LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pridružite se globalnoj organizaciji mladih

AIESEC regrutira nove članove

U četvrtak 13. veljače će najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC održati info sastanak za regrutaciju novih članova u kino dvorani SN Stjepan Radić s početkom u 19.00 sati.

U četvrtak 13. veljače će najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC održati info sastanak za regrutaciju novih članova u kino dvorani SN Stjepan Radić s početkom u 19.00 sati.

U četvrtak 13. veljače najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC će održati info sastanak za regrutaciju novih članova u kino dvorani SN Stjepan Radić s početkom u 19.00 sati. 

AIESEC je globalna mreža mladih osnovana 1948. godine koja pozitivno utječe na svijet kroz iskustva u vodstvu, orijentirajući se na unapređenje međunarodnog razumijevanja i poboljšanja života u lokalnoj zajednici. U području internacionalnih praksa i volontiranja AIESEC je aktivan preko 65 godina, a prisutan je u 124 zemlje svijeta. 

AIESEC nudi stjecanje iskustva u četiri programa koja će mlade studente pripremiti za zahtjevno tržište rada te od njih učini internacionalno poželjne zaposlenike. Prvi program je Business management gdje možete naučiti o financijskoj održivosti tvrtke i njenom brendiranju. Social sales management idealan je za one koje žele naučiti kako poslovanje funkcionira u stvarnome svijetu. Ovdje ćete usavršiti svoje prodajne i prezentacijske vještine. Project management unaprjeđuje vaše umijeće planiranja i organizacije za projekte bilo kakve vrste i na kraju Exchange management koji je zadužen za komunikacijske vještine te rad s različitim ljudima i kulturama.

Svi zainteresirani se mogu pojaviti na info sastanku na kojemu će AIESEC članovi rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.  Za članstvo se možete prijaviti već sada na poveznici.

AIESEC vas očekuje u što većem broju te se raduje vašem dolasku!

FOTO: AIESEC