Stjecanje poslovnog iskustva

Atlantic Graduate Trainee program – za hrabre i znatiželjne diplomce

Studentska diploma

Do 18. studenog zaprimaju se prijave za program Atlantic Grupe koji diplomcima pruža poslovno iskustvo uz mentorsku podršku tijekom godine dana.

Atlantic Grupa u sklopu svog Atlantic Graduate Trainee programa svježim diplomcima pruža priliku da tijekom godine dana steknu vrijedno iskustvo te stvore odlične poslovne kontakte. Svake godine izabrani polaznici programa prolaze kroz mnogobrojne odjele tvrtke te uz vrhunsko mentorstvo upoznaju realne poslovne procese u poljima koja ih najviše zanimaju.

Ove godine novost je u programu Ask The Right Question  proces odabira u kojem će naglasak biti na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima. Kao jedan od ključnih i finalnih zadataka bit će postavljanje bilo kojeg pitanja bilo kojem zaposleniku iz bilo kojeg odjela kompanije – od proizvodne linije do upravnog odbora.

– Pravi vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritična pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalasku rješenja. Ovim natječajem tražimo baš takve ljude. – dodaju iz Atlantic Grupe.

Natječaj je otvoren do 18. studenog, a prijaviti se i saznati više o svemu možete na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Growww 2017

Pipravnički program

Posljednji dani za prijavu na Growww 2017.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavu na Growww, strukturirani pripravnički program jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Growww 2015 OnBoarding Days

Growww 2015

Održani OnBoarding Days za 200 mladih diplomanata iz 11 zemalja

Growww je namijenjen svim diplomantima koji svoju karijeru žele započeti u multinacionalnoj kompaniji i interkulturalnom okruženju, uz mentorsku podršku najboljih profesionalaca iz MOL Grupe.

stipendije studenti

Svečane promocije

Od besplatne diplome do one od 850 kuna

Dok neki fakulteti svojim studentima osiguravaju besplatnu izrade diplome i ne naplaćuju troškove promocije, drugi traže iznose od nekoliko stotina kuna.

EFOS-HUP suradnja

Suradnja HUP-a i EFOS-a

VIDEO: Prilika za stručnu praksu za studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku

Studenti diplomskoga studija EFOS-a imaju priliku za ljetnu stručnu praksu koju im je omogućila suradnja Ekonomskog fakulteta i Hrvatske udruge poslodavaca.

Avion

Informativni petak: mobilnost mladih

Hrvatska želi da 20% studenata dio školovanja odradi u inozemstvu; evo i kako

U sklopu serije članaka „Informativni petak: mobilnost mladih“ izdvajamo oblike privremene mobilnosti dostupne hrvatskim studentima i njihove glavne karakteristike.