Radićevi dani

Tradicionalni turnir u uličnoj košarci najbolje momčadi nagrađuje s 5000 kuna

Radićevi dani, ulična košarka

U tijeku su prijave momčadi za sedmi po redu turnir u uličnoj košarci. Organizira ga Zagrebački klub hercegovačkih studenata u sklopu Radićevih dana i Scool festa.

Zavičajni klub hercegovačkih studenata poziva vas na 7. turnir u uličnoj košarci Stjepan Radić koji će se održati u subotu, 21. svibnja 2016. u 11 sati. Mjesto događanja je dvorište studentskog doma Stjepan Radić. Ovaj uvijek atraktivno i uzbudljivo natjecanje tradicionalno se odvija od 2008. godine s jednom godinom odgode zbog vremenskih neprilika.

 

Foto: ZKHS

 

Igra se na jedan koš u sustavu tri na tri. Kotizacija za prijavu iznosi 200 kuna po momčadi. Turnir donosi bogati nagradni fond od 5 000 kuna. Prvo mjesto nagrađuje se s 2000 kuna, drugo s 1000, a treće s 500 kuna. 

Osim turnirskoga dijela, održat će se tradicionalno natjecanje u tricama te zakucavanju, kao i revijalna utakmica. Uz novčane nagrade, najbolji će dobiti pehare i medalje u vrijednosti od 1 500 kuna.

Natjecanje se održava u sklopu manifestacije Radićevi dani i velikog projekta SCool Fest. Pridružite se na odličnoj zabavi uz vrhunski hakl, dobru glazbu te bogatu ponudu pića. Svoje upite i prijave pošaljite na e-mail adresu Zkhs123@gmail.com.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Scool Fest vizual 2017

Dvodnevni spektakl u dvorištu Studentskog centra

Planulo više od 4000 ulaznica za SCool Fest 2017

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studentee s velikim open air koncertima te after partyjima na dva floora. Ulaz na festival besplatan je, a line-up je iz godine u godinu sve bolji.

Call of duty turnir

Sveučilište u Dubrovniku organizira

Call of Duty 2 turnir

Vjerovali ili ne, Sveučilište u Dubrovniku organizira ni više, ni manje nego turnir u igranju Call of dutyja!

Nogomet 3 na 3, osmina finala

Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

SCool fest, publika

Festival u SC-u

Objavljena satnica 5. SCool Festa; preostalo još samo 1000 besplatnih ulaznica

Provjerite kada nastupaju TBF, Let3, Minea & I Bee ili netko drugi od vaših omiljenih ovogodišnjih izvođača SCool Festa, a onda brzo rezervirajte svoju besplatnu ulaznicu jer ih je otišlo već oko 9000.

Ostani u Hrvatskoj vizual

Ostani u Hrvatskoj

Što Hrvatska može ponuditi mladima, doznajte krajem svibnja u Studentskom centru

Osim izložbenog dijela sajma na kojem će posjetitelji moći direktno komunicirati s potencijalnim poslodavcima, program uključuje i niz radionica i predavanja, među ostalim i radionicu o razvijanju i izradi poslovnog plana.