Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb

U akvatoriju na otoku Ugljanu održava se Jedriličarski kup FSB-a

Murtersko more

Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom.

Od 4. do 6. studenog 2016. u akvatoriju grada Preko na otoku Ugljanu održat će se šesti Jedriličarski kup FSB-a u organizaciji Sveučilišnoga nautičkoga kluba Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. 

Kup je namijenjen zaposlenicima i studentima hrvatskih i inozemnih sveučilišta te njihovim prijateljima. Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom. U kotizaciju su uračunati troškovi sudjelovanja te troškovi najma brodova. 

Maksimalan broj prijavljenih posada ograničen je brojem raspoloživih jedrilica, i iznosi osam, a jedri se na jedrilicama Elan 340. Svi natjecatelji dobivaju prigodne nagrade. Oglas regate možete pročitati na poveznici, dok više informacija o Jedriličarskom kupu možete pronaći na službenim stranicama FSB-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Završna konferencija projekta Stand4INFO na FOI-ju

Jedan od ciljeva projekta je povećanje zapošljivosti studenata informacijskih i komunikacijskih znanosti i tehnologija, budućih sudionika tržišta rada.

Studentice

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije

Sve što trebate znati o stipendijama programa CEEPUS

Stipendije za mobilnost unutar programa CEEPUS dostupne su studentima preddiplomskog, diplomskog, poslijediplomskog i doktorskog studija te nastavnom osoblju.

Plaža

Natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi”

Ministarstvo turizma učeničkim i studentskim projektima dodjeljuje 50 000 kuna

– Natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi” našim učenicima i studentima nudi priliku učiti od najboljih u vodećim europskim centrima izvrsnosti i kulinarskim centrima te vrijednu praksu u obrazovanju kroz koju mogu dodatno razviti svoje potencijale. – rekao je ministar turizma.

Predavaonica, Japan, sveučilište; Izvor: https://pixabay.com/en/kansai-university-japan-school-84363/

Stipendija za poslijediplomski studij u Japanu

Kochi Sveučilište nudi potpunu stipendiju za doktorande

Stipendija pokriva putne troškove, troškove stanovanja i druge životne troškove tijekom sve tri godine studija na uspješnom Tehnološkom sveučilištu u Japanu.

Rovinj

Ususret Weekend Media Festivalu

Predrunda SoMo Borca najavljuje veliki digitalni okršaj u Rovinju

Atmosferu za napeti ring SoMo Borca koji nas očekuje u sklopu Weekend Media Festivala, zagrijat će predrunda u redakciji portala Studentski.hr. Ako je ne želite propustiti, prijavite se što prije jer je veliki broj čitatelja to već učinio.