LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LEAP Summit

Ako poslušate ova četiri savjeta, uspjeh vam je zagarantiran

Konferencija LEAP Summit održava se početkom svibnja u zagrebačkom Studentskom centru. Prijavite se i ubrzajte svoj put do uspjeha.

Konferencija LEAP Summit održava se početkom svibnja u zagrebačkom Studentskom centru. Prijavite se i ubrzajte svoj put do uspjeha.

Koliko ste često osjetili da vam nedostaje motivacije za uspjehom? Odluke o promjeni obično započinju potkraj tjedna, a ponedjeljak je pravi dan za početak svake nove odluke. Najvažnije su promjene one koje dovode do uspjeha. Pripremili smo vam nekoliko savjeta koji garantiraju uspjeh.

L – Learn! – Učite! Podijelite svoje znanje i naučite nešto novo. Razmišljajte izvan okvira! Mnogi misle da je učenje završilo sa zadnjim danom škole ili fakulteta. U krivu su, potrebno je svakoga dana ulagati u sebe. Čak i malo više znanja dat će vam prednost nad konkurencijom.

E – Engage!  Angažirajte se! Surađujte s kolegama i postanite strastveni prema svemu čime se bavite. Izađite izvan svoje zone sigurnosti! Postavljanje pravih pitanja odredit će vaš uspjeh. Morate željeti znati više i biti željni istraživanja.

A – Act! – Učinite! Reagirajte i inovirajte danas, kako biste stvorili bolje sutra. Stvorite nešto novo i ne strahujte od neuspjeha. Skočite u akciju! Putovanje od tisuću kilometara počinje jednim korakom (Lao Tzu). Sve veliko uvijek je počelo od nečeg malog, neke ideje, želje za uspjehom, zato se ne bojte prvog koraka!

P – Progress! – Napredujte! Život je poput vožnje biciklom. Kako biste održali ravnotežu, morate se kretati, rekao je Albert Einstein. Trudite se svakim danom biti bolji od onoga kakvi ste bili jučer. Probijajte vlastite granice! Život ima smisla samo ako uvijek idete naprijed i težite nečemu boljem.

Prilika da ovo učinite pruža vam se od 5. do 7. svibnja 2016. godine u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu na konferenciji LEAP Summit. Prigrlite nova iskustva i naučite od najboljih kako postati jednim od najuspješnijih! Prijavite za LEAP Summit i steknite jedno od najinspirativnijih iskustava u vašem životu!

Za naše čitatetelje osigurano je 6 besplatnih ulaznica za konferenciju. Na Facebook profilu nam u komentaru odgovorite na pitanja: Što bi napravio/la da se nađeš s Bill Gatesom u liftu? Kako bi mu predstavio/la svoju poduzetničku ideju? Nakreativnije nagrađujemo!

 

FOTO: LEAP SUMMIT