Dan otvorenih vrata

APIS IT studentima informatičkih i tehnoloških smjerova govorit će o stručnim praksama

Erasmus+ Info dan

Dan otvorenih vrata APIS IT-a održat će se 31. svibnja 2019. godine od 13 do 15 sati u prostorijama Agencije. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na adresu e-pošte.

Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (APIS IT) iz Zagreba u petak, 31. svibnja 2019. godine, održava Dan otvorenih vrata za studente informatičkih i tehnoloških usmjerenja, na kojem će imati priliku upoznati neke od velikih projekata tvrtke, ali i raspitati se o uvjetima zapošljavanja i obavljanja stručne prakse.

Za studente su, osim razgovora o zapošljavanju i stručnim praksama, pripremljene prezentacije Java na OpenShiftu – prije, sad, zašto i kako, Blockchain u državnoj upravi, Centar dijeljenih usluga – privatni cloud za javnu upravu, a nakon toga predviđeno je razgledavanje nadzorne sobe podatkovnog centra.

Događaj se odvija na adresi Agencije, Paljetkova 18 u Zagrebu, od 13 do 15 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na adresu e-pošte: danotvorenihvrata@apis-it.hr. Dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Stres

Ispitna anksioznost

Pridruži se predavanju Centra za savjetovanje studenata i dočekaj ispitne rokove spreman

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja 2018.

Härdleovo predavanje

Predavanje na Ekonomskom fakultetu

Najpubliciraniji njemački statističar izazvao zanimanje riječkih studenata

Härdleovo predavanje izazvalo je zanimanje studenata i javnosti, a tumačio je što je po pitanju kriptovaluta novo u ekonomskom, ekonometrijskom, statističkom smislu.

Ljubav - povezanost ili ovisnost

Predavanje u Klubu mladih Split

Terapeutkinja otkriva je li ljubav povezanost ili ovisnost

Na predavanju „Ljubav = povezanost ili ovisnost" imate priliku osvijestiti korijene problema u ljubavnim odnosima.

Studiraj brodogradnju u Rijeci ako želiš dobro plaćen posao!

Kampanja Tehničkog fakulteta

Studiraj brodogradnju u Rijeci ako želiš dobro plaćen posao!

Prošli su tjedan na riječkim pločnicima osvanuli natpisi „Želiš dobro plaćen posao odmah nakon faxa?" koji su zaintrigirali riječku javnost. O čemu se radi, otkriveno je nekoliko dana kasnije.

Predavanje o Crvenom jezeru u Info zoni

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Milijuni Japanaca već znaju za revolucionarna otkrića o Crvenom jezeru

Mladi su znanstvenici, istraživači i zanesenjaci u Info zoni kroz ciklus predavanja "Moozgavci" predstavili područja interesa i istraživanja. Na predavanju 7. travnja je dano mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o genezi i morfologiji Crvenog jezera, jedinstvenog u svijetu.