Riječki športski sveučilišni savez

U tijeku je natječaj za financiranje sportskih aktivnosti riječkih studenata

Fitnes
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/dumbbells-training-fitness-gym-2465478/

Riječki športski sveučilišni savez pokrenuo je natječaj kojim će financirati sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodnu sportsku suradnju, organizaciju sportskih manifestacija, programe sportske edukacije te sportske programe studenata s invaliditetom.

Riječki športski sveučilišni savez (RŠSS) za cilj ima promicati, unaprjeđivati i informirati studente o potrebi bavljenja športom tijekom njihova akademskog obrazovanja, zbog čega je raspisao i natječaj Studentski sport na koji se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Rijeci. Prijave su otvorene do 8. travnja 2019. godine

Kako piše u tekstu Natječaja, financirat će se sljedeće kategorije: sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodna sportska suradnja, organizacija sportskih manifestacija, programi sportske edukacije studenata te sportski programi studenata s invaliditetom. Također, definirano je i tko ima pravo na prijavu:

– Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti pojedinci Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentske organizacije (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci) te grupe studenata Sveučilišta u Rijeci koje djeluju na sveučilišnoj razini. 

Na internetskoj stranici Sveučilišta u Rijeci možete pronaći sve informacije vezane uz prijavu na Natječaj za financiranje športskih studentskih programa u 2019. godini, a među ostalim dokumentima možete pronaći i prijavni obrazac u kojem se navode opis i cilj programa, njegov značaj za akademsku zajednicu, kakvi su očekivani rezultati te financijski plan programa. 

Komentari na članak

Vezani članci

Novi studentski dom i tereni

Studentski centar Split

Raspisan natječaj za smještaj u splitskim studentskim i učeničkim domovima, počinju i rezervacije za rujan

Od 2. do 27. srpnja traju prijave na Natječaj za smještaj u splitskim studentskim i učeničkim domovima, a raspisan je za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija. Sudionici prethodnog natječaja mogu rezervirati smještaj za rujan do 16. srpnja.

Pisanje

Časopis Ka/Os

Studenti komparativne književnosti traže mlade pjesnike i prozaike

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.

Prosvjed MZOS gotov

Postignut dogovor

Gotov prosvjed stipendista, Šustar prihvatio sve uvjete

– Dogovorili smo sve izmjene s ministrom i on je prihvatio naše zahtjeve. Prospavale smo pet noći na betonu i nije bilo baš ugodno. Kiša nas je smočila i po nekoliko puta, ali uspjele smo sve to osušiti i izdržati.

rijeka

Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Marko Mesarić ne ostaje do kraja mandata u Zboru; funkciju zamjenice predsjednice preuzela Tea Dimnjašević

Na 14. sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Tea Dimnjašević preuzela je mandat zamjenice predsjednice Pegi Pavletić. Obnašat će ga do kraja rujna.

Ljubljana naslovna

FELU MBA studij

Otvoren natječaj za stipendije za studij na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani

Studenti Ekonomskog fakulteta, koji zadovoljavaju sve potrebne uvjete, imaju priliku provesti godinu dana na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Stipendija iznosi 4000 eura, a prijave traju do 30. rujna 2018.