Proljetno skijanje

Zagrebački studenti ponovno će skijati u Francuskoj

Skijanje

Cijena studentskog proljetnog skijanja u Francuskoj iznosi nešto više od tri tisuće kuna, a škola skijanja izvrstan je način odrađivanja obveza na kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura.

Turistička agencija Izazov sljedeće godine od 11. do 18. ožujka organizira na zagrebačkom Sveučilištu studentsko proljetno skijanje. U pitanju je atraktivna lokacija – Francuska (Tignes – Val'Disere).

Cijena iznosi 3.150,00 kuna pa se svi zainteresirani studenti pozivaju da što prije rezerviraju svoje mjesto i uplate akontaciju od 1.000,00 kuna, najkasnije do 15. siječnja 2017. godine Naime, radi se o first minute ponudi s ograničenim brojem mjesta, nakon čega se ne garantira ista cijena. Potrebno je ispuniti prijavnicu i poslati je na e-mail clizacic@efzg.hr.

Također, moguće je i pohađati školu skijanja koja je besplatna za studente koji reguliraju dio nastave Tjelesne i zdravstvene kulture. Ostali zainteresirani je plaćaju 120 eura. Skijaške grupe će se formirati prema skijaškom predznanju, a odvijat će se od nedjelje do petka od 10 do 13 sati. Škola nije obvezna, a podrazumijeva 24 sata nastave, odnosno obuke skijaških tehnika.

Škola snowboarda je također moguća, ali nije besplatna. Cijena je 120 eura po osobi, a riječ je o grupnom tečaju koji traje šest dana po tri sata na dan. 

Ski sastanci za studente svih fakulteta održati će se na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, Trg J. F. Kennedyja 6, u kabinetu 113/I sjever u srijedu 30. studenog u 14.00 sati i u četvrtak 08. prosinca u 12.00 sati. Zainteresirani studenti detaljne upute mogu pronaći na poveznici. Tu se nalaze kontakti i uvjeti poslovanja agencije Izazov.

Komentari na članak

Vezani članci

Treći riječki interdisciplinarni kongres

Filozofski fakultet Rijeka

Počinje Treći riječki interdisciplinarni kongres

Ovogodišnjom temom kongresa "Društvo (ne)znanja" želi se potaknuti studente na promišljanje o davno postavljenom idealu društva znanja i preispitivanje mogućnosti njegove realizacije.

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Klub mladih Split traži nove mlade snage

Raspisan je natječaj za volontere u Klubu mladih Split. Prijaviti se možete za područja organizacije, marketinga, fotografiranja i snimanja, humanitarnog rada te pisanja.

World in the city Zagreb

"World in the City"

Nauči jezik i osjeti dašak druge kulture u samo pet tjedana

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

Prijava za nogomet

Zagrebačka studentska futsal liga organizira tradicionalni futsal turnir

Prijavite se na 7. studentski futsal turnir

Ove godine Zagrebačka studentska futsal liga organizira 7. studentski futsal turnir koji će poslužiti kao priprema za organiziranje 1. studentske futsal lige u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu.

Uradi sam - sajam rukotvorina

Klub mladih Split

Rukotvorine se pretvaraju u pravu umjetnost na sajmu kreativnosti

Klub mladih Split poziva sve zainteresirane mlade kreativce da svojim radovima sudjeluju na „Uradi sam – sajmu kreativnosti“ te da na taj način predstave javnosti svoje izvedbe. Prijave su otvorene do 11. svibnja.