Predstavljanje ljetnih škola

AEGEE-Zagreb poziva te na 65 ljetnih avantura diljem Europe

Summer University 2017.

Putuj Transsibirskom željeznicom, pleši salsu na španjolskim plažama ili bicikliraj kroz Nizozemsku i Belgiju! Ako želiš provesti dva tjedna s ekipom iz cijele Europe, dođi na predstavljanje ljetnih škola i saznaj kako.

Još uvijek nemaš planove za ljeto? Zato je AEGEE-Zagreb tu da ti predloži avanturu života, ili točnije – čak njih 65! Udruga studenata Europe poziva te na predstavljanje projekta ljetnih škola Summer University 2017.

Ovaj projet nastao je još 1988. godine s namjerom povezivanja mladih iz cijele Europe te svako ljeto pruža šansu sudjelovanja preko 2000 Europljana od 18 do 30 godina. Temeljen je na kulturalnoj razmjeni, osobnom razvoju, učenju stranih jezika te aktivnom građanstvu.

Ovog će se ljeta održati 65 škola koje organiziraju upravo drugi studenti iz podružnica AEGEE-a diljem Europe. Neki od programa uključuju putovanje kroz Rusiju Transsibirskom željeznicom, učenje njemačkog jezika u prijestolnici Karla Velikog, bicikliranje kroz Belgiju i Nizozemsku, posjet Barceloni i Thessalonikiju u dva tjedna, život bez tehnologije u Alpama, građansko obrazovanje u Rumunjskoj ili ronjenje na Kanarskim otocima.

Ljeta su stvorena za avanture, stoga prihvati izazov i učini ljeto 2017. najboljim ikad! Pronađi baš svoju avanturu i dođi na predstavljanje ljetnih škola u sljedećim terminima:

  • u nedjelju, 2. travnja, u 16:00 sati u prostorijama Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade u Ulici kneza Mislava 1,
  • u srijedu, 5. travnja, u 18:30 sati u konferencijskoj dvorani na 2. katu knjižnice Filozofskog fakulteta,
  • u četvrtak,13. travnja, u 18:00 sati u dvorani B2 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva

Ostale lokacije tijekom travnja možeš pratiti na Facebook stranici AEGEE-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Turska i EU zastava

Tri godine stanke

Turska nastavlja pregovore s Europskom unijom

Europska komisija podržala je nastavak pregovora i pohvalila pravosudne reforme Ankare, ističući procese političkih reformi te davanja većih prava Kurdima

Rami i Dino i pogled na Lihtenštajn, Rajnu i Švicarsku

Ramino po drugi put

FOTO: Lihtenštajn: mala zemlja u kojoj možete vidjeti puno toga

Rami i Dino krenuli su u novu avanturu. Prva zemlja s must see popisa ovog puta je Lihtenštajn. Detalji na linku.

Naslovna

Nova dimenzija zabave

Playground - novi studentski brend

Želiš raditi u marketingu, promocije ili turističkoj animaciji? Ili samo želiš putovati za male pare? Upoznaj se s novim brendom koji podilazi mladima i studentima!

Hrvoje Ivančić Zaatar

Moji studentski dani – Hrvoje Ivančić

"Kočilo me je jedino to što se nikad nisam svrstavao u klanove i podilazio nadređenima"

Svi su jednom bili tu gdje smo mi sad. I preživjeli su, a kako im je bilo, što ih je brinulo, gdje se izlazilo i s kim se pilo otkrivamo u studentskim danima slavnih. Svoje studentske dane s nama je odlučio podijeliti hrvatski putopisac, povjesničar i novinar Hrvoje Ivančić.

Živa knjižnica

Uzbudljive mogućnosti

„Živa knjižnica“: sve o prilikama i iskustvima mobilnosti mladih u Europi

Ako ste u potrazi za korisnim informacijama o prilikama koje pružaju programi međunarodne razmjene, sudjelujte u zanimljivom projektu na kojem će živi ljudi na nekoliko sati postati knjige koje govore upravo o iskustvima i mogućnostima sudjelovanja u raznovrsnim programima mobilnosti mladih diljem Europe.