Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb

U akvatoriju na otoku Ugljanu održava se Jedriličarski kup FSB-a

Murtersko more

Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom.

Od 4. do 6. studenog 2016. u akvatoriju grada Preko na otoku Ugljanu održat će se šesti Jedriličarski kup FSB-a u organizaciji Sveučilišnoga nautičkoga kluba Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. 

Kup je namijenjen zaposlenicima i studentima hrvatskih i inozemnih sveučilišta te njihovim prijateljima. Prijave se vrše predajom ili slanjem ispunjenog prijavnog obrasca te uplatom punog iznosa kotizacije (9 000 kuna) do 2. prosinca 2016., iako je početak kupa u studenom. U kotizaciju su uračunati troškovi sudjelovanja te troškovi najma brodova. 

Maksimalan broj prijavljenih posada ograničen je brojem raspoloživih jedrilica, i iznosi osam, a jedri se na jedrilicama Elan 340. Svi natjecatelji dobivaju prigodne nagrade. Oglas regate možete pročitati na poveznici, dok više informacija o Jedriličarskom kupu možete pronaći na službenim stranicama FSB-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Gussie Moran

Na današnji dan

VIDEO: Gorgeous Gussie izazvala sportske polemike duljinom svoje haljine

Tenisačica Gertrude Moran na današnji je dan 1949. šokirala javnost haljinom iznad koljena koja joj je omogućila lakše kretanje po terenu.

Ljetna škola građevinarstva

Sveučilište u Splitu

Steknite iskustvo interdisciplinarnog i multikulturalnog učenja na ljetnoj školi u Splitu

Studenti mogu birati između sedam različitih programa iz područja građevinarstva, arhitekture i geodezije. Škola će se održavati od 5. do 9. rujna, a prijaviti se možete do 20. lipnja.

Tečaj hrvatskoga znakovnog jezika

Čakovec, Osijek, Split, Varaždin, Vinkovci i Zagreb

Otvorene prijave za tečaj hrvatskog znakovnog jezika

Hrvatska udruga gluhoslijepih osoba Dodir otvorila je prijave za tečaj hrvatskog znakovnog jezika 2015/2016 u šest hrvatskih gradova. Prijave se primaju do 4. listopada 2015., a prijaviti se mogu svi zainteresirani građani, bez obzira na dobnu skupinu kojoj pripadaju.

Sankt Petersburg, Rusija

Studiranje u Rusiji

Upoznajte bogatu rusku kulturu

Prijavite se za stipendiju i studirajte na Visokoj školi za ekonomiju u Sankt Peterburgu.

University traiding tournament

University Trading Tournament

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u trgovini vrijednosnih papira

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da steknu znanja o trgovanju na tržištu kapitala te osjećaj primjene tog znanja u praksi.