LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub studenata sociologije

Časopis Diskrepancija u potrazi je za studentskim autorskim radovima

Uredništvo časopisa Diskrepancija poziva zainteresirane studente da pošalju svoje autorske radove koji bi bili objavljeni u idućem broju. Rok za prijavu je 22. veljače 2020. godine.

Uredništvo časopisa Diskrepancija poziva zainteresirane studente da pošalju svoje autorske radove koji bi bili objavljeni u idućem broju. Rok za prijavu je 22. veljače 2020. godine.

Uredništvo časopisa Diskrepancija Kluba studenata sociologije Filozofskog fakulteta poziva studente da pošalju svoje autorske radove koje će objaviti u sljedećem broju.

U ovome broju nema specifičnih tema, stoga je moguće prikazati širok spektar društvenih tema. Časopis objavljuje studentske radove s područja društveno-humanističkih znanosti, prikaze i recenzije hrvatskih i stranih časopisa i knjiga, izvještaje s događaja te prijevode suvremene i klasične literature na hrvatski jezik.

Radovi mogu biti pisani na hrvatskom, srpskom, bošnjačkom, crnogorskom ili engleskom jeziku, a prijaviti ih mogu isključivo osobe koje su u akademskoj godini oglašavanja poziva za radove u statusu studenta. Zaprimaju se samo neobjavljeni rukopisi te slanjem rukopisa autor/ica potvrđuje da se radi o njihovom vlastitom radu za koji prihvaćaju znanstvenu i etičku odgovornost.

Opseg rada ne bi trebao prelaziti 20 kartica te uz rad treba priložiti i sažetak na hrvatskom i/ili engleskom jeziku od najviše 200 riječi, a na kraju sažetka potrebno je navesti najviše sedam ključnih riječi. Grafički prilozi moraju biti crno-bijeli te ne smiju biti veći od A4 formata.

Radovi se šalju na e-mail adresu diskrepancija@gmail.com, a rok za slanje tekstova je 22. veljače. Više informacija i uputa o oblikovanju radova moguće je pronaći ovdje.

FOTO: PIXABAY