Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za Sveučilišno prvenstvo u badmintonu

UniSport natjecanje u badmintonu

Zainteresirani se mogu prijaviti do 9. studenog do 12 sati, a natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Visoka u Splitu.

Traju prijave za UniSport prvenstvo Sveučilišta u badmintonu koje organizira Splitski sveučilišni sportski savez. Natjecanje će se održati 12. studenog u 9 sati u Osnovnoj školi Visoka, i to pojedinačno, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Sve osobe zainteresirane za natjecanje u badmintonu mogu se prijaviti slanjem ispunjenih obrazaca najkasnije do srijede, 9. studenog do 12 sati. Prijave se šalju na e-mail: sport@unist.hr te moraju sadržavati: ime i prezime studenta, datum rođenja, OIB, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora Tjelesne i zdravstvene kulture ili dekana fakulteta i pečat fakulteta.

Dodatne informacije i obrazac za prijavu ekipa možete preuzeti na stranici Sveučilišta u Splitu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Rijeka - Mostar, Podgorica 2014

Sveučilište u Rijeci među četiri najbolja

Studenti iz Rijeke putuju na Final Four Regionalne studentske košarkaške lige!

Košarkaši Sveučilišta u Rijeci plasirali su se na Final Four Regionalne studentske košarkaške lige, gdje ih u polufinalu čekaju Beograđani. Završni turnir igra se u svibnju, a grad domaćin je Podgorica.

Aplikacijama za mobilne telefone do razvoja splitskog turizma

Europski dan informiranja mladih

Aplikacijama za pametne telefone do razvoja splitskog turizma

Povodom Europskog dana informiranja mladih u splitskoj Info zoni održat će se predstavljanje mobilnih aplikacija mladih programera.

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Edukativne radionice u organizaciji Studentskog savjetovališta

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru organizira besplatne radionice edukativnog karaktera na temu panike, anksioznosti, odgađanja učenja i izrade seminara.

Kaseta

Anketa: Studentske navike slušanja glazbe

Saznajemo kako, gdje i putem kojih uređaja studenti slušaju glazbu

Studentski.hr proveo je istraživanje o navici slušanja glazbe studenata. Anketi su pristupili 441 student i studentica u dobi od 20 do 30 godina iz cijele Hrvatske.

Fotonatječaj "Grad je živ"

5. Dan povijesti umjetnosti u Rijeci

Traje fotonatječaj „Grad je živ", pokažite kako Rijeka izgleda kroz studentske oči

Traže se fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta, a natječaj završava 1. ožujka.