instagram profil CEO konferencije. 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

EUSA konferencija u Zagrebu

EUSA

Zagreb svjetski centar sveučilišnog sporta povodom EUSA konferencije

Po prvi puta od davne 1987. godine i održavanja Univerzijade, Zagreb je ugostio Claude-Louis Galliena.

geek

„The Geek Gathering" 2014.

Nahranite „geeka" u sebi!

Već drugu godinu zaredom se od 8. do 10. svibnja u Osijeku održava najveća geekovska konferencija na ovim prostorima - „The Geek Gathering”!

PR arena - Banja Luka

Studentska konferencija u Banjoj Luci

Prijavite se na konferenciju o odnosima s javnošću pod nazivom "PR arena"

Ova jedinstvena konferencija studentima pruža nova znanja i poznanstva, a tamo će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.

Iranski ministar vanjskih poslova, Mohammad Zarif, u UN-u

Dogovor da će se dogovarati

Iran: Završila konferencija u Ženevi

Zarif je okupljenima nakon konferencije izjavio kako se nada "početku nove faze odnosa" te završetku "sankcija prema Iranu". No dodao je kako će "trebati vremena da međunarodna zajednica ''probavi'' i odgovori na iranske prijedloge"

Ekonomski fakultet II

95. godišnjica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Dan informacijske tehnologije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Dan informacijske tehnologije organizira Katedra za informatiku povodom proslave 95. godišnjice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.