Riječki športski sveučilišni savez

U tijeku je natječaj za financiranje sportskih aktivnosti riječkih studenata

Fitnes
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/dumbbells-training-fitness-gym-2465478/

Riječki športski sveučilišni savez pokrenuo je natječaj kojim će financirati sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodnu sportsku suradnju, organizaciju sportskih manifestacija, programe sportske edukacije te sportske programe studenata s invaliditetom.

Riječki športski sveučilišni savez (RŠSS) za cilj ima promicati, unaprjeđivati i informirati studente o potrebi bavljenja športom tijekom njihova akademskog obrazovanja, zbog čega je raspisao i natječaj Studentski sport na koji se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Rijeci. Prijave su otvorene do 8. travnja 2019. godine

Kako piše u tekstu Natječaja, financirat će se sljedeće kategorije: sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodna sportska suradnja, organizacija sportskih manifestacija, programi sportske edukacije studenata te sportski programi studenata s invaliditetom. Također, definirano je i tko ima pravo na prijavu:

– Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti pojedinci Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentske organizacije (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci) te grupe studenata Sveučilišta u Rijeci koje djeluju na sveučilišnoj razini. 

Na internetskoj stranici Sveučilišta u Rijeci možete pronaći sve informacije vezane uz prijavu na Natječaj za financiranje športskih studentskih programa u 2019. godini, a među ostalim dokumentima možete pronaći i prijavni obrazac u kojem se navode opis i cilj programa, njegov značaj za akademsku zajednicu, kakvi su očekivani rezultati te financijski plan programa. 

Komentari na članak

Vezani članci

Almissa Cruising case study

Prijavite se i osvojite krstarenje po Jadranu

„Student case study competition"

Studenti će formiranjem u timove rješavati konkretne poslovne slučajeve kako bi spojem analitičkih i kreativnih vještina iznijeli nove kvalitetno argumentirane perspektive glede tržišta nautičkog turizma u Hrvatskoj. Svojim vještinama i znanjima najbolji će tim osvojiti sedmodnevno krstaranje po Jadranu.

Plakanje

Suradnja Sveučilišta u Rijeci sa Sveučilištem u Tilburgu

Znanstvenici u potrazi za odgovorom na pitanje zašto plačemo

Psiholog Asmir Gračanin sa Sveučilišta u Rijeci u suradnji s drugim znanstvenicima u Tilburgu proveo je niz eksperimenata kojima je cilj bilo utvrditi utječe li miris suza na ponašanje drugih ljudi. Cilj je njihovog istraživanja otkriti razlog suza kod ljudi.

Knjiga

Poziv mladim pjesnicima

Objavljen natječaj za književnu nagradu Milivoj Cvetnić

Književna nagrada Milivoj Cvetnić dodjeljuje se sa svrhom afirmacije novih pjesničkih imena u Hrvatskoj, a pobjedniku će biti tiskana knjiga pjesama do kraja 2017. godine.

IEEEmadC

Mobilne aplikacije

Produžen rok prijave na IEEEmadC natječaj

Kako bi se pristupilo natjecanju potrebno je biti član IEEE. Ono što najviše veseli jest mnoštvo nagrada za natjecatelje, poput smartphonea, tableta te novčanih iznosa.

Američka zastava

Nove prilike!

Google, Interpol i mnogi drugi traže pripravnike!

Otvoreni su novi natječaji za plaćena pripravništva diljem svijeta. Nove prilike za nešto drugačije.