Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb

U akvatoriju na otoku Ugljanu održava se Jedriličarski kup FSB-a

Murtersko more

Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom.

Od 4. do 6. studenog 2016. u akvatoriju grada Preko na otoku Ugljanu održat će se šesti Jedriličarski kup FSB-a u organizaciji Sveučilišnoga nautičkoga kluba Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. 

Kup je namijenjen zaposlenicima i studentima hrvatskih i inozemnih sveučilišta te njihovim prijateljima. Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom. U kotizaciju su uračunati troškovi sudjelovanja te troškovi najma brodova. 

Maksimalan broj prijavljenih posada ograničen je brojem raspoloživih jedrilica, i iznosi osam, a jedri se na jedrilicama Elan 340. Svi natjecatelji dobivaju prigodne nagrade. Oglas regate možete pročitati na poveznici, dok više informacija o Jedriličarskom kupu možete pronaći na službenim stranicama FSB-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Radionica Književne udruge Ludens

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Otvoren je natječaj za sve koji se žele okušati u pisanju kritike. Prijaviti se možete do 10. travnja.

Ilustracija stolni tenis, tenis i badminton

Sveučilišno prvenstvo države u badmintonu, stolnom tenisu i tenisu

Sveučilištu u Zagrebu 7 naslova

Zlatnu medalju u stolnom tenisu u muškoj konkurenciji osvojio je Franjo Josip Marelja, a u ženskoj konkurenciji Nadana Gavranić. Zlatnu medalju u badmintonu osvojio je Zvonimir Đurkinjak.

KOZa 2016

Kvizovi općeg znanja

Pripremite se za novu sezonu KOZe

Kviz će voditi neuništivi „stand-up ninja” Goran Vugrinec Goc, koji se s godišnjeg vraća pun elana, energije i dobrih šala.

Jednostavni načini za borbu protiv stresa

Zlostavljanje na radnom mjestu

Žrtve "mobbinga" na studentskim poslovima

Dok se nekolicina hvali velikim plaćama u sezoni, postoji nažalost i nemali broj studenata koji se žale na različite vrste "mobbinga". Zakoni štite studente u teoriji, ali praksa često pokazuje drugačije.

Futsal penal

U prosjeku smo vidjeli 6 golova po susretu

Završeno je uzbudljivo 2. kolo Sveučilišne futsal lige

Najuvjerljiviji nastup imali su igrači Tehničkog Veleučilišta koji su predstavnicima Visoke škole za financijski menadžment RRIF zabili čak 10 pogodaka.