Kino Forum

Besplatna radionica, predavanje i „stand-up” komedija o vještini javnog govorenja

s

Događaj će se održati 6. svibnja s početkom u 19 sati u Kino „Forumu” SD „Stjepan Radić”, a ulaz će za sve sudionike biti besplatan.

U nedjelju, 6. svibnja, u trajanju od 19 do 20 sati u Kino Forumu SD Stjepan Radić održat će se karakterističan spoj radionice, predavanja i stand up komedije na kojima će gostovati Karlo Krznarić, nekadašnji član zagrebačkog Teatra K. Ulaz će za sve sudionike biti besplatan.

Glavna tema ovog događaja usmjerena je na usavršavanje vještine javnog govorenja. Uz Karla Krznarića, koji je ujedno i trener javnog govorenja i komunikacije, studenti će, zajedno s ostalim zainteresiranim građanima, ovdje dobiti priliku nešto naučiti o govoru kao glavnom sredstvu komunikacije, načinima na koje izgovorene riječi utječu na našu okolinu te, u konačnici, kako poraditi na razvoju vlastitoga javnoga nastupa.

Komentari na članak

Vezani članci

Dani Vučedola u Zagrebu

Arheološki muzej u Zagrebu

Mistični grob s najstarijim datumima u prapovijesti na Danima Vučedola u Zagrebu

Radionice, predavanja, projekcije filmova i degustacija vina samo su dio bogatog programa predstavljanja vučedolske kulture u Arheološkom muzeju u Zagrebu. Ulaz je na događaj besplatan.

5  fata razmišljanja

Treniranje mozga

Ovladajte alternativnim načinom razmišljanja na Design Thinking radionici

Design Thinking radionica, osmišljena da studentima pomogne ispuniti kreativni potencijal te ih nauči inovativno razmišljati, održat će se na FER-u 19. siječnja. Prijave su otvorene do 16. siječnja.

Radionica Sveučilište

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizirao radionicu

Radionica za istraživače

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizira radionicu za sve postojeće i buduće istraživače koji žele na praktičan način usvojiti ono što su teorijski već naučili.

HSA

Simulacija donošenja političkih odluka na europskoj razini

„Model European Union Zagreb” održava se ovoga tjedna u Krašu

Specifična radionica unutar koje se studentima pruža iskustvo o funkcioniranju institucija Europske unije iz prve ruke.

Kozmetika

Besplatna radionica

Izradite sami prirodni dezodorans i šampon za kosu

Ove će se subote održati besplana radionica na kojoj ćete se upoznati s prednostima prirodne kozmetike, ali i na kojoj ćete se i sami okušati u njenoj izradi. Vodit će je Petra Rundek, volonterka udruge CINAZ.