Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Tour of Croatia 2015

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

Volite biciklizam i oduvijek ste sanjali da ste dio jednog bicklističkog spektakla? Onda je ovo prilika za vas. Organizatori druge po redu bicklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera, a prijave traju do 25. ožujka

Utrka se održava u terminu od 19. do 24. travnja u šest etapa na trasi koja je duga više od 1150 kilometara. Bicklisti će prolaziti duž Jadranske obale, Istre te unutrašnjosti Hrvatske. Također, ovisno o mjestu stanovanja možete izabrati na kojoj etapi želite volontirati. 

Kao zahvalu za volontiranje organizatori su vam omogućili hranu, piće, Tour of Croatia majicu, zahvalnicu, ali i ono najvažnije - iskustvo i upis volonterskog angažmana u volontersku knjižicu

Ako ste zainteresirani za ovakvu vrstu volontiranja, prijavite se preko ovog linka, a sve ostale informacije o utrci možete pratiti na njihovoj službenoj i Facebook stranici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Radi u Americi!

Intervju: Irina Adamović

Work and Travel USA: Kako izgleda proces prijave

Work and Travel USA program omogućuje studentima da tijekom ljetnih mjeseci rade sezonske poslove širom Sjedinjenih Američkih Država. Pročitajte što o procesu prijave na program kaže Irina Adamović.

Forum

15 stipendija za studente slabijeg imovinskog stanja

Grad Zadar raspisao natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Grad Zadar raspisao je natječaj za stipendiranje studenata iz obitelji slabijega imovinskog stanja. Dijeli se 15 stipendija, a prijave traju do 23. prosinca 2015.

Stipendije

Akademska godina 2014/15.

Stipendije gradova Zagreba, Siska, Ivanca i Karlovca

I ove akademske godine raspisani su natječaji za dodjelu stipendija. Na dnu članka možete ispuniti anketu i sami provjeriti koliko čitatelja prima ili je primalo stipendiju.

Volontiranje

Marija Bionda

Najljepši su dio volontiranja oni trenuci kada shvatite da ste nekomu promijenili život

Jeste li jedna od onih osoba koje si stalno ponavljaju kako će krenuti volontirati, pa nikako da krenu? Neka vas onda moja priča potakne da svakako započnete!

Volonteri

EU za mlade

Europske snage solidarnosti omogućuju mladima volontiranje, pripravništvo i zaposlenje

Europske snage solidarnosti žele mladim Europljanima pružiti priliku za volontiranje, pripravništvo ili čak zaposlenje u vlastitoj zemlji, a ponekad i u drugoj zemlji Europske unije.