Edukacije

Besplatne studentske radionice o korištenju najpoznatijih multimedijskih alata

Isto

Radionice će u okviru svog petosatnog programa podučiti studente dodatnim vještinama o korištenju multimedijskih alata te im tako omogućiti lakše snalaženje u njima.

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) organizira vrlo korisne jednodnevne radionice. Tijekom pet školskih sati omogućit će sudionicima dodatna znanja i vještine o korištenju najraširenijih uredskih i multimedijskih alata kao što su Word, Excel, Powerpoint, GIMP 2.8, Audacity 2.1, Inkscape 0.91 i Shotcut 18.01.02. 

Ove su besplatne radionice namijenjene, prije svega, studentima. No, dobro došli su i ostali članovi akademske zajednice kao to su nastavnici te djelatnici na javnim institutima i visokim učilištima.

Sudionici se prijavljuju na radionice putem sustava za prijavu na tečajeve, točnije upotrebom korisničkog računa u sustavu AAI@EduHr. Za dodatne je informacije o samom programu dostupna poveznica, a trenutno je važeći raspored dostupan na stranicama Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari na članak

Vezani članci

Kampiranje

Avanturistički ljetni programi

„Outward Bound” nudi besplatno sudjelovanje u projektima koji razvijaju brojne vještine

„Outward Bound” programi namijenjeni su osobama između 18 i 29 godina koji vole provoditi vrijeme u prirodi i pritom razviti socijalne vještine. Projekt je besplatan, a otvorene su i prijave.

HRFF 2016

Ljudska prava

"Human Rights Film Festival" progovara o prošlosti, izbjeglicama i ženskim pravima

Human Rights Film Festival pokrenut je 2002. godine radi promicanja kulture ljudskih prava. Ovogodišnje izdanje bavi se aktualnim društvenim i općim temama.

mladi ljudi, grupa mladih

Šaren listopad

Od tečaja španjolskog do financijske pismenosti – Centar za mlade priprema brojne aktivnosti

U listopadu te očekuju tečajevi jezika, radionice o poduzetništvu, financijama i zapošljavanju, radionice o rodnim stereotipima i mnogim drugim temama.

https://pixabay.com/photos/group-day-out-man-people-friends-609640/

Program razmjene mladih

Program CultureCrash poziva vas da im se pridružite na interaktivnim radionicama u Sloveniji

Prijavite svoju šesteročlanu ekipu za sudjelovanje u programu CultureCrash u Murskoj Soboti od 2. do 11. rujna, sudjelujte u zabavnim radionicama i upoznajte mlade iz pet europskih zemalja.

GPP Osijek

Gradski prijevoz putnika Osijek

Osijek prvi u Hrvatskoj uvodi besplatan wi-fi u javni gradski prijevoz!

GPP Osijek će, zajedno sa svojim klijentima-oglašivačima, omogućiti putnicima (pri)gradskih autobusnih i tramvajskih linija besplatan pristup internetu.