U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza

Započele prijave za Unisport natjecanja u odbojci i rukometu

Unisport

Rukomet će se igrati 11. i 12. travnja, a odbojka 13. travnja. Oboje u muškoj i ženskoj kategoriji.

Najkasnije do petka 8. travnja otvorene su prijave za UniSport prvenstvo Sveučilišta u odbojci i rukometu koje organizira Splitski sveučilišni sportski savez. Zainteresirani prijave šalju preko profesora TZK na email: sport@unist.hr, a one moraju sadržavati: ime i prezime studenta, datum rođenja, OIB, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta i pečat fakulteta.

Rukomet će se igrati u maloj dvorani sportskog centra "Gripe". Natjecanje u muškoj kategoriji održat će se u ponedjeljak 11. travnja s početkom u 9 sati, dok će se natjecanje u ženskoj kategoriji održati dan poslije u isto vrijeme. Odbojka će se održati u muškoj i ženskoj kategoriji u srijedu 13. travnja s početkom u 9 sati u sportskom centru "Bazeni Poljud".

Za sve ostale informacije možete se javiti Šimi Veršiću na broj mobitela 098 946 8548 ili na email: simeversic@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

BMX Freestyle kup

Svjetski BMX Freestyle kup

Festival ekstremnog sporta čini Osijek epicentrom zabave

Pannonian Challenge postao je dio Svjetskog BMX Freestyle kupa i u srpnju će okupiti najcjenjenija imena BMX, „skate“ i „inline“ svijeta. Hrvatska ima svog favorita, koji će u Osijeku pokušati dotaknuti tron.

Menza grad studentski jad

Akcija „Menza grad – studentski jad!“

S4S organizira besplatno dijeljenje kuhane hrane splitskim studentima

Akcija je osmišljena kao „mini-prosvjed“ kojim se želi ukazati na postojeću problematiku, osvijestiti Ministarstvo, Grad, Sveučilište i Studentski centar kako studenti ne pristaju više na prazna obećanja.

Darivanje krvi, Split

Organizira Udruga Alumni Umbra

Održava se darivanje krvi u novoj zgradi Sveučilišnog odjela za stručne studije

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, u vremenu od 10 do 14 sati, moći će se darivati krv u novoj zgradi Sveučilišnog odjela za stručne studije u Splitu, na adresi Kopilica 5, učionica br. 106.

MAGfestival

Međunarodni festival komorne glazbe

Sedmi MAGfestival u Split dovodi nagrađivane europske i hrvatske komorne sastave i glazbenike

Ovogodišnji MAGfestival donosi pet koncerata vrhunskih komornih sastava iz zemlje i inozemstva. Posjetitelji imaju priliku čuti i mlade glazbenike sa šireg splitskog područja koji tek traže svoju afirmaciju.

Zgrada fakulteta

Predavanje na FER-u

IT stručnjak progovara o novom natjecanju „Capture the Flag”

Novo natjecanje koje pokreće Zavod za sigurnost informacijskih sustava u suradnji s FER-om i FOI-jem predstavit će Miroslav Štampar na FER-u, a predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.