Za učenike i studente

Besplatno testiranje poznavanja engleskog jezika za one koji razmišljaju o obrazovanju u Velikoj Britaniji

Engleski jezik

22. siječnja organizira se besplatno polaganje internog testa iz engleskog jezika za zainteresirane kandidate koji žele upisati studij u Velikoj Britaniji. Broj mjesta je ograničen.

U Ekonomskoj i upravnoj školi Osijek 22. siječnja organizira se testiranje znanja engleskog jezika za sve zainteresirane učenike i studente koji imaju želju upisati preddiplomski ili diplomski studij na Sveučilištu Canterbury Christ Church u Velikoj Britaniji. Zakazano je za 22. siječnja od 14:30 do 16:00.

Uvjet je upisa na navedeni program položen standardizirani test engleskog jezika. Sukladno tome, nije potrebno polagati IELTS ili drugi priznati test s obzirom na to da CCCU omogućava polaganje internog testa za studente koji prijavljuju njihove studije. Test je za njihove studente u potpunosti besplatan, za razliku od standardiziranih testova jezika.

Za studij ekonomije, arhitekture, sportskog menadžmenta ili prava na bachelor ili master razini, dovoljno je položiti interni test engleskog jezika, odraditi kratki intervju sa sveučilišnim predstavnikom te pripremiti prijavnu dokumentaciju.

Prijave se podnose na e-mail adresu morana.erdelja@bhvedu.com, a dodatne se informacije nalaze na Facebook eventu. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

Komentari na članak

Vezani članci

Stuttgart prospekti

Iz Stuttgarta s ljubavlju

Studiraj u Europi: Upoznaj se s konceptom dualnog studiranja

Iako naš obrazovni sustav poznaje samo redovno i izvanredno studiranje, model dualnog studiranja mogao bi se smjestiti između ta dva pojma.

Jacek

Besane noći

Ljubav ovog momka ruši sve prepreke!

Sada kada gledam na to sa sigurnošću mogu reći kako novac nije najvažniji faktor za sreću. Da, daje određenu „sigurnost“, ali život vas može vrlo brzo baciti na koljena i pokazati vam što je zaista važno. Najvažnije je da se upitate jeste li sretni? Trebate li ostatku društva pokazivati ono materijalno što imate? Zar to zaista želite?

Pannonian Challenge

Pannonian Challenge

Bliži se najveći ekstremni događaj u regiji

Osijek se uskoro pretvara u pravo adrenalinsko carstvo koje će pohoditi preko 400 najboljih in line, skate i BMX vozača svijeta. U 2016. godini Pannonian Challenge dio je prestižnog svjetskog BMX Freestyle kupa FISE World Series.

http://hannahreveur.tumblr.com/post/145878892455/13062016-it-has-been-quite-a-while-since-i

Obrazovni programi

Međunarodni sajam školovanja u inozemstvu obilazi tri hrvatska grada

Ove će godine na Sajmu gostovati fakulteti i škole iz Velike Britanije, Švicarske, Danske, Španjolske, SAD-a, Kine i Singapura. Svi zainteresirani u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku moći će se informirati o njihovim obrazovnim programima

Izvor: Flickr

Predavanje na FFZG-u

Sve o studiranju u Australiji!

Kako do studija u Australiji koja se nalazi na trećem mjestu po broju međunarodnih studenata, svim će zainteresiranim studentima približiti predstavnici Veleposlanstva.