LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija!

AIESEC Osijek prima nove studente!

Želiš li upoznati nekoga iz Hong Konga, Meksika, Brazila, Indije ili poboljšati svoje govorne vještine na engleskom jeziku?

Želiš li upoznati nekoga iz Hong Konga, Meksika, Brazila, Indije ili poboljšati svoje govorne vještine na engleskom jeziku?

Svaki dan ti je isti? Želiš nadopuniti životopis?

Želiš putovati i upoznati nove ljude?

Onda je AIESEC pravo mjesto za tebe.

Prije svega, AIESEC ti pruža iskustva na profesionalnom polju. Steći ćeš komunikacijske i prezentacijske vještine, iskustvo timskoga rada, vođenja timova i projekata. Organiziraj događanja za strane studente, održavaj intervjue, planiraj promocije!

Najbitnije je to što ćeš steći praktična iskustva u područjima financija, marketinga, javnoga govora i ljudskih resursa. Omogućujući iskušavanje različitih izazova, drugih kultura, različitih interesa i pogleda na svijet, AIESEC razvija pojedince u buduće lidere.

Nadalje, AIESEC je najveća studentska organizacija koja povezuje mlade iz Hrvatske i svijeta. Želiš li upoznati nekoga iz Hong Konga, Meksika, Brazila ili Indije? Želiš li poboljšati svoje govorne vještine na engleskom jeziku? Članovi AIESEC-a neprestano su u kontaktu sa stranim praktikantima te tako sklapaju mnoga prijateljstva i kontakte iz cijeloga svijeta. Na tebi je da to iskoristiš!

Svi oni koji su zainteresirani za članstvo, mogu doći na info sastanke srijedom od 16h do 18h. Tamo mogu saznati nešto više o samom radu organizacije, iskustvima članova te o svemu onome u čemu im članstvo u AIESEC-u pomaže.

Prijavi se, posjeti Facebook stranicu Aiesec Osijek, web stranicu ili se javi mailom na aiesec.osijek@gmail.com.

FOTO: AIESEC OSIJEK