Sveučilišni sport

UniSport: U tijeku prijave za košarkašku i futsal ligu

Košarkaški napad

Organizatori pozivaju ženske i muške timove da se prijave do petka, 23. veljače 2018. do 12 sati.

Počele su prijave za UniSport košarkašku i futsal ligu za 2018. godinu. Riječ je o prvenstvu Sveučilišta koji organizira Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada. Natjecanja će započeti početkom ožujka, a trajat će dva mjeseca. Košarkaške će se utakmice igrati u sportskoj dvorani na sveučilišnom Kampusu, a one futsal lige na malonogometnim terenima u Spinutu.

Organizatori pozivaju ženske i muške timove da se prijave do petka, 23. veljače 2018, do 12 sati. Ispunjen obrazac potrebno je predati profesoru tjelesne i zdravstvene kulture koji će ga proslijediti na e-mail sport@unist.hr. Prijave moraju sadržavati ime i prezime studenta, datum rođenja, OIB, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK-a ili dekana fakulteta te pečat fakulteta.

Točan termin početka natjecanja kao i satnica ždrijebanja bit će određeni nakon isteka roka za prijave. Za više informacija javite se Jeleni Matešić na broj 0915489150 ili na e-mail – jelenamatesic@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Besplatno testiranje znanja engleskog jezika u Info zoni

Info zona

Prijavite se na besplatno testiranje znanja engleskog jezika

Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će moći dokazati razinu znanja navedenu u životopisu te procijeniti razinu znanja prije polaganja standardiziranih testova.

KIF-ovke, pobjednice ženskog Futsal Superkupa 2019.

Studentski sport

KIF-ovke osvojile ženski Futsal Superkup!

Zahvaljujući pogotku Marijane Orešić u 14. minuti utakmice protiv FKIT-a, KIF-ovke su slavile na ženskom Futsal Superkupu.

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan natječaj za financiranje studentskih programa u Zagrebu

Studentske je programe moguće prijaviti u kategorijama: kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni i znanstveni program, sportske aktivnosti. Prijave traju do 4. travnja 2018.

1

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Otvoren poziv za izbor osječkog studentskog pravobranitelja

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisuje natječaj za izbor studentskog pravobranitelja. Prijave traju do 30. studenoga 2017. godine.

Klub mladih Split

Javno predstavljanje organizacija

Podrška projektima i poduzetnicima početnicima u Klubu mladih Split

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati.