LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ugradbeni računalni sustavi i obrada signala

Atraktivna radionica za buduće inženjere

Besplatna radionica pod nazivom „Workshop on Embedded LTE Radio” održat će se od 16. svibnja do 3. lipnja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu do 6. svibnja u ponoć.

Besplatna radionica pod nazivom „Workshop on Embedded LTE Radio” održat će se od 16. svibnja do 3. lipnja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu do 6. svibnja u ponoć.

Europska udruga studenata elektrotehnike (EESTEC) koja djeluje pri Fakultetu elektotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu najavljuje besplatnu stručnu radionicu Workshop on Embedded LTE Radio koja će se održati od 16. svibnja do 3. lipnja.

Radionica spaja dvije atraktivne teme, ugradbene računalne sustave i obradu signala u komunikacijama te budućim inženjerima kroz seriju predavanja i praktičan rad pruža detaljan uvid u stvarnu problematiku s kojom se inženjeri susreću u industriji.

Namijenjena je svim zainteresiranim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Prijave za sudjelovanje obavljaju se preko poveznice i otvorene su do petka 6. svibnja u ponoć. Službeno otvorenje je u ponedjeljak 16. svibnja u 11:00 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Radionica je podijeljena u dva dijela, teorijski i praktični. Teorijski dio sastoji se od serije predavanja koja će trajati od 17. svibnja do 23. svibnja. Uslijedit će praktični dio u kojemu će sudionici imati na raspolaganju dva tjedna kako bi riješili zadatak koji implementira stvarne probleme s kakvima se inženjeri iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla susreću u svakodnevnom radu. Zadatak će se raditi na Zedboard platformama koje će biti postavljene u laboratoriju D138 na Zavodu za elektroničke sustave i obradbu informacija, a svi sudionici će dobiti kartice za pristup.

Predavanja su otvorena za sve zainteresirane, međutim samo prijavljeni sudionici koji budu na barem 80 posto predavanja i koji predaju rješenje praktičnog zadatka (neovisno o točnosti) dobit će potvrde o sudjelovanju koje mogu priložiti životopisu te ulaze u izbor za nagrade za najbolja rješenja.

Detaljnije o radionici možete vidjeti na službenoj stranici studentske udruge EESTEC LC Zagreb i Facebook događaju.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR