LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učite strane jezike od izvornih govornika

AIESEC ponovno organizira projekt "World in a City"

Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima.

Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima.

''World in the city'' je projekt koji se održava u organizaciji studentske međunarodne udruge AIESEC. Projekt se već jednom uspješno realizirao u Zagrebu na ljeto ove godine te su ga zbog toga članovi AIESEC-a Zagreb odlučili ponoviti.

Projekt traje pet tjedana. Počinje dolaskom stranih praktikanata i volontera koji će učiti sve zainteresirane svoj jezik i kulturu. Mjesto održavanja tečajeva je I. Gimnazija Zagreb, Avenija Dubrovnik 36, 10010 Zagreb, a radionice će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Cijena jezika je 120 kuna te sudionici mogu izabrati jedan ili više jezika i željenu razinu. To mogu biti: početni, napredni ili konverzacijski tečajevi engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i ruskog jezika. Sve tečajeve održavaju izvorni ili vrlo iskusni govornici s različitih strana svijeta. Prije početka tečajeva bila je postavljena anketa te su mnogi odgovorili da bi htjeli učiti upravo navedene jezike te su ti jezici stavljeni u ponudu.

Kroz projekt "World in the City" AIESEC je stvorio sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, ovisno o već stečenom predznanju stranog jezika. Tijekom razdoblja od pet tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima. Kroz jezične radionice polaznici će dobiti priliku učiti o različitim kulturama, povećati samopouzdanje, postati svjesniji sebe i društva te postati konkurentniji na tržištu rada.

Projekt će početi 18. siječnja 2016. godine, a sve strane praktikante volontere pripremit će profesori stranih jezika i dati im sve materijale koji su potrebni sudionicima za učenje odabranog jezika. Na početku i na kraju tečajeva sudionici dobivaju anketu kako bi ocjenili zadovoljstvo tečajem, praktikantom, materijalima i samim iskustvom. Svi zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti na linku.