LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Vrhunski sportski događaj "Student play" promiče važnost akademskog sporta

Natjecanje "Student Play" želi ukazati na važnost razvoja sporta kod mladih i istovremeno pokazati visoku kvalitetu sportske igre studenata velečilišta i visokih škola iz cijele Hrvatske. Prijave za sudjelovanje završavaju 21. travnja.

Natjecanje "Student Play" želi ukazati na važnost razvoja sporta kod mladih i istovremeno pokazati visoku kvalitetu sportske igre studenata velečilišta i visokih škola iz cijele Hrvatske. Prijave za sudjelovanje završavaju 21. travnja.

U periodu od 4. do 7. svibnja 2017. u Makarskoj će se održati sportsko natjecanje studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske – Student Play. Ovaj vrhunski sportski događaj nastavak je sportskih susreta veleučilišta i visokih škola koje je proteklih godina organizirano u Puli. Ove godine je inicijativu za ponovno okupljanje iniciralo Veleučilište Baltazar iz Zaprešića koje je preuzelo ulogu organizatora uz Odbor za sport Vijeća veleučilišta i visokih škola RH, kao i podršku Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Očekuje se oko 300 mladih sportašica i sportaša s više od 10 veleučilišta i visokih škola. Svoje sportsko umijeće imat će priliku pokazati u pet sportskih disciplina: futsal, odbojka, košarka, tenis i stolni tenis. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 21. travnja 2017.

– Nije bitno jeste li izvrstan sportaš ili samo rekreativac ili se uopće ne bavite sportom, važno je da imate želju sudjelovati i da se uz druženje i ugodnu atmosferu dobro zabavite na terenu, ali i izvan njega preko dinamičnog i zanimljivog programa Student Play-a. – riječi su kojima Petar Anić, voditelj projekta, poziva sve zainteresirane pojedince i/ili ekipe da se prijave.

Student Play želi ukazati na važnost razvoja sporta kod mladih i istovremeno pokazati visoku kvalitetu sportske igre studenata veleučilišta i visokih škola iz cijele Hrvatske. Naime, veliki broj malih veleučilišta i visokih škola iz naše zemlje teško može sudjelovati na velikim sportskim natjecanjima pa je želja organizatora omogućiti im ravnopravnost. Ne smijemo zaboraviti kako su upravo mala veleučilišta i visoke škole, kao i njihovi studenti, nositelji razvoja svojih lokalnih zajednica, akademskog života i sporta.

Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: PIXABAY