LC Code Challenge

Bogate novčane nagrade za izradu aplikacije

Mobitel

LC Code Challenge nagradni natječaj traje od 29. svibnja do 5. lipnja 2017. Sudjelovati mogu polaznici srednjih škola, veleučilišta i sveučilišta.

Libusoft Cicom d.o.o. već je drugu godinu zaredom pripremio natječaj pod nazivom: Odvaži se - Izradi aplikaciju - Osvoji nagradu! namijenjen svim srednjoškolcima i studentima.

Za izradu aplikacije dozvoljeno je korištenje  JavaScript, HTML, CSS, C#, Java, PHP, NodeJS, MSSQL, MySQL i PostgreSQL.

Nagrade su novčane i dijele se za prva 3 mjesta:

1. nagrada - 8 000,00 kn

2. nagrada - 4 000,00 kn

3. nagrada - 2 000,00 kn

Prijave se odvijaju preko obrasca na njihovoj mrežnoj stranici, najkasnije do 28. svibnja 2017. do 23:59 te potom slijedi izrada aplikacija na zadanu temu. LC Code Challenge nagradni natječaj traje od 29. svibnja u 12:34 sati do 5. lipnja 2017.u 23:45 sati, a sudjelovati mogu polaznici srednjih škola, veleučilišta i sveučilišta.

U periodu od 6. do 7. lipnja žiri sastavljen od četiri člana evaluirat će radove, a 8. lipnja radovi se osobno predstavljaju žiriju. Proglašenje dobitnika i dodjela nagrada održat će se 8. lipnja u 16:00 sati.

Pravila za sudjelovanje možete pročitati na poveznici, a ako imate nekih pitanja možete se obratiti na mail adresu: code-challenge@spi.hr.​

Komentari na članak

Vezani članci

Brave New World

Tech festival "Brave New World"

Milijun kuna mladim genijalcima koji će novim tehnologijama unaprijediti Zagreb

Ovoga lipnja u Zagrebu će se održati najveći tech festival u ovom dijelu Europe – "Brave New World", koji objedinjuje besplatnu konferenciju, radionice, izlaganja i hackathon. Pobjednici "Brave New World hackathona" dobit će milijun kuna za širenje na globalna tržišta.

Kockanje

Ponestalo mu je novca

Student zbog ovisnosti o kocki postao razbojnik!

Novac koji su mu slali ukućani nije mu bio dostatan za kockarski život

Promocija studenata

Problemi obrazovanja

Sedam neočekivanih troškova studentskog života

Kažu nam da je visoko obrazovanje u Hrvatskoj besplatno, no svi dobro znamo da ono nosi mnoge visoke troškove. Donosimo sedam troškova za koje možda niste znali, a bilo bi dobro da na njih budete spremni.

Parkirno mjesto za invalide

Projekt "Osobni asistent"

Unatoč tromoj birokraciji, osobe s invaliditetom ipak ne ostaju bez svojih asistenata

Zbog neučinkovitosti Ministarstva socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, više od petsto osoba s invaliditetom u Hrvatskoj moglo je ostati bez svog osobnog asistenta. Problem je privremeno riješen.

Dunavska scenaristička radionica

Vukovar film festival

Otvorene prijave za Dunavsku scenarističku radionicu

Dunavska scenaristička radionica omogućit će sudionicima rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.