Proljetno skijanje

Zagrebački studenti ponovno će skijati u Francuskoj

Skijanje

Cijena studentskog proljetnog skijanja u Francuskoj iznosi nešto više od tri tisuće kuna, a škola skijanja izvrstan je način odrađivanja obveza na kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura.

Turistička agencija Izazov sljedeće godine od 11. do 18. ožujka organizira na zagrebačkom Sveučilištu studentsko proljetno skijanje. U pitanju je atraktivna lokacija – Francuska (Tignes – Val'Disere).

Cijena iznosi 3.150,00 kuna pa se svi zainteresirani studenti pozivaju da što prije rezerviraju svoje mjesto i uplate akontaciju od 1.000,00 kuna, najkasnije do 15. siječnja 2017. godine Naime, radi se o first minute ponudi s ograničenim brojem mjesta, nakon čega se ne garantira ista cijena. Potrebno je ispuniti prijavnicu i poslati je na e-mail clizacic@efzg.hr.

Također, moguće je i pohađati školu skijanja koja je besplatna za studente koji reguliraju dio nastave Tjelesne i zdravstvene kulture. Ostali zainteresirani je plaćaju 120 eura. Skijaške grupe će se formirati prema skijaškom predznanju, a odvijat će se od nedjelje do petka od 10 do 13 sati. Škola nije obvezna, a podrazumijeva 24 sata nastave, odnosno obuke skijaških tehnika.

Škola snowboarda je također moguća, ali nije besplatna. Cijena je 120 eura po osobi, a riječ je o grupnom tečaju koji traje šest dana po tri sata na dan. 

Ski sastanci za studente svih fakulteta održati će se na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, Trg J. F. Kennedyja 6, u kabinetu 113/I sjever u srijedu 30. studenog u 14.00 sati i u četvrtak 08. prosinca u 12.00 sati. Zainteresirani studenti detaljne upute mogu pronaći na poveznici. Tu se nalaze kontakti i uvjeti poslovanja agencije Izazov.

Komentari na članak

Vezani članci

Film

Revija hrvatskoga kratkometražnog filma

Filmska RUNDA traži volontere

Svim se zainteresiranima pruža prilika stjecanja novih znanja u okruženju filmaša. Prijave za volontiranje otvorene su do 18. svibnja.

3

Inicijativa za smanjenje stanarine u studentskom domu

Studenti u Londonu preuzeli stvari u svoje ruke

Više od 150 studenata UCL-a riskira da budu izbačeni iz studentskog doma. Pokrenuli su inicijativu kojom žele ukazati na financijski problem zbog kojeg će sve manje ljudi moći studirati

Javna tribina posvećena osobama s invaliditetom

Profesionalna rehabilitacija i zapošljavanje osoba s invaliditetom

Javna tribina posvećena osobama s invaliditetom

Povodom prve godišnjice primjene zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici organizira se javna tribina. Stručni gosti predavači će, zajedno s voditeljem Savjetovališta za studente, aktivno progovoriti o ovoj temi.

Novinarstvo

Godišnja nagrada za novinarske radove

Novinari, prijavite svoje radove za dodjelu godišnje nagrade „Živim snove“

Udruga Pragma poziva novinare radijskih, televizijski i tiskanih medija da prijave rad za dodjelu „Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja“.

Rota Jovem organizira radni kamp u Portugalu

Međunarodna aktivnost

Rota Jovem organizira radni kamp za mlade u Portugalu

Prijavite se za sudjelovanje na radnom kampu za mlade u Portugalu. Upoznajte nove ljude, steknite nova znanja i vještine te živite poput lokalca. Smještaj i hrana su osigurani, a prijave traju do 31. svibnja 2018.