LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Tvoji 5 do 12 – Od ideje do projekta”

Besplatna radionica o pisanju projekata i osiguravanju financijske potpore

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organizira novu radionicu „Tvoji 5 do 12 – Od ideje do projekta”. Rok za prijavu je 22. siječnja.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organizira novu radionicu „Tvoji 5 do 12 – Od ideje do projekta”. Rok za prijavu je 22. siječnja.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci već šestu godinu zaredom organizira radionicu „Tvoji 5 do 12 – Od ideje do projekta” na koju se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Rijeci, neovisno o tome koji smjer pohađaju ili na kojoj su godini fakulteta.

Riječ je o radionici koja studentima pomaže u pisanju projektnih prijedloga te osiguravanju financijske potpore u natječaju Sveučilišnog zbora. Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je broj mjesta ograničen na 25 zbog kvalitete organizacije. Sudjelovanje će se omogućiti i barem jednom predstavniku studentske organizacije koji se prvi prijavi na radionicu, a taj kriterij vrijedi i za ostale sudionike.

Radionice će se održavati na Kampusu, Akvarij – restoran Kampus, Radmile Matejčić 5. Rok za prijavu je 22. siječnja, a projektni se prijedlozi u svrhu vježbe šalju korištenjem Priručnika za pisanje projektnih prijedloga i Obrasca koji se može preuzeti sa stranice Studentskog zbora. Prijaviti se možete ovdje.

 

FOTO: PIXABAY