LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterska praksa

Ako želiš biti administrator ili upravljati društvenim mrežama portala Studentski.hr, tebe tražimo!

Središnji studentski portal u potrazi je za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu administratora ili na području komunikacija i upravljanja društvenim mrežama. Prijavi se do 15. ožujka!

Središnji studentski portal u potrazi je za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu administratora ili na području komunikacija i upravljanja društvenim mrežama. Prijavi se do 15. ožujka!

O mogućnostima koje volontiranje pruža više smo puta govorili i na svojim primjerima pokazali. Isticanje iz mnoštva prilikom buduće potrage za poslom moguće je praktičnim znanjima i vještinama koje ne uspijevamo usvojiti unutar formalnih institucija obrazovanja.

Praksa, dakle, čini razliku. A upravo je Studentski.hr nudi zainteresiranim mladima. Središnji studentski portal u potrazi je za novim volonterima koji će svoj zanat brusiti u timu administratora ili na području komunikacija i upravljanja društvenim mrežama. Premda smješten u Zagrebu, uspješno odolijeva geografskim izazovima, stoga se prijaviti mogu studentice i studenti iz svih hrvatskih krajeva. Prethodno iskustvo također nije potrebno jer je iskustvo ono što će novi članovi ovih dvaju timova steći upravo na portalu. Potrebno je samo malo vremena i puno volje za napretkom!

Ako si organiziran, voliš kontrolu, red i strukturu, a nepravilnosti te bodu u oči, tebe tražimo! Želimo da budeš naš administrator, a ono što od tebe očekujemo jest održavanje baze podataka, redovito provjeravanje i ažuriranje informacija o studentskim institucijama i poslovima, kontrola oglasa te svakodnevno pretraživanje stranice portala i detektiranje pogrešaka, a sve to za višu silu i uz dobro društvo.

Ako su pak Facebook, Instagram ili neka druga društvena mreža tvoja strast i dio tvoje svakodnevice, dođi u naš community management tim i postani stručnjak za upravljanje društvenim mrežama. Tvoja karijera započet će s dvije smjene u kojima ćeš objavljivati članke na našem Facebook profilu i Twitteru, a Instagram ćeš ponekad ukrasiti vizualom i storyjem. Ovaj tim jako ozbiljno shvaća i zanimanje meme makera! Uz to ćeš odgovarati na razne upite koji stignu u inbox te ćeš s ostalom ekipom pratiti rad portala. Tvoje je volontiranje na portalu korak naprijed do odličnog i kreativnog posla u budućnosti i zato ti garantiramo mnogo novih znanja, radionica i razvoj komunikacijskih vještina. Naučit ćeš raditi s marketinškim alatima, sudjelovati u raznim kampanjama, izrađivati komunikacijske planove i osmišljavati fora nagradne natječaje.

Sve potrebne informacije o prijavama nalaze se na stranici studentski.hr/tebe-trazimo. Ne zaboravi samo da nemaš baš puno vremena jer te tražimo do 15. ožujka! Onda obogaćivanje životopisa, učenje, druženje, radionice i neizostavni teambuilding mogu započeti!

FOTO: PIXABAY