LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska akademska sportska udruga

Znojenjem u SUBOS-u do boljih rezultata na fakultetu

Hrvatska akademska sportska udruga – SUBOS prima nove članove. Budući da se radi o socijalno osjetljivoj udruzi, pristupačna je apsolutno svima. Učlanite se jer vas očekuju kvalitetno znojenje i druženje s izvrsnom ekipom.

Hrvatska akademska sportska udruga – SUBOS prima nove članove. Budući da se radi o socijalno osjetljivoj udruzi, pristupačna je apsolutno svima. Učlanite se jer vas očekuju kvalitetno znojenje i druženje s izvrsnom ekipom.

Koliko su tjelesne aktivnosti važne, svima nam je dobro poznato. Naime, umjerena fizička aktivnost poboljšava rad mozga, što rezultira boljim rezultatima na ispitu ili poslu. Premda je studentski raspored nerijetko pretrpan brojnim obavezama, nipošto ne smijemo propuštati brigu o tijelu i treninge. Početak nove akademske godine izvrsna je prilika i za sportski početak. Hrvatska akademska sportska udruga – SUBOS još je u kolovozu ponovno počela s treninzima, ali se vi još uvijek možete priključiti.

Aktivnosti se održavaju u prostorijama Studentske sportske dvorane Martinovke, a u ponudi imaju širok spektar sportova i borilačkih vještina: boks, grappling, insanity, zumbu, tae kwon do, futsal, čeličenje, brazilski jiujitsu i brojne druge. Ovdje ćete zateći i odličnu ekipu, a očekuju vas druženje, umrežavanje, izvrsnost i održivost.

SUBOS je član Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza, koji je punopravni član Hrvatskog olimpijskog odbora, Zagrebačkog športskog saveza, Hrvatskog sveučilišnog športskog saveza, te International University Sports Federationa. Njegova prednost je u tome što svi članovi studiraju ili su završili fakultet pa vlada akademska i obiteljska atmosfera. S obzirom na to da u klubu trenira mnogo ljudi koji su već diplomirali i zaposlili se, stvara se most između generacija. Time se otvaraju brojne mogućnosti za one koji će tek diplomirati. 

Budući da je SUBOS neprofitna udruga, svojom je socijalnom osjetljivošću dostupna svima. S članarinom od simboličnih 90 kuna pristupačna je skromnom studentskom budžetu. Članovi koji pak nisu u mogućnosti izdvojiti niti spomenutu cifru, mogu svoju situaciju, u strogom povjerenju, objasniti treneru i bit će je oslobođeni u potpunosti.

Dvorana, foto: SUBOS

Brojne generacije, od osnutka u 2004. godini, zaslužne su za trenutno vrlo uspješno funkcioniranje same organizacije koje je popraćeno kvalitetnom opremom i bogatim inventarom. Svi su članovi doprinosili aktualnom stanju mnogim radnim akcijama, popravcima, čišćenjima. Za zidove dvorane uljepšane raznim sportskim motivima i ugodni ambijent zaslužni su studenti Likovne akademije Sveučilišta u Zagrebu, koji su i sami članovi SUBOS-a.

O radu i aktivnosti Hrvatske akademske sportske udruge svjedoče brojna priznanja. Među njima ističemo nekoliko plaketa Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza koje je dobila za Izniman doprinos razvoju studentskog sporta i sporta u akademskoj zajednici. U prilog nezaobilaznosti SUBOS-a ide činjenica da se vrhunski treneri poput Željka Mavrovića rado odazivaju na pozive za gostovanja.

Također, u SUBOS-u se svim članovima omogućuje dobar raspored treninga. Posložen je tako da je članovima na raspolaganju kvalitetno kombiniranje različitih sekcija, a svakom je od njih omogućeno korištenje opreme i teretane. Iako u klubu kola šaljiva uzrečica: Više je ekipe na SUBOS-ovim treninzima nego u klupama na predavanju, informacijskim sustavom, koji su izradili članovi kluba, upravlja se brojem članova na treninzima. Tako se zadržava dobra kvaliteta treninga uz dovoljno prostora i vremena za svakog člana.

Nemojte se premišljati, već se odmah prijavite jer SUBOS pomaže mladima, formira ih i umrežava. Rad se udruge sistematizira, a u program se uvode novi sportovi i vještine. Osiguravaju se dodatni termini za treninge, unapređuje se kvaliteta treninga, osmišljena je nova organizacija, ulaže se u marketing i novu opremu, educiraju se treneri, organiziraju se razna gostovanja, izleti, turniri, sportski i kulturni događaji, sudjeluje se u društvenom radu i studentskom aktivizmu. Članova je sve više i postižu se vrhunski sportski rezultati.

Više informacija potražite na službenoj mrežnoj stranici i Facebooku.

Foto: Facebook/SUBOS
FOTO: FACEBOOK/SUBOS