LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Donacijska večer udruge SKAC

Velika sportska imena darovala potpisane predmete za humanitarnu aukciju

Mladi okupljeni oko udruge SKAC udružili su se u naporima za razvoj hrvatskoga društva. Kako bi uspješno prikupili sredstva za kupnju potrebnog kombi vozila, poznati su im sportaši darovali predmete za humanitarnu aukciju.

Mladi okupljeni oko udruge SKAC udružili su se u naporima za razvoj hrvatskoga društva. Kako bi uspješno prikupili sredstva za kupnju potrebnog kombi vozila, poznati su im sportaši darovali predmete za humanitarnu aukciju.

U sklopu Donacijske večeri udruge SKAC, u Matis Absolut Lounge, održat će se humanitarna aukcija predmeta velikih sportaša. Među njima se nalaze imena poput: Usaina Bolta, Blanke Vlašić, Janice Kostelić, Sandre Perković, Ive Majoli, Gordana Kožulja, članova hrvatske rukometne reprezentacije i drugih.

Kako bi animirali sudionike i prikupili dodatna sredstva za kupnju kombi vozila, mladi iz udruge SKAC prikupili su, uz pomoć prijatelja, vrijedne potpisane sportske predmete – dresove, sprinterice, tenisice i druge predmete iznenađenja. Poklonili su ih vrhunski sportaši i time dali svoj doprinos ovoj akciji, kao i razvoju brojih projekata i programa ove udruge. Program aukcije vodit će poznati sportski komentator Ivica Blažićko.

Studentski katolički centar Palma (SKAC) uspješno djeluje već 15 godina okupljajući mlade, studente i volontere oko nacionalnih projekata i programa diljem cijele Hrvatske, a posebice u centrima u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Tako je kroz njihove aktivnosti prošlo više desetaka tisuća mladih – na ljetnim kampovima, 3D formaciji, projektu Mijenjam svijet, humanitarnoj akciji Agenti dobrote, u Volonterskom centru, kao i društvenom projektu 72 sata te ostalim akcijama i događanjima.

Voditelj SKAC-a Zagreb p. Ivan Mandurić i sam je prije ređenja imao atletsku karijeru, kao bacač koplja. Tako i u radu sa SKAC-om potiče mlade na zalaganje za društveno poželjne, ujedno i sportske vrijednosti, poput hrabrosti, požrtvovnosti, odricanja, odvažnosti, poštovanja i poštenja – one koje se i kroz sport nastoje usvajati, promicati i promovirati. Promicanjem tih vrijednosti kroz svoj život mladi okupljeni oko ove udruge daju doprinos razvoju hrvatskoga društva čvrsto povezanog poželjnim društvenim vrijednostima.

Događaj će se održati 29. lipnja u 20 sati. Uz sportski dio, program će obogatiti pjevači i pjevačice, predstavljanje rada udruge kroz promo video, kao i nagovor p. Mandurića. Karte za ovu posebnu večeru mogu se kupiti u SKAC klubu, Palmotićeva 31 po cijeni od 200 kn ili uplatiti na račun. Svoj doprinos mogu dati svi oni koji žele, a ne mogu doći na večeru, i to također ulatom na: Studentski katolički centar Palma, Raiffeisenbank Austria IBAN HR0324840081100323384, opis: za kombi.

FOTO: SKAC