LC Code Challenge

Bogate novčane nagrade za izradu aplikacije

Mobitel

LC Code Challenge nagradni natječaj traje od 29. svibnja do 5. lipnja 2017. Sudjelovati mogu polaznici srednjih škola, veleučilišta i sveučilišta.

Libusoft Cicom d.o.o. već je drugu godinu zaredom pripremio natječaj pod nazivom: Odvaži se - Izradi aplikaciju - Osvoji nagradu! namijenjen svim srednjoškolcima i studentima.

Za izradu aplikacije dozvoljeno je korištenje  JavaScript, HTML, CSS, C#, Java, PHP, NodeJS, MSSQL, MySQL i PostgreSQL.

Nagrade su novčane i dijele se za prva 3 mjesta:

1. nagrada - 8 000,00 kn

2. nagrada - 4 000,00 kn

3. nagrada - 2 000,00 kn

Prijave se odvijaju preko obrasca na njihovoj mrežnoj stranici, najkasnije do 28. svibnja 2017. do 23:59 te potom slijedi izrada aplikacija na zadanu temu. LC Code Challenge nagradni natječaj traje od 29. svibnja u 12:34 sati do 5. lipnja 2017.u 23:45 sati, a sudjelovati mogu polaznici srednjih škola, veleučilišta i sveučilišta.

U periodu od 6. do 7. lipnja žiri sastavljen od četiri člana evaluirat će radove, a 8. lipnja radovi se osobno predstavljaju žiriju. Proglašenje dobitnika i dodjela nagrada održat će se 8. lipnja u 16:00 sati.

Pravila za sudjelovanje možete pročitati na poveznici, a ako imate nekih pitanja možete se obratiti na mail adresu: code-challenge@spi.hr.​

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Nova mogućnost stipendiranja

Prijavite se za studij na Floridi i bogate stipendije

Florida-Eastern European Linkage Institute studentima iz Istočne Europe dodjeljuje stipendije koje će im pokriti troškove školovanja na Florida State Universityju.

Euroijada

Grčki Solun

Uskoro počinje četvrta Euroijada

Organizatori ističu kako je u samoj prirodi Euroijade da se studenti, osim natjecanja u sportu, ludo zabave i dobro upoznaju.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

„Mladi u suvremenom društvu“

Riječko sveučilište pokreće prvi studij za osposobljavanje stručnjaka za rad s mladima

Riječko sveučilište i Institut za društvena istraživanja potpisali su sporazum o pokretanju pilot-projekta cjeloživotnog učenja „Mladi u suvremenom društvu“. Riječ je o prvome studijskom programu u Hrvatskoj za osposobljavanje stručnjaka za rad s mladima.

Split

UniSport prvenstva

Sveučilište u Splitu organizira sportska natjecanja tijekom lipnja

Ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta. Prijave su otvorene do 13. lipnja.

Ugovor, Izvor: Pixabay

Studentski poslovi

Male tajne studentskih ugovora

Za vas smo istražili što vam je sve potrebno za učlanjivanje u Student servis, gdje sve možete podići studentski ugovor i gdje pronaći dobar posao.