Predavanje u Sveučilišnom centru „Koprivnica”

Aleksandar Stanković o novinarstvu u oskudnim vremenima koprivničkim studentima

Aleksandar Stanković u Koprivnici

Voditelj i urednik HRT-ove emisije, talk-showa „Nedjeljom u dva”, u interaktivnom susretu sa studentima novinarstva govorit će o stanju u profesiji. U razgovoru će otkriti kako je biti novinar u oskudnim vremenima.

Hrvatski radijski i televizijski voditelj Aleksandar Stanković gostuje u Sveučilišnom centru Koprivnica. Održat će predavanje na temu Kako biti novinar u oskudna vremena? u petak, 8. lipnja 2018. godine, u 17 sati.

Ovaj voditelj i urednik HRT-ove emisije, talk-showa Nedjeljom u dva, u interaktivnom susretu sa studentima novinarstva govorit će o stanju u profesiji. U razgovoru će otkriti kako je biti novinar u oskudnim vremenima.

Osim što je voditelj, Aleksandar Stanković autor je i nekoliko zbirki pjesama i zbirke kratkih priča pod nazivom Sto faca i Aca te putopisac serijala Vjetar u kosi, koji će u sklopu predavanja predstaviti studentima i svim zainteresiranima.

Moderator gostovanja bit će Zoran Simić, glavni urednik nekadašnjeg omladinskog lista Polet i predstavnik nakladničke kuće V.B.Z.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.pexels.com/photo/full-frame-shot-of-stadium-247839/

Luka Basa

Što ako ne upadnem na željeni fakultet?

Prije rezultata državne mature na listama sam bio daleko od savršene pozicije. Na novinarstvo se upisivalo 120 redovnih studenata, a ja sam bio 1000 i neki. Taj dan me uhvatila najveća panika. Pitanje „što ću ako ne upadnem“ je preuzelo cijelo moje biće. O pravu više nisam razmišljao, a sebe sam vidio u uredu „New York Timesa“ kako pišem kolumne.

N.D. Walsch

Duhovna književnost

Neale Donald Walsch, poznat po razgovorima s Bogom, zagrebački je gost

Čovjek koji je promijenio percepciju književnosti nizom će edukativnih večernjih predavanja i cjelodnevnim seminarom od 22. do 28. požujka pomoći publici da ovlada svojim emocijama.

Izvor: Flickr

Predavanje na FFZG-u

Sve o studiranju u Australiji!

Kako do studija u Australiji koja se nalazi na trećem mjestu po broju međunarodnih studenata, svim će zainteresiranim studentima približiti predstavnici Veleposlanstva.

Fontana di Trevi, Rim

Putopisno predavaje u Klubu mladih Split

Prošetajte drevnim Rimom izvan dobro utabanih turističkih staza

Putopisno predavanje "Roma – città eterna" održat će se 9. svibnja u Klubu mladih Split. Renata Busatto odvest će posjetitelje na putovanje kroz arhitektonsku baštinu Vječnog Grada.

Mozgalo 2017

Motivacijsko predavanje

Mozgalo: Studenti će progledati računalnim vidom

Tijekom studentskog natjecanja Mozgalo, zakazanog za ožujak, održat će se različite radionice i edukacijska predavanja. Motivacijsko je prvo od njih, a posvećeno je računalnom vidu kao tehnologiji budućnosti.