LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TVZ Mc2

223 prijavljena studenta na TVZ Mobile Challenge Cupu, otvorenje natjecanja u četvrtak

U četvrtak, 22. siječnja 2015., u 18:30 sati u Velikoj dvorani TVZ-a, Konavoska 2, bit će objavljeni svi detalji ovogodišnjeg natjecanja studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu za razvoj na mobilnim platformama, a kojeg prati veliki interes hrvatske IT zajednice u potrazi za mladim kadrovima.

U četvrtak, 22. siječnja 2015., u 18:30 sati u Velikoj dvorani TVZ-a, Konavoska 2, bit će objavljeni svi detalji ovogodišnjeg natjecanja studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu za razvoj na mobilnim platformama, a kojeg prati veliki interes hrvatske IT zajednice u potrazi za mladim kadrovima.

U četvrtak, 22. siječnja 2015., u 18:30 sati u Velikoj dvorani TVZ-a, Konavoska 2, bit će objavljeni svi detalji ovogodišnjeg natjecanja studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu za razvoj na mobilnim platformama, a kojeg prati veliki interes hrvatske IT zajednice u potrazi za mladim kadrovima.

Već 223 prijavljena studenta i 14 partnera natjecanja, uz još 17 podržavatelja, sigurna su garancija da će i ovogodišnje najmasovnije hrvatsko studentsko natjecanje biti uspješno barem kao i dva prethodna.

Voditelj Centra za karijerno IT savjetovanje i mentor natjecanja Vjeran Bušelić pojašnjava:

- Zbog velikog interesa IT tvrtki za što tješnjom suradnjom s natjecateljima, osim tvrtki koje nas podržavaju, uveli smo i aktivan status partnera natjecanja za tvrtke koje će održati studentima interesantna predavanja, pratiti ih tijekom izrade aplikacija i u zadnja dva tjedna aktivno pomagati da rezultat bude što primjereniji realnoj situaciji. Kako će reagirati studenti i same tvrtke, tek ćemo otkriti radom, ali ovo je konkretna provedba ideje koje smo iznjedrili kroz CISEX, udrugu nezavisnih proizvođača softvera, koje smo i sami aktivna članica.

Konkretni detalji o kalendaru i aktivnostima natjecanja te svim nužnim propozicijama bit će objavljeni na samom otvaranju u četvrtak 22. siječnja 2015. u 18:30 sati u Velikoj dvorani TVZ-a, Konavoska 2.

Skup je javnog karaktera i pozvani su svi zainteresirani, pogotovo kako bi čuli dva zanimljiva predavanja uglednih gostiju - dizajnera Tomislava Kozačinskog te osnivača i suvlasnika najboljeg svjetskog Tweet Wala, Vibora Cipana, UX Passion. Oni će, između ostalog, iznijeti i vrlo svježa iskustva službene platforme Svjetskog Ekonomskog Foruma koji se od 21. do 24. siječnja održava u Davosu.

Informacije o natjecanju pratite na web stranici.

TVZ Mobile Challenge Cup (TVZ Mc2) u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a studentsko je natjecanje u izradi mobilnih aplikacija kojem je cilj spojiti znanje i praksu te povezati ambiciozne studente Tehničkog veleučilišta u Zagrebu s najboljim hrvatskim tvrtkama.

Partneri natjecanja su: Citus, Codeanywhere, drap, IN2, Infinum, Megatrend, Minus5, Mobendo, Pet Minuta, SPAN i Trilix, te udruge CISEx, RaZa i ZIP.

Tvrtke koje podržavaju natjecanje su: Alfabit, APIS IT, Axilis, binaria, Ciklopea, degordian, Dizzy, ENTRIO, Filex, Fleksbit, Microsoft Hrvatska, mStart, Projektura, ProMDM, SmartIS, Styria i Undabot, te Studentska Java Udruga.

Medijski pokrovitelji natjecanja su: BUG, cropc.net, ICT Business info, Netokracija, Studentski centar, Styria i 24 Sata, Studentski portal i T-portal.

Tehničko Veleučilište u Zagrebu (TVZ) koje okuplja stručne tehničke studije graditeljstva, mehatronike, elektrotehnike, računarstva i informatike s preko 4.000 studenata je najveće hrvatsko veleučilište s tradicijom dužom od 50 godina.

FOTO: TVZ