Dan otvorenih vrata

APIS IT studentima informatičkih i tehnoloških smjerova govorit će o stručnim praksama

Erasmus+ Info dan

Dan otvorenih vrata APIS IT-a održat će se 31. svibnja 2019. godine od 13 do 15 sati u prostorijama Agencije. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na adresu e-pošte.

Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (APIS IT) iz Zagreba u petak, 31. svibnja 2019. godine, održava Dan otvorenih vrata za studente informatičkih i tehnoloških usmjerenja, na kojem će imati priliku upoznati neke od velikih projekata tvrtke, ali i raspitati se o uvjetima zapošljavanja i obavljanja stručne prakse.

Za studente su, osim razgovora o zapošljavanju i stručnim praksama, pripremljene prezentacije Java na OpenShiftu – prije, sad, zašto i kako, Blockchain u državnoj upravi, Centar dijeljenih usluga – privatni cloud za javnu upravu, a nakon toga predviđeno je razgledavanje nadzorne sobe podatkovnog centra.

Događaj se odvija na adresi Agencije, Paljetkova 18 u Zagrebu, od 13 do 15 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na adresu e-pošte: danotvorenihvrata@apis-it.hr. Dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Nicolo Sertorio

Fotografija u svijetu društvenih medija

Sertorio prenosi svoja iskustva u kreiranju fotografske scene

Sveučilišni centar Koprivnica ugostit će poznatog kalifornijskog fotografa. Kroz predstavljanje autorskih fotografija i zanimljivo predavanje, Sertorio će studentima prenijeti svoja bogata iskustva.

Predavanje "Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?"

Predavanje za mlade Splićane

Klub mladih Split otkriva kako do posla nakon faksa ako nemate vezu

Za novu sezonu, Klub mladih Split priprema mnoštvo zanimljivosti. Rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – „Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?“.

Barbara Šimić

Predavanje pravobraniteljice na Učiteljskom fakultetu

„Student ima pravo žalbe na ispit”

Na predavanju „Upoznaj svoja prava" održanom na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu studentska pravobraniteljica uputila je studente u njihova prava i objasnila im kako trebaju reagirati.

https://pixabay.com/en/dream-job-application-location-job-2904780/

Ljetni poslovni savjeti

Donosimo savjete za pobjeđivanje nezadovoljstva poslom i čuvanje živaca

Studentski poslovi mogu biti teški i stresni, no donosimo vam savjete kako se nositi s lošim situacijama i što duže ostati na poslu.

poslovni outfit1

Formalno odijevanje

Trikovi za dobar poslovni outfit s ograničenim budžetom

Ispunjavati niz pisanih i nepisanih pravila o odijevanju kako za posao tako i za razgovore za posao nije lako. Unatoč tome, uz pomoć par trikova zaista je moguće složiti odlične formalne modne kombinacije čak i ako raspolažete ograničenim budžetom.