Studentski centar Zagreb

Teretane u studentskim domovima uskoro kreću s radom

Teretana, vježbanje

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

Početak je rujna, godišnji su prošli, sezona je pri kraju i radno vrijeme pojedinih objekata polako se vraća ustaljenim rasporedima. S prvim danima rujna u studentske su se domove vratili i studenti, a mnogi se od njih, osim prehrane i ispita, brinu i o svojoj tjelesnoj aktivnosti te se raspituju za početak rada teretana u studentskim domovima.

Zagrebački studentski centar za sve takve ima dobru vijest. Na mrežnim je stranicama objavljeno kako teretane u studentskim naseljima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Dr. Ante Starčević s radom kreću 10. rujna te će do kraja rujna od ponedjeljka do petka biti otvorene od 15 do 21 sati, dok će subotom raditi od 15 do 20 sati. Od 1. listopada radno se vrijeme mijenja na uobičajen raspored: od ponedjeljka do petka radit će od 10 do 22 sata, dok će subotom studenti moći vježbati između 12 i 20 sati.

Osim toga, važno je napomenuti da grupni programi, odnosno aerobik, zumba, TLNG i funkcionalni kreću 1. listopada.

Komentari na članak

Vezani članci

Kopačka solidarnosti

Humanitarni malonogometni turnir

Studentske udruge i poduzeća odigrat će utakmicu s kopačkama solidarnosti

Na turniru „Kopačka solidarnosti" svoje će snage odmjeriti nogometne ekipe poduzeća i studentskih udruga. Prikupljena sredstva od kotizacija doniraju se Centru za odgoj i obrazovanje Goljak.

Slaven Belupo

Slaven Belupo sjajnim je preokretom stigao do tri boda

1. HNL: Vugrinec donio vitalne bodove Koprivničanima

Iako su gubili na poluvremenu, ulaskom iskusnog lisca Davora Vugrinca, Koprivničani su uzeli puni plijen protiv zagrebačke Lokomotive.

Novi paviljoni na Savi

Studentski domovi u Zagrebu

Život na Savi i Lašćini: nekad i danas

U nastavku donosimo drugi dio priče o studentskim domovima u Zagrebu nekad i danas. Istražili smo što se sve promijenilo te koje su prednosti i nedostaci života u domu.

Baltičko more

Marija Djedović

Erasmus iskustvo: Prvi dan u nepoznatom

Iskustvo odlaska na razmjenu je sjajno. Neopisivo uzbuđenje, temeljite pripreme i konačno, put u nepoznato. Ali, kao i uvijek, ima uspona i padova. Moj je prvi dan bio jedan veliki – pad.

Mario Modrušan

U napetoj utakmici s čak 6 žutih i 2 crvena kartona, igrači MNK Alumnusa kući se vraćaju s bodom u džepu

Alumnus u Osijeku izvukao bod

Iako su na poluvremenu vodili rezultatom 1:2, izabranici Miće Martića nisu uspjeli izdržati pritisak domaćina te su u nervoznoj utakmici ekipe podijelile bodove.