Predstavljanje ljetnih škola

AEGEE-Zagreb poziva te na 65 ljetnih avantura diljem Europe

Summer University 2017.

Putuj Transsibirskom željeznicom, pleši salsu na španjolskim plažama ili bicikliraj kroz Nizozemsku i Belgiju! Ako želiš provesti dva tjedna s ekipom iz cijele Europe, dođi na predstavljanje ljetnih škola i saznaj kako.

Još uvijek nemaš planove za ljeto? Zato je AEGEE-Zagreb tu da ti predloži avanturu života, ili točnije – čak njih 65! Udruga studenata Europe poziva te na predstavljanje projekta ljetnih škola Summer University 2017.

Ovaj projet nastao je još 1988. godine s namjerom povezivanja mladih iz cijele Europe te svako ljeto pruža šansu sudjelovanja preko 2000 Europljana od 18 do 30 godina. Temeljen je na kulturalnoj razmjeni, osobnom razvoju, učenju stranih jezika te aktivnom građanstvu.

Ovog će se ljeta održati 65 škola koje organiziraju upravo drugi studenti iz podružnica AEGEE-a diljem Europe. Neki od programa uključuju putovanje kroz Rusiju Transsibirskom željeznicom, učenje njemačkog jezika u prijestolnici Karla Velikog, bicikliranje kroz Belgiju i Nizozemsku, posjet Barceloni i Thessalonikiju u dva tjedna, život bez tehnologije u Alpama, građansko obrazovanje u Rumunjskoj ili ronjenje na Kanarskim otocima.

Ljeta su stvorena za avanture, stoga prihvati izazov i učini ljeto 2017. najboljim ikad! Pronađi baš svoju avanturu i dođi na predstavljanje ljetnih škola u sljedećim terminima:

  • u nedjelju, 2. travnja, u 16:00 sati u prostorijama Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade u Ulici kneza Mislava 1,
  • u srijedu, 5. travnja, u 18:30 sati u konferencijskoj dvorani na 2. katu knjižnice Filozofskog fakulteta,
  • u četvrtak,13. travnja, u 18:00 sati u dvorani B2 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva

Ostale lokacije tijekom travnja možeš pratiti na Facebook stranici AEGEE-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Balkan fun

Prvomajsko putovanje

NAGRADNJAČA: Party vlakom ovoga puta sve do Grčke!

Fun Factory ponovno vodi mlade na putovanje života, Balkan fun, party vlakom do Beograda, no ovoga puta putovanje se nastavlja sve do Paralije u Grčkoj.

Twitter

Sveučilišta i društvene mreže

Sveučilišta bi trebala koristiti Twitter kako bi se povezala sa studentima

Hoće li se Sveučilišta povezivati sa studentima putem društvenih mreža?

travelling

Predavanja Dijane Habjan

Otkrijte kako putovati uz minimalne troškove

Ako vas zanima kako možete ovo ljeto isplanirati svoje putovanje, otiđite na predavanje u Knjižnicu Dugave po nekoliko savjeta.

BiH

Marko Ješovnik Yesh

Nasilje nije ništa manje grozno ako se provodi elegantno u rukavicama pod velom legalnosti

Koliko su pojedinci u medijima ili pak članovi policije koji tuku vlastite sugrađane mentalno zakinuti kada ne shvaćaju da su i oni samo komad mesa koji će sistem također samljeti kad dođe vrijeme, a onda neće biti sugrađana koji će im stati uz bok?

HSZ u Izraelu

Hrvatski studentski zbor u Izraelu

HSZ sudjelovao na međunarodnoj studentskoj konferenciji u Izraelu

Tema konferencije pod nazivom „Our roll as young leaders in global world” okupila je studentske predstavnike gotovo svih krovnih studentskih unija država iz Europe.