Kino Forum

Besplatna radionica, predavanje i „stand-up” komedija o vještini javnog govorenja

s

Događaj će se održati 6. svibnja s početkom u 19 sati u Kino „Forumu” SD „Stjepan Radić”, a ulaz će za sve sudionike biti besplatan.

U nedjelju, 6. svibnja, u trajanju od 19 do 20 sati u Kino Forumu SD Stjepan Radić održat će se karakterističan spoj radionice, predavanja i stand up komedije na kojima će gostovati Karlo Krznarić, nekadašnji član zagrebačkog Teatra K. Ulaz će za sve sudionike biti besplatan.

Glavna tema ovog događaja usmjerena je na usavršavanje vještine javnog govorenja. Uz Karla Krznarića, koji je ujedno i trener javnog govorenja i komunikacije, studenti će, zajedno s ostalim zainteresiranim građanima, ovdje dobiti priliku nešto naučiti o govoru kao glavnom sredstvu komunikacije, načinima na koje izgovorene riječi utječu na našu okolinu te, u konačnici, kako poraditi na razvoju vlastitoga javnoga nastupa.

Komentari na članak

Vezani članci

Film

Umjetnost i film

Otvorene prijave za devetu međunarodnu radionicu animiranog filma na Visu

Ljubitelji animiranih filmova i oni koji ih vole stvarati mogu se prijaviti na međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se održati krajem rujna na otoku Visu. Organizatori u sklopu radionice nude rad s vrhunskim profesionalcima, a u sklopu prijave treba poslati životopis i motivacijsko pismo.

Stand up SUS-a

Humanitarna akcija

Slavonska udruga studenata i Studio smijeha organiziraju „Stand up comedy show” na Savi

Na STAND UP COMEDY SHOW-u zabavljat će vas čak šest komičara.Redom će na pozornicu izaći i nasmijati vas: Vlatko Štampar, Tihomir Paravina, Tin Sedlar, Goran Furjan, Tomislav Kozačinski i Zvonimir Milas.

Estiem

ESTIEM Zagreb

Zagrebački ogranak ESTIEM-a pokreće projekt P&R-Present&Represent

Predavanja i radionice održat će predstavnici Degordiana, internetskog portala posao.hr i Rimac Automobila.

https://www.facebook.com/ritamkulturizma/photos/p.1982825551821363/1982825551821363/?type=1&theater

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

U Zadru se održava jubilarno izdanje studentskog projekta Ritam kulturizma

Studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i ove su godine pripremili bogat program u sklopu projekta Ritam kulturizma koji će se održati od 15. do 17. svibnja.

Beatbox

Događanja u CINAZ-u

Radionica za one koje žele proizvoditi zvukove laveža, sirena i megafona

Ovog će se četvrtka u udruzi CINAZ održati Beatbox radionica. Prijave zainteresiranih mladih zaprimaju se do srijede u 18 sati.