Studentsko natjecanje

Bliži se velika završnica Mozgala; najboljem timu dodjeljuje se 14 000 kn

Mozgalo 2017

BiotechRi, Big Whales, KKF, Outliers, Pessoe i Pet Matematicara bore se za bogat nagradni fond u finalu Mozgala. Najbolji tim od njih osvaja 14 000 kuna.

Ove srijede, 12. lipnja 2019, u 17 sati održat će se velika završnica studentskog natjecanja Mozgalo u Plaza Event Centru. Svoja će rješenja, koja su rezultat višemjesečnog rada i niza korisnih radionica, predstaviti timovi-finalisti BiotechRi, Big Whales, KKF, Outliers, Pessoe i Pet Matematicara.

Za najuspješnije natjecatelje osiguran je bogati nagradni fond – 14 tisuća kuna za prvo mjesto, 10 tisuća kuna za drugo, 6 tisuća kuna za treće i 1000 kuna za najbolju prezentaciju. Nakon završnice održat će se after party za sve sudionike.

Mozgalo je, podsjetimo, studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, koje organizira eSTUDENT, a čiji je cilj poticanje studenata na analitičko razmišljanje, predikciju te samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema pomoću računalnih znanosti, statistike, ekonometrije te matematike. Sudionici uz to razvijaju svoje komunikacijske i poslovne vještine, stječu iskustvo timskog rada te se povezuju s brojnim poduzećima, ponajprije iz IT i bankarskog sektora. 

Komentari na članak

Vezani članci

Badminton ilustracija

Sveučilišno prvenstvo u badmintonu i krosu

Natjecanje u badmintonu i krosu za studente grada Zagreba

Započele su prijave za Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba za badminton i kros.

Imagine Cup Split

Borba za odlazak na svjetsko finale u Seattleu

Finale Imagine Cup natjecanja u Splitu 27. ožujka

Naučite kako možete iskoristiti maštu za rješavanje najvećih svjetskih problema, kako uspješno predstaviti svoju ideju i projekt pred strogim žirijem te kako se riješiti treme i ostaviti dobar utisak. Saznajte što je novo u svijetu tehnologije i poslušajte dobre ideje...

Mozgalo 2017

Radionica na FER-u

„Client Behaviour Prediction” – za studente zainteresirane za strojno učenje, bankarstvo i predviđanje ponašanja klijenata

Božidar Cvetković vodit će radionicu interaktivne prirode za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata. K tome, dat će im detaljniji uvid u nagradni zadatak postavljen na otvorenju Mozgala.

Završnica CSC

Studentsko natjecanje

Najinovativniji studenti nagrađeni s 10 000 kuna u završnici Case Study Competition-a

Ovo studentsko natjecanje već dvanaestu godinu zaredom studentima omogućuje stjecanje vrijednog poslovnog iskustva koje će im sigurno biti korisno u budućoj poslovnoj karijeri, a poduzećima široki spektar novih ideja te potencijalne buduće zaposlenike.

Naslovna Junior Freshhh 2017

Finale natjecanja

FOTO: Gimnazijalke iz Đurđevca najbolje prirodoslovke na Junior Freshhhu

Finale natjecanja Junior Freshhh održano je 27. siječnja. Prvo mjesto su zauzele Laura, Lara i Paula, članice tima Stari Paper.