Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Tour of Croatia 2015

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

Volite biciklizam i oduvijek ste sanjali da ste dio jednog bicklističkog spektakla? Onda je ovo prilika za vas. Organizatori druge po redu bicklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera, a prijave traju do 25. ožujka

Utrka se održava u terminu od 19. do 24. travnja u šest etapa na trasi koja je duga više od 1150 kilometara. Bicklisti će prolaziti duž Jadranske obale, Istre te unutrašnjosti Hrvatske. Također, ovisno o mjestu stanovanja možete izabrati na kojoj etapi želite volontirati. 

Kao zahvalu za volontiranje organizatori su vam omogućili hranu, piće, Tour of Croatia majicu, zahvalnicu, ali i ono najvažnije - iskustvo i upis volonterskog angažmana u volontersku knjižicu

Ako ste zainteresirani za ovakvu vrstu volontiranja, prijavite se preko ovog linka, a sve ostale informacije o utrci možete pratiti na njihovoj službenoj i Facebook stranici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Održan okrugli stol "Volontiranjem do željenog posla"

Zaključci okruglog stola

„Volontiranje je doista dobar put do željenog posla“

Sudionici okruglog stola s publikom su podijelili svoja volonterska iskustva. Otkrili su da ih je volontiranje doista dovelo do određenih poslova te da su zahvaljujući istome usvojili brojna nova znanja i vještine koje nisu imali prilike stjecati unutar formalnih obrazovnih institucija.

Praksa te čeka_tebe tražimo

Tebe tražimo

INTERVJU: Bivši administrator Studentskog.hr Igor Barać otkrio je kako možeš postati oči i uši našeg portala

– Volontiranje stvara osjećaj satisfakcije jer sama činjenica da si nekome pomogao izaziva veliku toplinu oko srca. –

Studentski.hr

Oglas za radno mjesto: Community Manager - volonter

Studentski.hr ponovno regrutira: Tražimo domišljate ljude za društvene mreže!

Posao je raznolik i dinamičan, a za pridobivanje pažnje korisnika društvenih mreža potrebno je puno kreativnosti i truda!

regrutacija Studentski.hr

Regrutacija članova

Osiguraj blistavu budućnost, Studentski.hr tebe traži!

Brojni timovi najvećeg studentskog portala u Hrvatskoj i ove jeseni otvaraju svoja vrata svima željnima prakse i novih iskustava. Do 15. listopada pronađi svoj novi tim, prijavi se i postani dijelom naše brojne obitelji kojoj smijeha i zabave nikad ne nedostaje.

Kreativna riznica

Ekonomski fakultet Osijek

Pokaži svoju kreativnost na Kreativnoj riznici

– Termini poput „kreativne ekonomije“ te „kulturne i kreativne industrije“ ukazuju na to da se trenutačno institucionalizira cijela jedna industrija temeljena na kulturi i kreativnosti. Prema studiji Hrvatskog klastera konkurentosti kreativnih i kulturnih industrija, taj će sektor imati 12 dionika. Slijedom navedenog – kreativnost i kulturu posjedujemo, ali kao i sve ostalo, uspijeva ono što njegujete i u čemu ustrajate.