Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Tour of Croatia 2015

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

Volite biciklizam i oduvijek ste sanjali da ste dio jednog bicklističkog spektakla? Onda je ovo prilika za vas. Organizatori druge po redu bicklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera, a prijave traju do 25. ožujka

Utrka se održava u terminu od 19. do 24. travnja u šest etapa na trasi koja je duga više od 1150 kilometara. Bicklisti će prolaziti duž Jadranske obale, Istre te unutrašnjosti Hrvatske. Također, ovisno o mjestu stanovanja možete izabrati na kojoj etapi želite volontirati. 

Kao zahvalu za volontiranje organizatori su vam omogućili hranu, piće, Tour of Croatia majicu, zahvalnicu, ali i ono najvažnije - iskustvo i upis volonterskog angažmana u volontersku knjižicu

Ako ste zainteresirani za ovakvu vrstu volontiranja, prijavite se preko ovog linka, a sve ostale informacije o utrci možete pratiti na njihovoj službenoj i Facebook stranici. 

Komentari na članak

Vezani članci

Prikupljen školski pribor

Pomaganje afričkoj djeci

Humanitarna udruga „Možemo zajedno" inspirirana ljubavlju prema najstarijem kontinentu

Na projektu „Afrika – Možemo zajedno" posljednjih se nekoliko mjeseci angažiralo više od 50 hrvatskih škola. Različitim akcijama prikupljene su korisne potrepštine za siromašnu djecu.

Podravka - SHAPE program

Program "Shape Your Future With a Heart"

Podravka traži pripravnike!

Jedna od vodećih hrvatskih kompanija, grupa Podravka, otvorila je prijave za pripravničke pozicije u Podravki i Belupu, a prijave se primaju do 6. rujna 2015.

Volonteri

Međunarodni festival dokumentarnog filma

Filmoljupci, navalite! ZagrebDox traži volontere

I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma traži vesele, pozitivne i perspektivne ljude koji će postati dio ZagrebDox tima volontera!

The Voice

Prilika za ostvarenje snova

„The Voice” napokon u Hrvatskoj – prijavite se!

Prijave za The Voice - Najljepši glas Hrvatske traju do 19. listopada, a emitiranje započinje već u siječnju!

Aussie

Savez australskog nogometa te zove

Zaigraj "footy" ili postani sportski sudac

Sport je vrlo dinamičan i zanimljiv, a domaća liga raste iz godine u godinu pa je SANH tako proglašen najbolje organiziranim i najbrže rastućim savezom u Europi još 2013. godine. Organizirana dva Euro kupa u Hrvatskoj.