Radićevi dani

Tradicionalni turnir u uličnoj košarci najbolje momčadi nagrađuje s 5000 kuna

Radićevi dani, ulična košarka

U tijeku su prijave momčadi za sedmi po redu turnir u uličnoj košarci. Organizira ga Zagrebački klub hercegovačkih studenata u sklopu Radićevih dana i Scool festa.

Zavičajni klub hercegovačkih studenata poziva vas na 7. turnir u uličnoj košarci Stjepan Radić koji će se održati u subotu, 21. svibnja 2016. u 11 sati. Mjesto događanja je dvorište studentskog doma Stjepan Radić. Ovaj uvijek atraktivno i uzbudljivo natjecanje tradicionalno se odvija od 2008. godine s jednom godinom odgode zbog vremenskih neprilika.

 

Foto: ZKHS

 

Igra se na jedan koš u sustavu tri na tri. Kotizacija za prijavu iznosi 200 kuna po momčadi. Turnir donosi bogati nagradni fond od 5 000 kuna. Prvo mjesto nagrađuje se s 2000 kuna, drugo s 1000, a treće s 500 kuna. 

Osim turnirskoga dijela, održat će se tradicionalno natjecanje u tricama te zakucavanju, kao i revijalna utakmica. Uz novčane nagrade, najbolji će dobiti pehare i medalje u vrijednosti od 1 500 kuna.

Natjecanje se održava u sklopu manifestacije Radićevi dani i velikog projekta SCool Fest. Pridružite se na odličnoj zabavi uz vrhunski hakl, dobru glazbu te bogatu ponudu pića. Svoje upite i prijave pošaljite na e-mail adresu Zkhs123@gmail.com.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Pikova roštiljada

Stolni nogomet

Pikova roštiljada ovog četvrtka na Trgu bana Jelačića

Turnir će se održati u velikom šatoru na Trgu Bana Josipa Jelačića, a pravo nastupa imaju svi koji se prijave do četvrtka do početka natjecanja.

Snowhakl 2017. – Zelina Gringos

Odigran humanitarni košarkaški turnir SnowHakl

Košarkaši prikupili novac za siromašnu obitelj iz Sirije koja je utočište pronašla u Zagrebu

Košarkaški tim pod slikovitim imenom MythBusters iz Zeline odnijeli su pobjedu na SnowHaklu – turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-ak najboljih košarkaških ekipa koje se bore za naslov najbolje.

Naslovna SELL

„SELL" se ove godine održava u gradu Tartu u Estoniji

Prijavite se na najveći međunarodni studentski turnir

Do sada je prijavljeno 49 sveučilišta iz 12 zemalja. Neki od prijavljenih sveučilišta dolaze iz Alžira, Indije i Kine.

Publika

Oproštaj uz pjesmu

Crvena jabuka i Pravila igre zatvorili SCool Fest

Od Radićevih dana koji su ponudili sport i zabavu u studentskom domu, preko edukativnog sajma Ostani u Hrvatskoj do koncerata u Studentskom centru, SCool Fest su doživile tisuće studenata kao odlično „punjenje baterija" za nadolazeće kolokvije i ispitne rokove.

Košarkaški turnir

Humanitarni turnir

Hakl u Malešnici za udrugu „fra. Mladen Hrkać“

Mladež HDZ-a 18. travnja organizira humanitarni košarkaški turnir u dvorani Osnovne škole Malešnica u Zagrebu. Sva prikupljena sredstva idu udruzi fra. Mladen Hrkač.