LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
100 000 VODENIH BALONA ZA RUŠENJE REKORDA

Water Balloon Challenge danas na Jarunu, još nije kasno da se priključiš!

Na Jarunu će u utorak veliku bitku vodenim balonima upotpuniti bogat glazbeni program.

Na Jarunu će u utorak veliku bitku vodenim balonima upotpuniti bogat glazbeni program.

Na zagrebačkom će se Jarunu u utorak 2. lipnja održati Water Balloon Challenge - najveća bitka vodenim balonima ikada održana u Hrvatskoj. Sve zainteresirane sudionike ovog jedinstvenog događaja spremne za nezaboravnu zabavu dočekat će 100 000 balona napunjenih vodom.

Zapadna obala Jaruna u utorak će postati pozornica najvećeg proljetnog tuluma koji će uz bitku vodenim balonima okupljenima ponuditi bogat glazbeni program na dvije pozornice. Ivan Zak, Ivana Banfić, neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva te brojni drugi izvođači bit će zaduženi za stvaranje nezaboravne atmosfere do dugo u noć.

Početak vodene bitke očekuje nas u 16 sati, a sudjelovanje je potpuno besplatno za sve zainteresirane građane. Water Balloon Challenge još je jedan u nizu događaja koji se odvijaju u sklopu „ZAG-RI-javanja” za Europske sveučilišne igre koje će se 2016. godine održati u Zagrebu i Rijeci.

Ovogodišnji Water Balloon Challenge predstavlja i posebnu pripremu za iduću godinu kada će se, za vrijeme trajanja Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016., pokušati srušiti svjetski rekord.

Dođite na Jarun, sudjelujte u najvećoj bitci vodenim balonima i zabavite se uz vaše najdraže izvođače na najluđem tulumu u gradu! Trajanje programa predviđeno je do 2 sata ujutro.

Sve o Water Balloon Challengeu pratite na www.wbc.hr i službenoj Facebook stranici.

FOTO: WBC 2015