LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odigrano 3. i 4. kolo

Uzbudljiva dva kola Zagrebačke studentske futsal lige

U subotu smo imali priliku vidjeti vrlo uzbudljivo i efikasno 3. kolo, a dobre utakmice nastavile su se i u 4. kolu odigranom u nedjelju.

U subotu smo imali priliku vidjeti vrlo uzbudljivo i efikasno 3. kolo, a dobre utakmice nastavile su se i u 4. kolu odigranom u nedjelju.

3. kolo, SUBOTA, 15. OŽUJKA, ŠC ŠALATA 

RIT Croatia 2-5 MNK Megaton
(Bobičanec, Šimić / Čehulić, Đulat, Plavčić, Markulić 2)

U prvoj utakmici 3. kola MNK Megaton došao je do uvjerljive pobjede protiv ekipe RIT Croatia. Iako je u utakmicu bolje ušla ekipa RIT Croatie te su čak i poveli, nisu uspjeli izdržati nalet MNK Megatona koji igra vrlo brzo i efikasno. Do kraja utakmice 'domaćini' su uspjeli samo ublažiti poraz i trenutno se nalaze pri dnu tablice.

ZKHS 8-3 MNK Kozakiv
(Grubišić 2, Palac 4, Ivanković 2 / Duladžić, Sporiš 2)

Pobjednici prošlog natjecanja, ekipa ZKHS-a, uvjerljivo je došla do novih bodova protiv MNK Kozakiva. 'Hercegovci' su odlično ušli u utakmicu i iskoristili uspavanost i neaktivnost igrača Kozakiva. U drugom dijelu 'gosti' se ipak bude, ali nedovoljno za preokret. ZKHS je pokazao kako i u ovom izdanju natjecanja cilja na sami vrh.

SELECAO 1-3 POSLJEDNJI ROMANTIČARI
(Marić / Pavelić, Petrović, Perić)

SELECAO je u prvoj današnjoj utakmici upisao još jedan poraz. Iako se u početku činilo da će novo pojačanje, Dugandžić, unijeti novi vjetar u momčad “plave podmornice”, ipak je Jirasek, koji na ovom turniru dobiva nadimak brza pantera, imao pune ruke posla. Taj posao je unatoč negativnom rezultatu svoje momčadi i više nego odlično obavio. Perić je u stilu “starog Dragovoljaca”  otvorio utakmicu, dok su se Petrović i Pavelić nastavili na njegov rad te doveli POSLJEDNJE ROMANTIČARE u zavidan položaj u A konferenciji. Marić, vodeća devetka podmornice, je uz upisan gol pokušao još jednom dati svoj doprinos, ali nedovoljno za prevagu.

USGS Studentski.hr 1-2 Futsal Politologija
(Lepoglavec / Porodski, Lučić)

'Splićani' nisu uspjeli doći do bodova u ovoj utakmici koja je bila vrlo izjednačena, a čak su imali i vodstvo. Politolozi su mirno iskoristili pogreške splitske obrane i s 2 se pogotka uspjeli malo stabilizirati na tablici.

ZŠEM 3-4 SELECAO
(Bjelčić 2, Šarić / Broz, B.Štulhofer, Marić, Rađa)

U svom drugom nastupu SELCAO je pokazao da ima snage i volje zapapriti čak i najboljima. Pobjedom protiv ZŠEM-a, koji je jedan od glavnih kandidata za naslov, 'Podmornica' je pokazala da ju nikako ne treba podcijeniti.

CB DE-MA Utrina 5-1 Futsal Politologija
(Kljajić, Rimac, Lipovac 2, Rihtar / Ledinski)

U drugoj subotnjoj utakmici Politolozi nisu uspjeli doći do novih bodova. Momci iz ekipe CB DE-MA Utrina istorpedirali su ih s čak 5 pogodaka. 

Klub Zadrana 2-2 MNK Nacional Juniori
(Roguljić 2 / Jovanović, Jamičić)

Zadrani i Nacional s ovim remijem nalaze se u kriznoj zoni te će se za popravak plasmana na tablici morati svojski potruditi i sljedećim utakmicama pristupiti maksimalno ozbiljno. 

Ratnici 7-3 Trešnjevka
(Perković 4, Kadić 2, Piplica / Majić, Primužić, Radanović)

U posljednjoj utakmici dana Ratnici zadaju momcima s Trešnjevke još jedan poraz te ih učvršćuju na začelju tablice. Vrlo efikasna utakmica u kojoj je ekipa s Trešnjevke prva došla do vodstva, nakon samo nekoliko minuta pokazala je da se iznenađenje neće dogoditi te su Ratnici odnijeli uvjerljivu pobjedu.

U nastavku pročitajte rezultate četvrtog kola i trenutno stanje na tablici.

4. KOLO, NEDJELJA, 16. OŽUJKA, ŠC ŠALATA

CB Sonata 8-3 IB Oprema

ZG Media 4-2 IB Oprema

SUS 2-1 Wembley

ZKHS 0-1 Ratnici

USGS Studentski.hr 5-3 CB DE-MA Utrina

MNK Nacional juniori 4-3 Trešnjevka

MNK Merz 1-2 MNK Kozakiv

SKUPINA A

POSLJEDNJI ROMANTIČARI 3 0 0 9
CB SONATA 2 1 0 7
ZŠEM 2 0 1 6
SLAVONSKA UDRUGA STUDENATA 2 0 0 6
SELECAO 2 0 2 6
ZG MEDIA 1 2 0 5
KLUB ŠIBENČANA 1 1 0 4
MNK MEGATON ARMIRAČ 1 0 2 3
WEMBLEY 0 0 2 0
EKONOMETRIJA 0 0 1 0
RIT CROATIA 0 0 2 0
IB OPREMA 0 0 4 0

SKUPINA B

UDRUGA STUDENATA GRADA SPLITA STUDENTSKI.HR 3 0 1 9
RATNICI 2 1 1 7
ZKHS 2 0 1 6
KLUB ZADRANA 1 2 0 5
CB DE-MA UTRINA 1 1 2 4
MNK NACIONAL JUNIORI 1 1 1 4
FUTSAL POLITOLOGIJA 1 1 1 4
WANNA BE FUTSAL 1 0 1 3
MNK MERZ 1 0 1 3
MNK KOZAKIV 1 0 2 3
TREŠNJEVKA 0 0 3 0
         
FOTO: ZAGREBAČKA STUDENTSKA FUTSAL LIGA - ZSFL FACEBOOK STRANICA