Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Tour of Croatia 2015

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

Volite biciklizam i oduvijek ste sanjali da ste dio jednog bicklističkog spektakla? Onda je ovo prilika za vas. Organizatori druge po redu bicklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera, a prijave traju do 25. ožujka

Utrka se održava u terminu od 19. do 24. travnja u šest etapa na trasi koja je duga više od 1150 kilometara. Bicklisti će prolaziti duž Jadranske obale, Istre te unutrašnjosti Hrvatske. Također, ovisno o mjestu stanovanja možete izabrati na kojoj etapi želite volontirati. 

Kao zahvalu za volontiranje organizatori su vam omogućili hranu, piće, Tour of Croatia majicu, zahvalnicu, ali i ono najvažnije - iskustvo i upis volonterskog angažmana u volontersku knjižicu

Ako ste zainteresirani za ovakvu vrstu volontiranja, prijavite se preko ovog linka, a sve ostale informacije o utrci možete pratiti na njihovoj službenoj i Facebook stranici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Učionica

Regrutacija volontera

Dolazi nova generacija studenata, Hrvatski studiji traže volontere na upisima za preddiplomske studije

Hrvatski studiji traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije od 17. do 19. srpnja. Prijave se zaprimaju do 2. srpnja.

Stipendije

Prijave do 18. ožujka

Otvoren natječaj za stipendije mađarske vlade

Vlada Republike Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijave je 18. ožujka.

Rukometna lopta

Sveučilišni sport

Prijavite se na UniSport rukometno natjecanje

UniSport natjecanje u rukometu u sklopu Sveučilišta u Splitu održat će se 19. i 20. travnja, a rok je prijave 16. travnja do 12 sati.

Belgija

Studirajte u Belgiji

Stipendije za međunarodne studente društvenih znanosti

Hrvatski studenti imaju priliku školovati se u Belgiji i ostvariti pravo na stipendiju i do 7,5 tisuća eura

Chieti Italija; izvor: https://unsplash.com/photos/XYg-YKUmg2c

Europska volonterska služba

Prilika za desetomjesečno volontiranje i učenje o umjetnosti u talijanskoj provinciji Chieti

U sklopu projekta Europske volonterske službe tri osobe u dobi od 18 do 30 godina dobit će priliku volontiranjem se uključiti u brigu o lokalnim opipljivim i neopipljivim dobrima u talijanskoj pokrajini Chieti.