Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za Sveučilišno prvenstvo u badmintonu

UniSport natjecanje u badmintonu

Zainteresirani se mogu prijaviti do 9. studenog do 12 sati, a natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Visoka u Splitu.

Traju prijave za UniSport prvenstvo Sveučilišta u badmintonu koje organizira Splitski sveučilišni sportski savez. Natjecanje će se održati 12. studenog u 9 sati u Osnovnoj školi Visoka, i to pojedinačno, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Sve osobe zainteresirane za natjecanje u badmintonu mogu se prijaviti slanjem ispunjenih obrazaca najkasnije do srijede, 9. studenog do 12 sati. Prijave se šalju na e-mail: sport@unist.hr te moraju sadržavati: ime i prezime studenta, datum rođenja, OIB, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora Tjelesne i zdravstvene kulture ili dekana fakulteta i pečat fakulteta.

Dodatne informacije i obrazac za prijavu ekipa možete preuzeti na stranici Sveučilišta u Splitu. 

Komentari na članak

Vezani članci

YourJob logo

Aplikacija YourJob

„Studenti će dobivati ponude za posao primjerene njihovoj struci kod transparentnih, provjerenih i vjerodostojnih poslodavaca“

Aplikacija koju su osmislili studenti iz Rijeke i Karlovca pomoći će u budućnosti svima koji traže posao u struci. Aplikacija će filitrirati studente po smjerovima, a ponude će biti primjerene studiju na kom studiraju.

NEM 2015

NEM u Dubrovniku

Studentima osigurane besplatne akreditacije za najveće okupljanje medijskh profesionalaca

Na konferenciji će sudjelovati neka od najvećih imena svjetske medijske scene, među kojima su producentica Simpsona Bonita Pietila, producent Trilogije Millennium Peter Nadermann i autor serije Oz Tom Fontana

Young Lions 2018

Dani komunikacija

„Young Lions”: natjecanje za mlade nade koje će predstavljati Hrvatsku u Cannesu

„Young Lions Croatia” natjecanje je za mlade profesionalce, a organizira se u okviru festivala Dani komunikacija. Ove godine, uz tri dobro poznate, uvedene su dvije nove kategorije – „Media” za mlade profesionalce iz medijskih agencija te „Print” za agencijske kreativce.

Dunavska scenaristička radionica

Vukovar film festival

Otvorene prijave za Dunavsku scenarističku radionicu

Dunavska scenaristička radionica omogućit će sudionicima rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Književni natječaj Klimatska fikcija

Zelenu akciju i Booksu zanima vaša vizija klimatske budućnosti

Ako vas zanimaju ekologija i klimatske promjene, volite pisati i imate razvijenu maštu te volite razmišljati o budućnosti naše planete, prijavite se na Književni natječaj za klimatsku fikciju do 22. siječnja.