Izvrsna prilika za mlade kreativce

Ako želite isprogramirati budućnost, prijavite se na „Hack it! hackaton"

Hackathon Hrvatskog Telekoma

Hrvatski Telekom pod kapom STEM huba ove jeseni donosi nekoliko interno/eksternih inicijativa kako bi potaknuo inovativno okruženje i priljev novih ideja u kompaniju. Stoga ti daje priliku da osmisliš budućnost, odnosno način komunikacije za 10 godina.

Pored innovation campa, namijenjenog studentima, po prvi se put organizira Hack it! hackathon koji je otvoren za sve inovatore – interno i eksterno. Timovi proaktivnih i inovativnih programera, talenti iz različitih poslovnih područja i kreativci iz cijele Hrvatske osmišljavat će kako će se odvijati komunikacija u budućem, digitalnom svijetu.

Što mogu očekivati na Hack it! hackathonu? Uz odličnu atmosferu čeka te:

• preko 50 stručnjaka, mentora i gostiju,

• 24 sata hakiranja, kreativnosti i inovacija,

• nagrade: 20 000 kn te inovativni uređaji,

• i naravno  puno kave, red bulla i odlične hrane!

Sve to pripremaju Hrvatski Telekom i startup inkubator hub:raum u STEM hub inovacijskom centru u Parku Stara Trešnjevka 2, Zagreb. Vrijeme je održavanja od 4. do 5. studenog 2016.

Želite iskoristiti tu priliku i sudjelovati u osmišljavanju komunikacije budućnosti, prezentirati svoj rad pred investitorima i medijima? Onda nemojte propustiti ovu mogućnost. Prijavite se na Hack it! hackathon sami ili u timu. Naučite nešto novo, umrežite se, dobro se zabavite i isprogramirajte svoju budućnost.

Više informacija pronađite na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Laptop

„Online” edukacija za volontere

#Skill me – besplatni trening pripreme edukativnih radionica

Kako bi mladi volonteri i „youth workeri“ naučili stvarati radionice neformalnog učenja, za njih 15 pripremljen je online trening koji se sastoji od 5 modula. Prijaviti se mogu do 15. siječnja.

Styria radionica

Počele su prijave

Prijavite se na „Styria School” medijsku akademiju

Ove će se godine održati po treći put, a namijenjena je isključivo studentima završih godina fakulteta.

Vip alumni program

Vip alumini program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Nakon uspješno provedenog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu i drugim kompanijama, pokreće se natječaj za drugu generaciju. Ove godine tako će čak 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo.

writer

ZeGezin magazin za mlade

Kreativan si i želiš pisati? Postani dopisnik ZeGezina

Kreativan si, domišljat, potrebno ti je iskustvo u pisanju i živiš na području sjeverozapadne Hrvatske? Prijavi se i postani volonter Zegezin magazina.

ADU

Kulturne politike

Bivša rumunjska ministrica Corine Șuteu progovara o kulturnoj administraciji

Pred međunarodnu konfernciju posvećenu kulturnim politikama, Corina Șuteu analizirat će ulogu ministarstava kulture u regiji u odnosu na suvremenu kulturnu dinamiku. Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu.

http://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=okrlRDedLb0GpVF7u8ObVPVnHeKdrftbe_MRyvVrmi7.N7/fastid=konziojiknqbcwmwobipeckdwylq/stparam=sdrngvgrqu/url=http://www.hackit.hr/?utm_source=studenstki&utm_medium=display&utm_content=pr-article&utm_campaign=hackaton--mc