U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza

Započele prijave za Unisport natjecanja u odbojci i rukometu

Unisport

Rukomet će se igrati 11. i 12. travnja, a odbojka 13. travnja. Oboje u muškoj i ženskoj kategoriji.

Najkasnije do petka 8. travnja otvorene su prijave za UniSport prvenstvo Sveučilišta u odbojci i rukometu koje organizira Splitski sveučilišni sportski savez. Zainteresirani prijave šalju preko profesora TZK na email: sport@unist.hr, a one moraju sadržavati: ime i prezime studenta, datum rođenja, OIB, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta i pečat fakulteta.

Rukomet će se igrati u maloj dvorani sportskog centra "Gripe". Natjecanje u muškoj kategoriji održat će se u ponedjeljak 11. travnja s početkom u 9 sati, dok će se natjecanje u ženskoj kategoriji održati dan poslije u isto vrijeme. Odbojka će se održati u muškoj i ženskoj kategoriji u srijedu 13. travnja s početkom u 9 sati u sportskom centru "Bazeni Poljud".

Za sve ostale informacije možete se javiti Šimi Veršiću na broj mobitela 098 946 8548 ili na email: simeversic@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Publika

eSTUDENTov projekt

„Case Study Competition 2015": Riješi poslovni slučaj i osvoji odlične nagrade!

Pri rješavanju slučajeva studenti rade u timovima koji se sastoje od dva do četiri studenta. Pri tome se mogu konzultirati sa zaposlenikom poduzeća (mentorom) koji je zadužen za određeno područje istraživanja, ali i s profesorima i s asistentima na fakultetu.

Split

Financijska podrška

Grad Split dodjeljuje stipendije učenicima i studentima slabijeg imovinskog stanja

Objavljen je poziv za stipendiranje socijalno ugroženih učenika i studenata koji studiraju u Splitu ili izvan njega, a imaju prebivalište na području Grada Splita. Prijave se moraju poslati do 30. studenog 2018. godine kako bi učenici i studenti stipendiju dobili što prije.

Diplomanti s togama i kapama

Poziv na stručno osposobljavanje

Grad Pula traži 24 pripravnika

Pripravniku Hrvatski zavod za zapošljavanje isplaćuje novčanu naknadu u visini od 2400 kuna mjesečno. Doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i zaštitu na radu snosi HZZ.

Bakljada, 14.09.2013.

Eduard Petranović

Splitski Fantom ponovno jaše!

Da ne ulazim dublje u političko-ideološka filozofiranja (kažu da sam premlad), samo želim istaknuti kako se ovakvi događaji kao crtkaranje simbola na nogometnom igralištu moraju ispitati, medijski zanemariti, a počinitelji kazneno goniti. I tu sva priča treba završiti.

Skok šut

U 4. kolu Regionalne SEHA lige dva hrvatska predstavnika ostvarila su polovičan uspjeh

Nexe pokleknuo u Osijeku, Zagreb lako protiv Partizana

Nexe Našice je u utakmici u Osijeku poražen od Vojvodine 22:29, dok se CO Zagreb bez poteškoća obračunao s mladom ekipom Partizana.