Studentski centar Zagreb

Teretane u studentskim domovima uskoro kreću s radom

Teretana, vježbanje

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

Početak je rujna, godišnji su prošli, sezona je pri kraju i radno vrijeme pojedinih objekata polako se vraća ustaljenim rasporedima. S prvim danima rujna u studentske su se domove vratili i studenti, a mnogi se od njih, osim prehrane i ispita, brinu i o svojoj tjelesnoj aktivnosti te se raspituju za početak rada teretana u studentskim domovima.

Zagrebački studentski centar za sve takve ima dobru vijest. Na mrežnim je stranicama objavljeno kako teretane u studentskim naseljima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Dr. Ante Starčević s radom kreću 10. rujna te će do kraja rujna od ponedjeljka do petka biti otvorene od 15 do 21 sati, dok će subotom raditi od 15 do 20 sati. Od 1. listopada radno se vrijeme mijenja na uobičajen raspored: od ponedjeljka do petka radit će od 10 do 22 sata, dok će subotom studenti moći vježbati između 12 i 20 sati.

Osim toga, važno je napomenuti da grupni programi, odnosno aerobik, zumba, TLNG i funkcionalni kreću 1. listopada.

Komentari na članak

Vezani članci

STEM Games

Međunarodno natjecanje u znanju i sportu

Studenti 11 hrvatskih fakulteta zajedno organiziraju STEM događanje godine

Znanje, sport, edukacija i zabava čine STEM Games događajem koji izlazi iz okvira običnog natjecanja. Sudjelovanjem u njegovim aktivnostima, studenti će promišljati i o razvoju tehnologije te tehnološkom napretku koji mijenja društvo u kojem živimo.

Deveti paviljon

Studentski centar Zagreb

Počele prijave za smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova

Donosimo vam sve podatke o postupku i tijeku prijave za smještaj u jednokrevetnim sobama zagrebačkih studentskih domova. Tko ima pravo na podnošenje molbe, koje je dokumente potrebno dostaviti te što sve pregledava i preispituje komisija, pročitajte u informativnom članku.

Studentska košarka

Četvrtina finala ženskog rukometnog natjecanja i natjecanje u košarci

Bogati sveučilišni sportski vikend u Zagrebu

Vikend pred nama nudi nam mnoštvo studentskih sportskih događanja. Igraju se utakmice nogometnog i rukometnog prvenstva Sveučilišta u Zagebu, a počinje i natjecanje u košarci.

Slika s nastupa

Neobična životna priča mladog Zadranina

INTERVJU: Andrija Jokić otkriva sve o pro wrestlingu, jedinstvenom spoju ekstremnog sporta i glume

Donosimo vam inspirativnu priču o Andriji Jokiću, prvom i jedinom hrvatskom pro wrestleru. Saznajte kako se počeo baviti sportom kojim se dotada nitko nije bavio u Hrvatskoj te otkrijte kako izgledaju njegovi treninzi i život u ringu.

SUBOS raspored 2014.

Brinite o sebi

Početak nove sezone u SUBOS-u

U svoj raspored uklopite i vrijeme za trening!