Sportsko-edukativni projekt

Trening Aktivne Hrvatske na glavnom zagrebačkom trgu lijek je za povratak na radno mjesto

Trening Aktivne Hrvatske na Trgu bana Jelačića

– Pozivamo vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića. – rekao je Ivan Antunović.

Ljetne radosti privode se kraju, trebamo se aktivno pripremiti za nove zadatke koji su pred nama. Najbolji lijek za povratak na radno mjesto, u školske klupe ili da spremni dočekamo jesen redovita je tjelesna aktivnost. Stoga sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na posljednji ovoljetni trening na otvorenom. Održat će se u četvrtak, 14. rujna u 17.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

– Pozivamo vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića. Vjerujem kako će on biti ispunjen do posljednjeg mjesta i kako ćemo ovim zajedničkim druženjem aktivirati sami sebe za jesen i zimu u pokretu! – rekao je Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Treningu, koji će trajati 45 minuta pod stručnim vodstvom kineziologa, mogu pristupiti svi građani uz prethodnu prijavu na službenoj stranici projekta. Uz uvodna predavanja, organizatori su pripremili mnoga sportska iznenađenja koja nas očekuju na Trgu.

Na zagrebačkom treningu Hrvatska liječnička komora svim zainteresiranim građanima uz savjetovanje mjerit će indeks tjelesne mase. Biotrening i Definicija hrane provodit će razna besplatna testiranja. Svi vježbači dobit će HEP majice, NIVEA paket proizvoda za njegu tijela, a za osvježenje bočicu Mg Mivele vode vašeg srca. OTP banka poklanja šilterice i lopte. Vježbači će probali zalogaj Omegola. Prostirke za vježbanje kao i posebno iznenađenje priprema Decathlon, u čijoj sportskoj opremi vježba tim Aktivne Hrvatske. Vježbači će dobiti i primjerak Jutarnjeg lista, časopise Men's Health i Lijepa&Aktivna.

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

Komentari na članak

Vezani članci

Software Startup Akademija

Besplatna programerska i poslovna edukacija

Prijavi se na Software StartUp Academy i pokreni vlastiti poslovni projekt!

Software StartUp Academy višemjesečni je koncept u kojem polaznici vlastite ideje mogu razviti u tržišni proizvod. Za program se mogu prijaviti svi učenici, studenti i nezaposlene osobe, a najbolji projekt bit će nagrađen s 40 000 kuna investicije na Konferenciji WinDays16.

programiranje

Unaprijedite svoje znanje

2 ECTS boda za polaznike radionice „Napredno programiranje u Pythonu“

Python je danas vrlo popularan i raširen programski jezik s bogatom kolekcijom biblioteka i velikim mogućnostima povezivanja, stoga iskoristite priliku i prijavite se za radionicu do 14. svibnja.

Ragbi na EFZG-u

Sportske aktivnosti

Studenti EFZG-a umjesto tjelesnog mogu trenirati ragbi

Većina je zagrebačkih fakulteta, među kojima je i Ekonomski, postigla dogovor sa Zagrebačkim ragbi savezom koji podrazumijeva zamjenu nastave tjelesnog s treninzima „bezkontaktnog” ragbija.

Otok Pag zajedno kroz edukaciju

Sporazum o suradnji s Obrazovnom grupom Zrinski

Otok Pag zajedno kroz edukaciju

Ovim sporazumima građani općina Povljana i Kolan te Grada Paga prvi puta će biti u mogućnosti studirati ne napuštajući svoj otok.

Uručena vrijedna donacija riječkom studiju Dentalne medicine

Medicinski fakultet Rijeka

Uručena vrijedna donacija riječkom studiju Dentalne medicine

Uz pomoć uređaja, koji će se u Hrvatskoj prvi put koristiti upravo na Medicinskom fakultetu, Studij dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci postaje jedan od vodećih centara na području CAS CAM tehnologije.