Trodnevna sportska konferencija

Vrhunski sportaši pridružuju se Studentskim danima sporta

https://cdn.pixabay.com/photo/2017/04/22/10/15/sport-2250970__340.jpg

Panel-rasprave i radionice posvećene zdravom načinu života, dualnom obrazovanju sportaša, važnosti marketinga u vrhunskom sportu i sličnim temama održat će se u sklopu trodnevne konferencije u Stablu znanja.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Zagrebačkim sveučilišnim športskim savezom organizira manifestaciju Studentski dani sporta. U njenu će se sklopu održati trodnevna sportska konferencija koja obuhvaća sedam panel-rasprava s vrhunskim sportašima, studentima sportašima i drugim stručnjacima iz svijeta sporta, i to od 23. do 25. svibnja u Stablu znanja, unutar Studentskog centra.

Prvi dan posvećen je zdravom načinu života koji je nužan u sportu i poželjan u svim ostalim segmentima života. O ovim će temama govoriti liječnici: doc. dr. sc. Donatella Verbanac (Medicinski fakultet), Josip Zekić, dr. med. (liječnik GNK Dinamo), zatim kondicijski treneri – Pero Kuterovac, prof. (kondicijski trener Hrvatske vaterpolo reprezentacije), Tamara Despot (kondicijska trenerica GNK Dinamo) i drugi gosti.

Drugi dan konferencije posvećen je dualnom obrazovanju sportaša i načinima kako uskladiti obrazovanje u svijetu profesionalnog sporta te upotrebi obrazovanja u svijetu sporta poput menadžmenta i financijskog upravljanja. Svoje će uspjehe u akademskom i sportskom svijetu predstaviti Tihana Nemčić, Dina Levačić, Marino Marelić i Marijo Možnik. Zatim će Anđelko Ivanjko iz GNK-a Dinamo, Klaudija Bubalo iz Rukometnog kluba Lokomotiva Zagreb te Dražen Maleš iz mladog futsal kluba AFC Universitas – Split objasniti studentima kako funkcioniraju njihovi klubovi.

Treći dan orijentiran je na sve veću važnost marketinga u vrhunskom sportu i vrhunske sportaše koji će prezentirati studentima svoj put do uspjeha. Bit će to Valent Sinković i gost iznenađenja.

Također, zdravstvena sekcija Zdravo Sveučilište priprema aktivnosti koje će se paralelno odvijati – tečaj prve pomoći i oživljavanja i mjerenje šećera i tlaka.

Sve se dodatne informacije nalaze na Facebook stranici UniSportZG te na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija "Kondicijska priprema sportaša"

Međunarodna konferencija

Australski stručnjak Haff predvodi jubilarnu Kondicijsku pripremu sportaša

Donosimo popis uglednih imena koja će sudjelovati na petnaestom izdanju međunarodne konferencije „Kondicijska priprema sportaša“.

Ekonomski fakultet III

Youth reshaping the future

Dvadeseti rođendan studentskog lista Manager uz korisnu konferenciju

Shvativši kako je najbolji način za stjecanje novih znanja učiti iz iskustva uspješnih osoba, na popis predavača uvrštena su neka od najistaknutijih stranih i hrvatskih imena iz sfere poduzetništva, marketinga, razvoja i obrazovanja.

Konferencija o dobroj ekonomiji

Trodnevna konferencija

Svjetski pokret za dobru ekonomiju obuhvatio i Zagreb

Zelena mreža aktivističkih grupa organizira četvrtu po redu Konferenciju o dobroj ekonomiji. Posjetitelje uz niz inspirativnih predavanja očekuju brojni noviteti.

Kuća, požar

Humanitarna pomoć

Donirajte odjeću, obuću ili novac studentici KIF-a čija je kuća izgorjela u požaru

Na adventskom štandu Studentskog zbora Kinezološkog fakulteta možete donirati odjeću, obuću i novac za obitelj studentice čije su stvari stradale u požaru kuće.

Studenti 2

Sveučilište u Rijeci

Studentski zbor u Rijeci poziva na prezentacije o „Start-up” inkubatorima za mlade ljude s idejama

https://www.facebook.com/events/799032360154870/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming