Studentsko natjecanje

Bliži se velika završnica Mozgala; najboljem timu dodjeljuje se 14 000 kn

Mozgalo 2017

BiotechRi, Big Whales, KKF, Outliers, Pessoe i Pet Matematicara bore se za bogat nagradni fond u finalu Mozgala. Najbolji tim od njih osvaja 14 000 kuna.

Ove srijede, 12. lipnja 2019, u 17 sati održat će se velika završnica studentskog natjecanja Mozgalo u Plaza Event Centru. Svoja će rješenja, koja su rezultat višemjesečnog rada i niza korisnih radionica, predstaviti timovi-finalisti BiotechRi, Big Whales, KKF, Outliers, Pessoe i Pet Matematicara.

Za najuspješnije natjecatelje osiguran je bogati nagradni fond – 14 tisuća kuna za prvo mjesto, 10 tisuća kuna za drugo, 6 tisuća kuna za treće i 1000 kuna za najbolju prezentaciju. Nakon završnice održat će se after party za sve sudionike.

Mozgalo je, podsjetimo, studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, koje organizira eSTUDENT, a čiji je cilj poticanje studenata na analitičko razmišljanje, predikciju te samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema pomoću računalnih znanosti, statistike, ekonometrije te matematike. Sudionici uz to razvijaju svoje komunikacijske i poslovne vještine, stječu iskustvo timskog rada te se povezuju s brojnim poduzećima, ponajprije iz IT i bankarskog sektora. 

Komentari na članak

Vezani članci

University traiding tournament

University Trading Tournament

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u trgovini vrijednosnih papira

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da steknu znanja o trgovanju na tržištu kapitala te osjećaj primjene tog znanja u praksi.

Razgovor posao

Projekt za mlade

Počinje Starter Mjesec karijera – prvi korak prema zaposlenju

Predavanjem Tomislava Burića na temu puta do karijere u 21. stoljeću započinje Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen profesionalnom razvoju mladih.

PKMS 2018

Natjecanje farmaceuta i medicinara

PMKS: Uzbudljivu završnicu pratilo 200 gostiju, među njima i rektor Anđelinović

Dvodnevno natjecanje studenata farmacije i medicine obilježila je edukacija, ali i humanitarna nota. Brojnim posjetiteljima priključili su se ugledni profesori i splitski rektor.

Otvorenje Zagreb

eSTUDENT poziva na

Svečano otvorenje trećeg Moot Court Croatia natjecanja

Moot Court Croatia, natjecanje u obliku simuliranog suđenja jedino na hrvatskom jeziku i hrvatskim propisima, svečano se otvara u četvrtak, 22. siječnja. Ostali detalji na linku!

Publika u finalu Junior Freshhha

Inini projekti

Dodijeljene nagrade „NajProfesorima" i održano finale „Junior Freshhh" natjecanja

Prvo mjesto u finalu natjecanja „Junior Freshhh" odnio je tim PokemoniKŽ iz križevačke gimnazije, a profesorice matematike, fizike i kemije – Nevenka Antončić, Marija Radovanović i Sonja Gali nagrađene su kao „NajProfesorice".