LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni sport

Zagi i Hrki traže nasljednika – kreativnošću do vrijedne nagrade

Pokaži svoju kreativnost te Hrkiju i Zagiju pridruži novo lice koje će predstavljati zagrebački sveučilišni sport. Odabrani će se rad nagraditi.

Pokaži svoju kreativnost te Hrkiju i Zagiju pridruži novo lice koje će predstavljati zagrebački sveučilišni sport. Odabrani će se rad nagraditi.

Iako Ljetnoj univerzijadi koja se odigrala davne 1987. u Zagrebu većina vas nije prisustvovala, vjerojatno ste svi čuli priče o legendarnoj vjeverici šarena repa po imenu Zagi. U ljeto 2016. pojavio se pak Hrki, hrčak koji je postao predstavnik Europskih sveučilišnih igara održanih u Zagrebu i Rijeci. Nakon što su obilježili velike sportske događaje i osvojili srca mnogih, i Zagi i Hrki povukli su se iz sveučilišnog sporta odlučivši svoje mjesto prepustiti novim maskotama.

Upravo ovdje otvara se prostor da baš vi pokažete svu svoju kreativnost. Ako želite da se vaša ideja pretvori u buduću maskotu zagrebačkog sveučilišnog sporta, zaronite u svijet mašte i skicirajte novog nasljednika Zagija i Hrkija.

Uz to što će vaš crtež/vizual oživjeti, ovo je odlična prilika i za zaradu. Naime, odabrani će se rad nagraditi poklonom Saveza te novčanim iznosom od 500 kn. Stoga požurite te svoje prijedloge pošaljite na e-mail sport@unizg.hr ili pak u inbox Facebook stranice UniSport ZG. Radovi se primaju do 22. travnja 2018.

FOTO: FACEBOOK / UNUSPORTZG