Stručni skup

Brojni stručnjaci iz psihologijske prakse gostuju na ovogodišnjem PuP-u

Psihologija u praksi 2017.

Novi stručni skup „Psihologija u praksi” održat će se 17. ožujka na kampusu Borongaj. Stručnjaci iz psihologijske prakse predstavit će svoje stvarne radne obaveze.

Klub studenata psihologije Feniks organizira 6. stručni skup Psihologija u praksi, poznatiji pod kraticom PuP. Osmišljen je radi informiranja ponajprije studenata psihologije, ali i maturanata te drugih zainteresiranih za osobitosti praktičnog rada u određenim područjima psihologije. Ideja je prezentirati iskustva stručnjaka iz svakodnevne psihologijske prakse te novim generacijama studenata stvoriti mogućnosti za upoznavanje sa stvarnim radnim obavezama psihologa.

Skup će se održati 17. ožujka 2017. na Znanstveno-sveučilišnom kampusu Borongaj s početkom u 9:45 sati. Područje organizacijske psihologije predstavit će nam Tanja Prekodravac, uključena u projekt zaposliOSI, te Latica Mladina koja se bavi savjetovanjem u ljudskim resursima. Romel Krajačić opisat će kako izgleda forenzičko vještačenje, dok će nas Valerija Hauptfeld upoznati s područjem neuropsihologije. Đulijana Badurina-Sertić probat će nam približiti penološku psihologiju, Valerija Kanđera prezentirat će obiteljsko i bračno/partnersko savjetovanje, a Igor Čerenšek i Ana Kotzmuth opisat će nam što radi sportski psiholog. Osim što će posjetitelji imati prilike čuti i ispitati što ih zanima, moći će sudjelovati u radionici Inge Tonković koja će baviti psihologijom stresa, zatim u Dream Movement Programu Jasmine Sočković koji se odnosi na rad na snovima kroz pokret, Mindfulness radionici Dragice Barbarić te radionici terapije plesom i pokretom Dubravke Anke Veršić.

Također, od 13. do 16. ožujka održat će se Tjedan PuP-a. U sklopu njega organiziraju se kreativne radionice te će biti izloženi posteri istraživačkih radova studenata psihologije Hrvatskih studija. Posjetitelje očekuje humanitarna tombola te nagradna igra u kojoj će posjetitelji moći osvojiti knjige koje su donirale Medicinska naklada i Naklada Slap.

Na sam dan skupa Uber omogućuje svim posjetiteljima besplatnu prvu vožnju u iznosu do 65 kuna, uz kod PuP2017. Na kraju nas sve čeka after party u Klubu Šibenčana. Sudjelovanje u svim programima je besplatno. Zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava za radionice. Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Internship

Prijave do 20. i 22. studenoga

Prilike za plaćenu praksu u Belgiji za mlade nezaposlene osobe!

Europska mreža protiv rasizma i organizacija JA Europe traže stažiste sa sveučilišnom diplomom za odrađivanje plaćene stručne prakse u glavnom gradu Belgije - Bruxellesu. Na prakse se mogu prijaviti samo mlade nezaposlene osobe sa sveučilišnom diplomom.

ljubav

„Dani dobrih veza”

CINAZ i studenti psihologije pripremaju školarce za ulazak u ljubavne veze

Studenti Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru pod vodstvom mentorice doc. dr. Marine Nekić provode 20 radionica s osnovnoškolcima i srednjoškolcima kojima ih pripremaju na ulazak u ljubavne veze.

Isto

Konferencija na Filozofskom fakultetu

PsihOS fest – za studente, profesore i sve zainteresirane za psihologiju

Psihos organizira konferenciju koja će pružiti raznolik sadržaj s područja psihologije profesorima, studentima, ali i potpunim laicima. Trenutno je u potrazi za izlagačima.

Četvrti PsihoFest

Četvrti festival popularne psihologije

Cjelodnevnim zabavno-poučnim sadržajima PsihoFest prikazao karakter ljudi kroz smijeh

Četvrti PsihoFest Odsjeka za psihologiju zagrebačkoga Filozofskog fakulteta održao se u nedjelju, 9. travnja 2017. te je brojem zainteresiranih posjetitelja pokazao da znanost itekako može biti zabavna.

putovanje 1

Praksa u inozemstvu

Američko Sveučilište u Cincinnatiju zaprima prijave za praksu u području videa i marketinga

Studenti imaju priliku usavršiti svoje praktične vještine iz područja marketinga i videa te pritom provesti ljeto u SAD-u. Prijave na natječaj otvorene su do 1. veljače.