LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet strojarstva i brodogradnje

„Case study” natjecanje „TIMES“ privuklo ponajbolje zagrebačke studente

Ovogodišnje case study natjecanje TIMES okupilo je 4 vrlo ambiciozna tima ponajboljih studenta s različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu što je dovelo do najboljih mogućih rezultata.

Ovogodišnje case study natjecanje TIMES okupilo je 4 vrlo ambiciozna tima ponajboljih studenta s različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu što je dovelo do najboljih mogućih rezultata.

U prostorima Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu u subotu, 10. siječnja 2015. godine održano je case study natjecanje, „TIMES“ (The Tournament In Management and Engineering Skills).

Organizator natjecanja bila je studentska udruga ESTIEM LG Zagreb koja okuplja studente Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Udruga je članica europske studentske organizacije ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) koja djeluje u 28 zemalja. Udruga potiče i omogućava suradnju studentima na raznim projektima na Fakultetu, ali i na europskoj razini. 

Projekt TIMES predstavlja samo jedan u nizu izvanrednih projekata udruge ESTIEM LG. Udruga učestalo organizira posjete hrvatskim poduzećima kako bi omogućila dodatnu edukaciju i praksu studentima FSB-a. Jedan od najvažnijih projekata udruge ESTIEM LG pod nazivom Present&Represent ove godine održati će se u travnju i time omogućiti svim zainteresiranim studentima detaljan uvid u rad najpoznatijih hrvatskih tvrtki. Više informacija o tome možete pročitati na ESTIEM-ovoj stranici.

Ovogodišnje case study natjecanje TIMES okupilo je 4 vrlo ambiciozna tima ponajboljih studenta s različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu što je dovelo do najboljih mogućih rezultata.
Problemski zadatci koji su timovi rješavali spadaju u područje industrijskog inženjerstva i menadžmenta.

Upute i zadatak dobiveni su od centralne ESTIEM organizacije čime je samo natjecanje kao i zadatci dobilo na velikoj važnosti i težini za sve sudionike. Stručni žiri s Fakulteta strojarstva i brodogradnje u sastavu prof.dr.sc. Goran Đukić, asistent Miro Hegedić i asistent Davor Kolar, kazao je da su rješenja bila i više nego impresivna, te da su imali vrlo težak zadatak oko donošenja odluke o pobjedniku case study natjecanja TIMES.

Priliku za odlazak na polufinalno natjecanje koja će se održati u Novom Sadu (Srbija) osvojili su studenti Marko Deak (FER), Viktor Franz (FSB), Luka Herak (Pravni Fakultet u Zagrebu) i Ivan Kovačev (EFZG).

Zahvaljujući velikom angažmanu svih članova Udruge ESTIEM LG te uz pomoć Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a posebno katedre za Industrijsko inženjerstvo i menadžment kao i glavnog sponzora natjecanja tvrtke INA, ovogodišnje case study natjecanje TIMES nadmašilo je sva očekivanja oranizatora, sudionika kao i svih prisutnih.

FOTO: ESTIEM LG ZAGREB