U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza

Započele prijave za Unisport natjecanja u odbojci i rukometu

Unisport

Rukomet će se igrati 11. i 12. travnja, a odbojka 13. travnja. Oboje u muškoj i ženskoj kategoriji.

Najkasnije do petka 8. travnja otvorene su prijave za UniSport prvenstvo Sveučilišta u odbojci i rukometu koje organizira Splitski sveučilišni sportski savez. Zainteresirani prijave šalju preko profesora TZK na email: sport@unist.hr, a one moraju sadržavati: ime i prezime studenta, datum rođenja, OIB, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta i pečat fakulteta.

Rukomet će se igrati u maloj dvorani sportskog centra "Gripe". Natjecanje u muškoj kategoriji održat će se u ponedjeljak 11. travnja s početkom u 9 sati, dok će se natjecanje u ženskoj kategoriji održati dan poslije u isto vrijeme. Odbojka će se održati u muškoj i ženskoj kategoriji u srijedu 13. travnja s početkom u 9 sati u sportskom centru "Bazeni Poljud".

Za sve ostale informacije možete se javiti Šimi Veršiću na broj mobitela 098 946 8548 ili na email: simeversic@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Izašao natječaj za stipendiranje branitelja i djece branitelja

Braniteljske stipendije za studente umanjene za 1000 kuna

Stipendija je namijenjena srednjoškolcima, redovnim studentima sveučilišta i veleučilišta te studentima na poslijediplomskim studijima.

Klub mladih Split zapošljava

Udruga mladih

Klub mladih Split zapošljava voditelja programa

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.

Triatlon

Europski kup u triatlonu 2017.

Zagreb u rujnu postaje sportsko središte mladih triatlonaca

Zagreb je stavljen na kartu gradova organizatora najznačajnijih natjecanja u triatlonu Europe pa će se tako 10. rujna na Jarunskom jezeru natjecati više od 400 mladih sportaša koji će upravo u našem glavnom gradu tražiti kartu za Olimpijske igre mladih, najjače juniorsko svjetsko natjecanje.

Stranac u Književnom klubu

Za splitske maturante

„Stranac“ u Književnom klubu

U prostorijama Info zone u Splitu održava se treća večer Književnog kluba na temu djela „Stranac“ Alberta Camusa. Ovo je izvrsna prilika maturantima za pripremu državne mature iz hrvatskog jezika jer se na popisu literature našao ovaj naslov.

Get in the ring

Natjecanje "Get in the ring"

Uspješni osnivači startupa odmjeravaju snage u boksačkom ringu

Razvojne institucije HUB385 i Zagrebački inkubator poduzetništva pripremili su bogat dvodnevni sadržaj za hrvatsko izdanje globalnog programa "Get in the ring". Prijave za natjecatelje otvorene su do 7. travnja.