Riječki športski sveučilišni savez

U tijeku je natječaj za financiranje sportskih aktivnosti riječkih studenata

Fitnes
FOTO IZVOR: https://pixabay.com/photos/dumbbells-training-fitness-gym-2465478/

Riječki športski sveučilišni savez pokrenuo je natječaj kojim će financirati sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodnu sportsku suradnju, organizaciju sportskih manifestacija, programe sportske edukacije te sportske programe studenata s invaliditetom.

Riječki športski sveučilišni savez (RŠSS) za cilj ima promicati, unaprjeđivati i informirati studente o potrebi bavljenja športom tijekom njihova akademskog obrazovanja, zbog čega je raspisao i natječaj Studentski sport na koji se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Rijeci. Prijave su otvorene do 8. travnja 2019. godine

Kako piše u tekstu Natječaja, financirat će se sljedeće kategorije: sudjelovanje na sportskim manifestacijama, međunarodna sportska suradnja, organizacija sportskih manifestacija, programi sportske edukacije studenata te sportski programi studenata s invaliditetom. Također, definirano je i tko ima pravo na prijavu:

– Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti pojedinci Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentske organizacije (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci) te grupe studenata Sveučilišta u Rijeci koje djeluju na sveučilišnoj razini. 

Na internetskoj stranici Sveučilišta u Rijeci možete pronaći sve informacije vezane uz prijavu na Natječaj za financiranje športskih studentskih programa u 2019. godini, a među ostalim dokumentima možete pronaći i prijavni obrazac u kojem se navode opis i cilj programa, njegov značaj za akademsku zajednicu, kakvi su očekivani rezultati te financijski plan programa. 

Komentari na članak

Vezani članci

Esej

Međunarodni natječaj za kratku priču

Kratkom pričom protiv rodne nejednakosti

Voliš zagovarati jednakost spolova? Protivnik si bilo kakvog oblika nasilja? Smatraš da imaš nešto reći o ovim temama? Ovo je natječaj za tebe!

Sveučilište

AMAC-UK raspisuje natječaj

Osvojite nagradu za projekte iz znanosti ili kulture

Hrvatski studenti i mladi znanstvenici imaju priliku za svoje projekte osvojiti nagradu od čak 1000 funti.

Program "Filmske kritike mladih filmofila"

Program „Filmske kritike mladih filmofila”

Napišite recenziju filma i osigurajte si akreditaciju za 62. Pulski filmski festival

Potrebno je pogledati film na Hrvatskoj televiziji do 28. lipnja te poslati recenziju dužine do 3 600 znakova i možda si baš Vi osigurate festivalske akreditacije!

Prijava za posao

Natječaj za posao

Agencija za mobilnost i programe EU-a objavila da zapošljava na osam radnih mjesta

Agencija za mobilnost i programe Europske unije objavila je natječaje za zapošljavanje na 8 radnih mjesta. Prijave se zaprimaju do 17. prosinca, a kandidati koji zadovolje formalne uvjete natječaja bit će pozvani u daljnji natječajni postupak.

Brod u suton

Natječaj

Za studente otvorena radna mjesta marketing menadžera brodske kompanije

Prednost u dobivanju posla donosi iskustvo u radu u turizmu. Naknada varira ovisno o stupnju obrazovanja: od 600 eura za preddiplomske do 800 eura za diplomske studije.